Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2012

Πιστή στις δεσμεύσεις της η Χρυσή Αυγή δίνει τα βουλευτικά αυτοκίνητα σε ελληνικές άπορες οικογένειες...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προλαβαίνουμε τους...."κυνηγούς φαντασμάτων" και τους ζητάμε να σκεφτούν..Τα δικά τους λεφτά δίνονται για τα βουλευτικά αυτοκίνητα..Πού θα προτιμούσαν να πήγαιναν; Σε άπορες Ελληνικές οικογένειες ή να επέστρεφαν στα ταμεία της Βουλής για......"άλλες ανάγκες";
 
Οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» μετά από σχετική οδηγία του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου θα παραλάβουν μεν τα βουλευτικά ΙΧ, δεν θα τα κρατήσουν όμως για τους ίδιους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρατικά αυτοκίνητα θα δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης ήδη έχει .....βρει οικογένεια με...έξι παιδιά στην οποία θα μεταβιβάσει το βουλευτικό του αυτοκίνητο.
Ο ίδιος έγραψε στο twitter: "ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: Μόλις παραλάβω, παραδίδω το βουλευτικό μου όχημα σε εξαμελή μονογονεϊκή οικογένεια. Προνόμια στο λαό, όχι στη βουλή!"
parapolitika.gr

6 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Νίκο Μιχαλολιάκο !!
    Mόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ νοιάζεται για τον ΕΛΛΗΝΑ !
    Δείτε εδώ τι γράφει , σχετικά με το άρτιο σ.σ του αγαπητού ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ :
    http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/07/blog-post_5192.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά...πάλι ξέμεινε από σχόλια στα post του ο Σωτηρόπουλος και ανεβάζει post κατά της Χρυσής Αυγής;

      Διαγραφή
  2. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρόθεση μετράει...αν δεν γίνεται θα δοθούν πίσω...

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.....ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΞΥΔΙ..

      Διαγραφή
  3. Υπάρχει τόσο μεγάλη μαλακία στην σύγχρονη Ελλάδα που τα βλέπουμε και τα ακούμε χωρίς πλέον να μας κάνει εντύπωση!! Αντί να πει ο κόσμος ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σ' αυτούς που θα δώσουν τα αυτοκίνητα σε πολύτεκνες οικογένειες (Θυμίζω πως τώρα πλέον τέτοια αυτοκίνητα ΔΕΝ είναι δυνατόν να αγοραστούν από τέτοιες οικογένειες μέσω Τραπεζικών δανεισμών) κάθονται και σχολιάζουν σαχλαμάρες!! Εάν είναι δυνατόν!! Τέτοια ξεφτύλα σε ανθρώπους;; ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟ που τα κανάλια της διαπλοκής το κάνουν ΓΑΡΓΑΡΑ αξίζει να το δούμε με ενδιαφέρον!! Στην χώρα της πορνο-"Δημοκρατίας" όπου η Τρόϊκα λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ να μειωθόύν οι Δημόσιοι Υπάληλοι και οι Κρατικές δαπάνες, αυτά τα Κυβερνητικά λαμόγια για να μην χάσουν τους εναπομείναντες ψηφοφόρους - ΠΕΛΑΤΕΣ πάνε να πνίξουν κι άλλο στα χρέη τον κοσμάκη!! Και η Χρυσή Αυγή δίνει χαρά σε Οικογένειες που έχουν το θάρρος να "αυξάνονται και να πληθύνονται"!! Να δείτε που όταν αρχίσουν τα συσσίτια προς τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανέργους τα κανάλια ΔΕΝ θα έχουν κάμερες και δημοσιογράφους να τα καλύψουν ενώ τα "προοδευτικά" ΜΜΕ θα ειρωνεύοντι τέτοιες ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ ενέργειες.. Τόσο ξεφτλισμένοι είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών