Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 06, 2012

Το νέο εμετικό ανθελληνικό παραλήρημα ενός μογγόλου τουρκοπράκτορα!


Απίστευτες δηλώσεις στον τουρκικό τύπο του αρχιφασίστα πράκτορα της Άγκυρας Αχμέτ Μετέ (που τις ελεύθερες ώρες του παριστάνει και τον ψευδομουφτή της Ξάνθης)! Φτάνει μέχρι το απίστευτο σημείο να κατηγορεί τον πρωθυπουργό της Ελλάδας ότι κάποτε δήλωσε «Σκοτώστε Τούρκους» (!!!) Θα τον συμμαζέψει επιτέλους κάποιος στο γελοίο αυτό κράτος, όπου ζούμε; Για το ανεκδιήγητο φασιστόμουτρο που υποδύεται τον ψευδομουφτή Ξάνθης, σάς έχουμε μιλήσει βεβαίως πάρα πολλές φορές. Σήμερα λοιπόν σάς πληροφορούμε για άλλο ένα απίστευτο κατόρθωμά του, όπως το μαθαίνουμε από το αδελφό ιστολόγιο Τουρκικά Νέα και τον Αντιφωνητή (της 1ης Ιουλίου 2012).
Και για μην ξεχαστείτε ούτε στιγμή περί ποίου ατόμου ακριβώς μιλάμε, εμείς σας παραθέτουμε ταυτόχρονα και 2 φωτογραφίες του, μία παλαιότερη (από ομιλία του σε εκδήλωση των Γκρίζων Λύκων στη Σαμψούντα) και μία πολύ πρόσφατη (από τη δουλικότατη – όπως παρατηρείτε – υποδοχή του στον αρχιφασίστα Ντεβλέτ Μπαχτσελί προ ολίγων ημερών στην Ξάνθη). Στις 25 Ιουνίου 2012 λοιπόν ο εν λόγω αρχιπράκτορας της Τουρκίας στη Θράκη, έδωσε μία συνέντευξη στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Haberturk. Δείτε παρακάτω τα βασικά σημεία της συνέντευξης αυτής, εξαιτίας της οποίας, αν υπήρχε ελληνικό κράτος και δικαιοσύνη, θα τον έστελνε για τα καλά στη φυλακή.
Για όσα γίνονται στη Συρία: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ιμπεριαλισμός, ο ισραηλινός παράγων και αυτοί που κυβερνάνε τη Συρία, είναι από εκείνους που τους αρέσει να πίνουν μουσουλμανικό αίμα. Αυτά είναι προσπάθειες για να προκαλέσουν προβλήματα στην Τουρκία και να την τραβήξουν σε πόλεμο».
Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: «Υπάρχει εδώ μια κοινωνία που δεν ξέρει να δουλεύει. Σε μια κοινωνία που διάγει πολυτελή βίο με αυτά που δίνουν άλλοι, είναι αναπόφευκτο να της έρθει κάτι τέτοιο. Γέλαγαν με τον τουρκικό και γερμανικό λαό. ¨Ένας λαός που δουλεύει πολύ, είναι ένας πολύ φτωχός λαός¨ έλεγαν».
Για την επίδραση της κρίσης στη μειονότητα: «Οι άνθρωποι μας βγάζουν και τις πατάτες τους και τα κρεμμύδια τους. Τα φέρνουν πέρα στα δύσκολα. Εμείς περάσαμε πείνα. Είδαμε. Ζήσαμε. Η Τουρκική κοινότητα Δυτικής Θράκης, ό, τι και να γίνει, δεν θα πέσει στην θέση του ζητιάνου».
Για τον Αντώνη Σαμαρά: «Όταν ο πρόεδρος της Ν.Δ. Σαμαράς ήταν ΥΠΕΞ, ήταν αυτός που είπε ¨Σκοτώστε Τούρκους¨ και γι’ αυτό η μειονότητα δεν τον ψήφισε» (σ.σ.: αυτό δηλαδή τώρα δεν αποτελεί υπονόμευση των διεθνών σχέσεων της πατρίδας μας;)
Για το δημογραφικό πρόβλημα: «Πρέπει να ζητάμε από τους Τούρκους της Θράκης να κάνουν πολλά παιδιά: πέντε, για να είμαστε ισχυροί ως μειονότητα».
Για τούς κομμουνιστές (επειδή βεβαίως προεκλογικά είχε πέσει «γραμμή» για ΣΥΡΙΖΑ) και τυχόν θρησκευτικές προκαταλήψεις του εναντίον τους (μια που εκείνοι δηλώνουν άθεοι): «Ο άνθρωπος παντού είναι άνθρωπος»!!! (Εδώ μάλλον ήθελε να πει «ο Τούρκος είναι πάντα Τούρκος», αλλά θα…ντράπηκε).
Για τις θρησκευτικές σέχτες: «Υπάρχει η κοινότητα του Σουλεϊμάν Εφέντι, υπάρχει αυτή του Φετουλλάχ Χότζα και υπάρχουν και οι Νουρτζού. Αλλά υπάρχει το εξής: Σε όποια κοινότητα και αν είναι, η επικεφαλής ομπρέλα τους είναι η μουφτεία».
Για το κουρδικό αίτημα διδασκαλίας της γλώσσας τους στην Τουρκία: «Η Τουρκία είναι ισχυρό κράτος και θα ανταποκριθεί και σε αυτό το αίτημα. Υπάρχει όμως ένα θέμα που θέλω να ασκήσω κριτική. Οι Κούρδοι είναι από τα βασικά στοιχεία που ίδρυσαν την Δημοκρατία. Θέλουν να γίνουν μειονότητα, αλλά μειονότητα είναι πολύ δύσκολα. Εάν θέλουν να καταλάβουν τι θα πει μειονότητα, ας ρωτήσουν εμάς και θα δούν τι δύσκολο είναι. Εφόσον εκείνος ο λαός έβγαλε έναν πρόεδρο δημοκρατίας, δεν υπάρχει ανάγκη να ονειρεύονται πράματα που δεν θα γίνουν. Αλλά έχουν δίκιο να ζητάνε εκπαίδευση στην μητρική γλώσσα».
Ώστε έτσι λοιπόν ο κυρ-Μετέ, ε; Δεν έχει μόνο τις προκλητικότερες των απόψεων για όλα, δεν ψευδολογεί μόνο ασύστολα συκοφαντώντας αισχρά με εμπρηστικές δηλώσεις τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά ζηλεύει (κι από πάνω) τους Κούρδους που έχασαν 4.000 χωριά, που δεν τολμάνε να μιλήσουν δημοσίως τη γλώσσα τους, που εξοντώθηκαν και ξεκληρίστηκαν, αλλά τα τρομερά βάσανα του να είσαι μειονοτικός (όπως τα ζουν οι κακόμοιροι μουσουλμάνοι της Θράκης) εκείνοι δεν τα έζησαν! Υπάρχουν άραγε λόγια, για να απαντήσουν σε τέτοιες απερίγραπτες αθλιότητες;
proxeneio-stop

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ6 Ιουλίου 2012 στις 12:51 π.μ.

    Πλησιάζει η ώρα που θα απαλλαγούμε οριστικά απ' αυτόν τον βρωμότουρκο και τους ομοίους του.

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών