Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2012

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...!!! ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ "ΕΜΠΛΕΞΑΝ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...!!!

ΘΕΩΡΗΣΑΝ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΠΣΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ!!!



ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ...! ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ZOUGLA.GR ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΥΑ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ":


Λίγο πριν την ολοκλήρωση της πορείας και όταν οι τελευταίοι σε αυτοί συμμετέχοντες περνούσαν από τον Σύνδεσμο του Ολυμπιακού επί των οδών Λαοδικείας και Κύπρου, σημειώθηκε ένα επεισόδιο μικρής έντασης μεταξύ μεταναστών και ενός άνδρα ελληνικής υπηκοότητας. Ο άνδρας σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ πριν συμμετείχε στην πορεία, για άγνωστους λόγους έμεινε πίσω, όταν ξαναπλησίασε σε αυτή, οι μετανάστες τον θεώρησαν μέλος της Χρυσής Αυγής και τον αποκαλούσαν «φασίστα». Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που είδαν το περιστατικο επενέβησαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ αυτών και των μεταναστών. Η κατάληξη του επεισοδίου άφησε πίσω της έναν ελαφρά τραυματισμένο οπαδό του Ολυμπιακού και ένα σπασμένο μηχανάκι.

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ...;;;
πηγή 

2 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ6 Ιουλίου 2012 στις 12:22 π.μ.

    XΑΧΑΧΑΧΑ !

    Φαντάζεσαι να ξεσπάσει βεντέτα μεταξύ Πακιστανών και...Ολυμπιακών ;;

    θα έχει σίγουρη την αυτοδυναμία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραίοι οι γαύροι...
    ρε σείς αφήστε και κανένα πακιστάνι για μάς τους ΑΕΚτζήδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών