Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 07, 2012

Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν μονοθειστές...!!



Οι αρχαίες παγανιστικές θρησκείες και ο Χριστιανισμός μοιράζονται πολλά κοινά στοιχεία (νηστείες, βαπτίσεις, σύμβολα, καινούργια ονόματα). Και καθώς ο Χριστιανισμός είναι νεώτερος των θρησκειών αυτών, είναι φανερό πόσο επηρεάστηκε στην τελική διαμόρφωσή του. 
 
Όπως λέει και ο Άγιος Αυγουστίνος "Αυτό που σήμερα αποκαλείται Χριστιανική θρησκεία, υπήρχε ήδη ανάμεσα στους αρχαίους και δεν έλειπε και στις απαρχές της ανθρώπινης φυλής.Όταν ο Χριστός εμφανίστηκε ένσαρκος , η αληθινή θρησκεία που ήδη υπήρχε, έλαβε την ονομασία Χριστιανική.",ενώ πριν από αυτόν ο Αριστοτέλης είχε πει:
"Η θεια ουσία βρίσκεται παντού στην φύση". Ό,τι ονομάζουμε Θεούς είναι απλώς οι πρωταρχικές ουσίες. Οι μύθοι και οι ιστορίες δημιουργήθηκαν για να κάνουν το θρησκευτικό σύστημα καταληπτό και ελκυστικό, από τους απλούς πολίτες. Έτσι οι ιστορίες του Δια , της Τροίας, του Ηρακλή είναι ιστορίες που κρύβουν βαθύτερα μηνύματα.
Υπάρχουν πολλοί κατώτεροι θεοί αλλά ένας μόνο Δημιουργός. Οι θυσίες στις θεότητες είναι ένας τρόπος που εφευρέθηκε για να αναγκάσει τους ανθρώπους να υπακούουν στους νόμους. Η πρωταρχική ουσία όμως είναι μια και δεν είναι ούτε η φωτιά, ούτε η γη, ούτε το νερό ούτε οτιδήποτε άλλο που μπορούμε να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις. Μια πνευματική υπόσταση είναι η αιτία του σύμπαντος , όλη η ομορφιά του, όλη η κίνηση, και όλα τα σχήματα που τόσο όλοι μας θαυμάζουμε. Τα πάντα πρέπει να μας οδηγούν σε αυτή την πρωταρχική ουσία που κυβερνά τα πάντα...".
Πίσω από την φαινομενική πολυθεΐα της Ελληνικής μυθολογίας οι αρχαίοι Έλληνες πάντα αναγνώριζαν ένα αρχηγό των Θεών είτε ως Ουρανό, είτε ως Κρόνο ή Χρόνο, δηλώνοντας την αρχή κινήσεως του σύμπαντος, είτε σαν Δία ή Ζήνα, (για να εκφράσουν ότι χάρις σε αυτόν ζούμε) που κυβερνούσε τον κόσμο βοηθούμενος από επιμέρους δυνάμεις. Ο Όλυμπος ήταν, πέρα των άλλων, ένα σύμβολο των διαφόρων δυνάμεων μέσα στην ενότητα του Ύπατου Νου.
Ίσως μάλιστα η αλήθεια αυτή να αποτελούσε τμήμα των αποκαλύψεων στα μυστήρια που αργότερα, όταν η αυστηρότητα της εχεμύθειας και ο φόβος του θανάτου λόγω αποκαλύψεων των μυστηρίων εξέλειψε, οι φιλόσοφοι προέβηκαν σε αποκαλύψεις μέσω του Πλωτίνου, του Πρόκλου, των Ερμητιστών και των Γνωστικών οι οποίοι μιλούσαν για Ένα Θεό. Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των σοφών διαλόγων του Ερμή του Τρισμέγιστου.
Ο μονοθεϊσμός των αρχαίων Ελλήνων που προηγείται της πολλαπλότητας αναγνωρίζεται στον
Πλάτωνα "Πίσω από κάθε καθορισμένη ύπαρξη και δευτερεύουσα Αιτία ,πίσω από κάθε νόμο, ιδέα και αρχή υπάρχει μια Διάνοια ή Νους η πρώτη αρχή όλων των αρχών, η υπέρτατη ιδέα στην οποία βασίζονται όλες οι άλλες ιδέες. Ο μονάρχης και νομοθέτης του σύμπαντος, η υπέρτατη ουσία από την οποία τα πάντα αντλούν την ύπαρξη και την ουσία τους, η πρώτη και αποτελεσματική αιτία κάθε τάξης, αρμονίας, ομορφιάς, τελειότητας και καλοσύνης που διακατέχει τι σύμπαν",
τον Θαλή "Το παλαιότερο από τα όντα είναι ο Θεός, διότι είναι αγέννητος",
τον Εμπεδοκλή " Διπλή ιστορία θα σου πω. Κάποτε από τα πολλά βγήκε το ένα και από το ΕΝΑ τα πολλά",
τον Ηράκλειτο "Εκ των πάντων εν και εξ ενός τα πάντα.",
τον Πλούταρχο "Ένας είναι ο Λόγος που διευθύνει το Σύμπαν και μία η Πρόνοια η οποία το κυβερνά.","δεν υποστηρίζουμε ότι υπάρχουν άλλοι θεοί σ' άλλους λαούς και διαφορετικοί σ' άλλους ούτε βαρβάρους ούτε Έλληνες θεούς, ούτε νότιους ούτε βόρειους. Αλλ' όπως ο ήλιος, και η σελήνη, ο ουρανός και η γη και η θάλασσα είναι κοινά σε όλους τους ανθρώπους, αλλά ονομάζονται αλλιώς από άλλους και διαφορετικά από άλλους, έτσι ένας είναι ο Λόγος που διευθύνει το σύμπαν και μια η Πρόνοια, η οποία το κυβερνά....",
τον Επίκουρο "Οι Θεοί δεν είναι πολλοί , όπως πολλοί νομίζουν, και δεν είναι ασεβής όποιος αμφισβητεί αυτά που οι πολλοί πιστεύουν για τους θεούς. Ασεβής είναι αντίθετα, αυτός που πιστεύει για τους θεούς ό,τι και οι πολλοί , γιατί δεν έχουν αληθινές γνώσεις αλλά εντυπώσεις".
Πρέπει κάποιος να ασχοληθεί πραγματικά με τα αρχαία κείμενα και να ψάξει τις βαθύτερες αλήθειες, για να αντιληφθεί ότι το "ένας" και "πολλοί" είναι έννοια αριθμητική, που μικρή αξία έχει στον υπεραισθητό κόσμο. Είναι διάκριση που έγινε μεταγενέστερα, όταν προσπαθούσαν να ερμηνεύσουν τον Θεό Πνεύμα, κατατάσσοντάς κι Αυτόν σε λογικές κατηγορίες, κι απετέλεσε απλώς αφορμή για συγκρούσεις μεταξύ φανατικών.
Ο μυημένος αντίκριζε ταυτόχρονα τον Θεό και τους Θεούς. "Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν", έλεγε ο Πλωτίνος. Ο Θεός δεν έχει καμία νοητή ιδιότητα, προσέθετε. Είναι πέραν του νοητού, αδιανόητος και αδιάγνωστος. Μπορούμε να πούμε μόνον, τι δεν είναι, κι όχι τι είναι. Όλες οι αμέτρητες θεϊκές δυνάμεις, που γεμίζουν τον κόσμο, δεν είναι βέβαια ανεξάρτητες μεταξύ τους. Τα πάντα λειτουργούν αρμονικά, διότι μία είναι η θεία ουσία του κόσμου. Γι' αυτό, δεν υπάρχει επίσης αντίφαση μεταξύ Θεϊσμού και Πανθεϊσμού, αφού, όπως επισημαίνει ο Πλωτίνος, ο Θεός υπέρκειται των πάντων (Θεϊσμός), αλλά ταυτοχρόνως περιλαμβάνει και τα πάντα (Πανθεϊσμός). Οι μυριάδες θεϊκές δυνάμεις, που γεμίζουν τον κόσμο μας, μολονότι συμβαίνει συχνά και να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, είναι εκφάνσεις και βουλήσεις του Ενός. Διαβάζοντας προσεκτικά λοιπόν τα κείμενα των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, και τους Ορφικούς ύμνους διαπιστώνει κανείς ότι οι αρχαίοι Έλληνες δεν υπήρξαν ειδωλολάτρες, αλλά κατ' ουσία μονοθεϊστές και πανθεϊστές.
Από τους πρώτους που μίλησαν για την μία και μοναδική αρχή Θεό ήταν οι Ορφικοί, όπως αποδεικνύεται και από τα ακόλουθα αποσπάσματα:
"Ένας βασιλεύς-κύριος υπάρχει αυτογέννητος κι όλα όσα έχουν δημιουργηθεί, είναι γεννήματα αυτού του Ενός. Και αυτός ο βασιλεύς περιφέρεται μέσα στα δημιουργήματά του και δίνει το καλό και το κακό"," Ο Ζεύς έγινε πρώτος, ο Ζεύς και τελευταίος, ο Ζεύς είναι η κεφαλή, ο Ζεύς και το μέσον, από τον Δία γεννήθηκαν τα πάντα. Ο Ζεύς γεννήθηκε αρσενικός, ο Ζεύς υπήρξε η αθάνατη νύφη. Ο Ζεύς είναι το στήριγμα της γης και του έναστρου ουρανού. Ο Ζεύς είναι το θεμέλιο της θάλασσας, ο ήλιος και η σελήνη. Είναι ένα κράτος, ένας Θεός, ο μέγας κύριος των πάντων. Είναι η φωτιά και το νερό, η γη και ο αιθέρας, η νύχτα και η ημέρα, η Μήτις και ο Έρωτας με τις πολλές χαρές. Όλα αυτά βρίσκονται μέσα στο σώμα του μεγάλου Δία".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

10 σχόλια:

  1. Σωστα ! Ηταν μονοθειστες γι'αυτο εχτιζαν ναους αφιερωμενους στον Δια , Απολλωνα , Αθηνα , Ποσειδωνα, Αρτεμιδα ,Ηρα.Αφροδιτη... Ως γνωστον τα Πυθια και οι Ολυμπιαδες γινονταν προς τιμην του ενος και μονου Θεου και οχι προς τιμην του Απολλωνος και του Διος ...Ενω ο Παρθενων ανοικοδομηθηκε για να στεγασει την εικονα του θηλυκου προσωπου του ενος και μονου Θεου...
    Επισης στην αρχαιοτητα καταδικαζοταν η ομοφυλοφιλια γι'αυτο υπαρχουν εκατονταδες μαρτυριες μεσα στα αρχαια κειμενα για το οτι η ομοφυλοφιλια διαπερνουσε καθε επιπεδο της κοινωνιας και ηταν ιδιαιτερα διαδεδομενη στις ανωτερες κοινωνικες ταξεις και τον στρατο ...
    Κι εγω ειμαι κατοικος του πλανητη Νιμπουρου ...με αποστολη να σχολιαζω αρθρα σας...
    Καληνυχτα σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε υπάρχουν άπειρες αναφορές των φιλοσόφων και των μεγαλύτερων Ελλήνων για τη μοναδικότητα του Θεού..Από τον Ερμή τον τρισμέγιστο, μέχρι το Θουκυδίδη και τον Σωκράτη..
      Μέχρι και ο Τουλάτος το λέει (http://www.youtube.com/watch?v=WQHH6Z4DReM)
      Και επίσης μην καρφώνεσαι για....την ιδιαιτερότητά σου!
      Σε ξεφτίλισαν πολλές φορές..Μη το συνεχίζεις

      ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

      Διαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ7 Ιουλίου 2012 στις 7:36 μ.μ.

    Ανώνυμε 2:04, εντάξει το καταλάβαμε ότι είσαι αδερφή, αλλά μην το παρατραβάς με τις ανακρίβειες !

    Περί μονοθε'ι'σμού : η λα'ι'κή λατρεία στην Αρχαία Ελλάδα ήταν όντως πολυθε'ι'στική.

    Τα μεγάλα και φωτισμένα μυαλά όμως είχαν συλλάβει την έννοια του Ενός Θεού.

    Οι Ορφικοί Ύμνοι - Ερμής ο Τρισμέγιστος - ,ο Θαλής ο Μιλήσιος, ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, οι Πυθαγόρειοι κλπ μίλησαν σαφώς για τον ΕΝΑ Θεό, το Απόλυτον Εν !

    Περί κιναιδισμού ( "ομοφυλοφιλίας" ) : Στην Αθήνα οι κίναιδοι βάσει του νόμου εκηρύσσοντο ΑΤΙΜΟΙ και έχαναν τα πολιτικά τους δικαιώματα.

    Στην Σπάρτη, σύμφωνα με τους νόμους του Λυκούργου, ο κιναιδισμός και η παιδεραστία ετιμωρούντο με ΘΑΝΑΤΟ.

    ΞΥΔΙ λοιπόν "ανώνυμε" ανωμαλιάρη και άντε τώρα να πουλήσεις αλλού τρέλα, γιατί εδώ είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, και όταν εσύ πήγαινες, εμείς ερχόμασταν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα ετσι σου ειπαν ''Ελλην εθνικιστης'' να λες για την ομοφυλοφιλια στην αρχαια Ελλαδα ...γκουγκλαρε και λιγο για το θεμα για να μαθεις και τιποτε αλλο εκτος απο καποιους νομους που δεν εφαρμοστηκαν η εφαρμοστηκαν επιλεκτικα και για λιγο χρονο.Θα σας βολευε να ηταν ρατσιστες κατα των ομοφυλοφιλων οι αρχαιοι , αλλα δεν πηρατε ειδηση οτι οι αρχαιοι δεν ειχαν ιουδαικη κουλτουρα ... δεν ενοχοποιουσαν ουτε το αντρικο σωμα ουτε τον ερωτα ουτε την ομοφυλοφιλια .Αυτο που απεριπταν ηταν οι εκθηλυσμενοι αντρες ειτε ηταν ομοφυλοφιλοι ειτε ετεροφυλοφιλοι {αλλα κι αυτο μονο στην αρχαικη και κλασσικη εποχη}.

    Οτι καποιοι φιλοσοφοι συνελαβαν την ιδεα οτι υπαρχει ενας Θεος , αυτο δεν σημαινει οτι οι Ελληνες δεν ηταν πολυθειστες και μαλιστα καργα...Καντε μια βολτα στα μουσεια {αμφιβαλλω αν εχετε πατησει ποτε σας...} και θα πηξει το ματι σας απο αγαλματα θεων και αγγειογραφιες με πολυθειστικα θεματα.

    Παντως εγω εψαξα να βρω καποιο αγαλμα η αγγειογραφια του ενος και μονου Θεου και σε κανενα μουσειο διεθνως δεν βρηκα...Αν εσεις που βαφτισατε μονοθειστες και αντιομοφυλοφιλους τους Αρχαιους Ελληνες , επηρεασμενοι απο την ιουδαιοχριστιανικη κουλτουρα , αν μπορεσετε βρειτε μου εστω ενα γλυπτο η παρασταση του ενος Θεου η με θεμα αντιομοφυλοφιλο...{απο ομοφυλοφιλικα η κρυπτοομοφυλοφιλικα θεματα αλλο τιποτα ομως και στην τεχνη και στη λογοτεχνια !}.

    Καποιοι ζειτε ακομα στον μαυρο Μεσαιωνα και νομιζετε οτι βριζοντας ανωνυμα τους ομοφυλοφιλους τους εξευτελιζετε .Η κοινωνια ομως εχει ευτυχως ηδη αλλαξει και ειναι πλεον απρεπες να υβριζονται η να υποτιμουνται ενηλικες συμπολιτες μας, επειδη επιλεγουν αλλους ενηλικες του ιδιου φυλου για να ερωτευτουν η να κανουν ερωτα.
    Να ειστε βεβαιοι οτι πολυ πιο συντομα απ'οτι φανταζεστε θα ποινικοποιηθει η εξυβριση των ομοφυλοφιλων συμπολιτων μας καθως και η ρητορικη μισους εναντιον τους , διοτι ετσι πρεπει να γινεται σε μια πολιτισμενη κοινωνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή προφανώς είσαι ο ίδιος που μας ζαλίσει....μη σου πω και κοκκινίσεις τώρα...σε παραπέμπω στην ανάρτηση

      http://paspartoy.blogspot.gr/2012/06/gay_25.html

      Όπου σου απαντώ σε όλα..

      Το καλό που σου θέλω είναι να σταματήσεις να προπαγανδίζεις όλα τα ψέματα και τις μαλακίες σου εδώ και να κόψεις τα περί "εβραϊκής" κουλτούρας γιατί θα με αναγκάσεις να προβώ σε πράξεις που δεν θέλω
      Και επειδή με/μας απειλείς σου λέω μόνο ότι και στα ανώνυμα σχόλια υπάρχουν..ips.
      (ένας γυφτοσκοπιανός πριν περίπου 5 μήνες το κατάλαβε)

      Υ.Γ.
      Να μην παρεξηγηθείς για τον τρόπο που σου απευθύνομαι αλλά με έχεις εκνευρίσει πάρα πολύ όταν προσβάλεις και απειλείς ανθρώπους που γνωρίζω και δη συανγωνιστές..

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. Πρωτη φορα με απειλουν αμεσα επειδη λεω τη γνωμη μου ...Δεν ζητησα παντως να τη δημοσιευσετε στο Πασπαρτου . Μπορειτε να τη διαγραψετε νομιζω .
      Εν παση περιπτωσει αφου σας ενοχλουν τα σχολια μου θα σας απαλλαξω απο την ενοχληση αυτη.
      Κριμα την ψηφο μου παντως στη Χρυση Αυγη... ενταξει μια ψηφος θα μου πειτε ειναι...και τι εγινε ...σωστα.

      Διαγραφή
    3. Σου απέδειξα και την προηγούμενη φορά ότι παρ'όλες τις προκλήσεις ΑΝΤΕΧΩ το διάλογο...
      αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα όμως είναι η πεισματική προδιάθεση κάποιου σε μια γνώμη όταν υπάρχουν περί του αντιθέτου επιχείρηματα και μάλιστα όταν εκπίπτουν τα δικά του.

      Εξοργιστικό επίσης στο μήνυμά σου ήταν ότι απειλούσες..
      Δλδ θα κάνεις μήνυση σε κάποιον επειδή θεωρεί ανωμαλία την ομοφυλοφιλία.;Το θεωρείς διάλογο αυτό εσύ;

      Σου συνιστώ να μην προβαίνεις σε βιαστικά συμπεράσματα και πράξεις συναισθηματισμού όπως το "κρίμα η ψήφος στη Χρυσή Αυγή"..
      Το εθνικιστικό κίνημα χρειάζεται όλους τους Έλληνες στο πλαί του..

      Κάνε ότι θέλεις στο κρεβάτι σου..Αλλά όπως εσύ καυτηριάζεις τις αντίθετες απόψεις στην ομοφυλοφιλία, έτσι δέξου και την κριτική.

      Και κάτι τελευταίο..
      Σου είπα και την προηγούμενη φορά..(εξ'ου και το γεγονός με τις ταυτόσημες ips)
      Είναι προσβολή να με ταυτίζεις με την "εβραϊκή κουλτούρα"..Το Σιωνισμό το θεωρώ το μεγαλύτερο εχθρό του Ελληνσιμού και της ανθρωπότητας..
      Τον μάχομαι και δίνω αγώνες πολλά χρονιά για να ξυπνήσει ο Έλληνας..
      Είμαι υπερευαίσθητος στο συγκεκριμένο θέμα

      Υ.Γ.
      Ειδικά ανθρώπους που θεωρείς ότι ταυτίζεσαι ιδεολογικά είναι άθλιο να τους απειλείς..

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

      Διαγραφή
  4. Αντε σαλτα και ...εχετε εσεις οι ανωμαλοι και παιδεραστες χιλιαδες φορουμ να αναπτυξετε την ανωμαλια σας, πριν λιγες μερες εγραψα σε ενα φορουμ πασιγνωστο το ADSL gr, υπερ της Ελλαδας και εναντιον των κιναιδων και προδωτων πολιτικων και με κανανε ban!!! ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΩΜΑΛΕ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ7 Ιουλίου 2012 στις 11:56 μ.μ.

    Ανώνυμε 10:43, έχω 2-3 παρατηρήσεις να σου κάνω :

    ΠΡΩΤΟΝ : Είσαι σίγουρος ότι ψήφισες ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;;

    Επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω !

    Μάλλον ΣΥΡΙΖΑ θυμίζουν οι απόψεις σου.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ : Αυτή η καραμέλα που αναμασάς ότι δήθεν οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν "ανεκτικοί" στην ομοφυλοφιλία και ότι δήθεν ο "ιουδαιοχριστιανισμός" την ενοχοποίησε, είναι εντελώς ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ.

    Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ "φιλελεύθεροι" ως προς τα σεξουαλικά και οικογενειακά ήθη τους.

    Ήταν πολύ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ και πολύ ΑΥΣΤΗΡΟΙ σε αυτά τα θέματα.

    Η θεωρία ότι δήθεν οι Αρχαίοι Έλληνες "αποδέχονταν" την ομοφυλοφιλία, ξεκίνησε από το βρετανικό λόμπυ ομοφυλοφίλων τον 19ο αιώνα, οι οποίοι θέλησαν να στηρίξουν την ιδιαιτερότητά τους με αυθαίρετες και αποσπασματικές αποδόσεις αρχαίων ελληνικών κειμένων.

    Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Σιωνισμός, ο οποίος - με αιχμή του δόρατος και πάλι τους Άγγλους - πέρασε στα πανεπιστήμια αυτό το παραμύθι, ότι δήθεν η ομοφυλοφιλία ήταν "αποδεκτή" και "διαδεδομένη" στην Αρχαία Ελλάδα.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ : Η αντίθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην πρακτική της ομοφυλοφιλίας έχει ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ και όχι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ βάση, όπως κακώς νομίζεις.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ως υπέρτατη Αξία της την Φυλή και την επιβίωσή της.

    Απορρίπτει λοιπόν την ομοφυλοφιλία διότι δεν συμβάλλει στην επιβίωση της Φυλής.

    Εάν η ομοφυλοφιλία εξαπλωθεί και κυριαρχήσει ως πρακτική, η επιβίωση της Φυλής μας μπαίνει σε κίνδυνο.

    Απλά τα πράγματα !

    Τώρα εάν η Ορθόδοξη Εκκλησία επίσης απορρίπτει την ομοφυλοφιλία ως "ηθικό" αμάρτημα, αυτό είναι κάτι που αφορά τους θεολόγους.

    Εμείς οι Εθνικιστές βλέπουμε το ζήτημα ΠΡΑΚΤΙΚΑ και ΦΥΛΕΤΙΚΑ.

    Εάν κάποιος έχει πέσει θύμα της εβραιοσιωνιστικής προπαγάνδας για την Αρχαία Ελλάδα, αυτός είσαι ΕΣΥ αγαπητέ μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1/To τι ψηφισα δεν μπορω να το αποδειξω..."Ελλην εθνικιστη".
      Υπαρχουν λ.χ. και αθεοι εθνικιστες , αυτο σημαινει οτι ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ ? Στην Αριστερα υπαρχουν χιλιες δυο αποχρωσεις και τασεις , γιατι να μην υπαρχουν και στον εθνικιστικο χωρο ?Το να ειναι μονοκοκκαλος ενας πολιτικος χωρος ειναι αναγκαιο οταν ειναι επιπεδου ομαδος , αλλα οταν διευρυνεται πρεπει να εχει τη στοιχειωδη δεκτικοτητα και ανεκτικοτητα σε διαφορετικες αποψεις.Η εποχη του μονολιθισμου και του ακραιου δογματισμου εχει περασει.

      2/Την αντιθεση στην ομοφυλοφιλια την καταλαβαινω υπο την εννοια οτι ,αν δεν εχεις στο οικογενειακο η φιλικο περιβαλλον εναν ομοφυλοφιλο/η ,ειναι ευκολο να παρεις αρνητικη θεση απεναντι στους ομοφυλοφιλους.Ειναι δαιμονοποιημενοι ,"παραξενη" μειονοτητα και χωρις φωνη {οι "τρελλες" της τηλεορασεως ειναι δυσφημιση οχι φωνη...}.
      Εκεινο ομως που δεν καταλαβαινω και ειναι το μισος.

      3/Υπερτατη αξια ειναι η φυλη ,αλλα αυτο δε σημαινει οτι τους ατεκνους {ετεροφυλοφιλους η ομοφυλοφιλους} πρεπει να τους θεωρουμε δευτερης κατηγοριας πολιτες.Ποσοι και ποσοι ατεκνοι δεν βοηθουν παιδια συγγενων η φιλων ?Πολλοι ατεκνοι διαπρεπουν στην κοινωνια ως επαγγελματιες .Να τους βρισουμε ? Και οι μοναχοι και οι αρχιερεις ατεκνοι ειναι.Να τους αποσχηματισουμε και να τους παντρεψουμε δια της βιας ?

      4/ Η ομοφυλοφιλια δεν ειναι γριππη να διαδοθει...Εχετε ακουσει ποτε κανεναν να πει... με εκανε καποιος ομοφυλοφιλο η με κολλησε καποιος ομοφυλοφιλια ?
      Συμφωνα με τον Κινσευ αλλα και μεταγενεστερους επιστημονες ενα 2-3 % του πληθυσμου ειναι αποκλειστικα ομοφυλοφιλοι/ες .

      5/ Οσον αφορα τον διαχειριστη του ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ... εννοειται οτι δεν αναφερθηκα στο μπλογκ , οταν μιλησα για την ποινικοποιηση της εξυβρισης , αλλα στις υβρεις ενος σχολιαστη. Νομιζω πως μπορουμε να απορριπτουμε καποιον προσωπικα χωρις να τον βριζουμε πατοκορφα. Μπορει να ειναι και ξαδερφος σου η θειος σου ρε παιδι μου η ο δασκαλος σου.

      Σε προηγουμενη αναρτηση και απαντηση σου σε σχολιο μου {οπου με παρεπεμψες προηγουμενως},πραγματι ειχα κανει λαθος , το κειμενο που ο Σωκρατης λεει: "Οταν ο Χαρμιδης με κοιταξε καταματα,ω τι ματια!...εκεινη τη στιγμη επεσαν τα ματια μου στο εσωτερικο του χιτωνα του και αναψα , κυριολεκτικα τρελλαθηκα..." βρισκεται στον Χαρμιδη (155c-e)του Πλατωνος.
      Δεν ψευδομουν ...και γιατι αλλωστε ? Απλως εκανα λαθος παραπομπη.
      Και ως προς τα υπολοιπα εχω απαντηση φιλε διαχειριστη του Πασπαρτου {που να εισαι βεβαιος οτι σεβομαι και εκτιμω τον αγωνα σου για το εθνος μας, απλως δεν συμφωνουμε σε καποια θεματα}.
      Και δεν λεω ψεμματα για την αρχαιοτητα ,απλως εγω τονιζω καποια σημεια κι εσυ καποια αλλα.Οπως λ.χ. με τους Νομους του Πλατωνος ,οπου πραγματι στας δυσμας του βιου του συντηρητικοποιειται , αλλα μπορουμε να βρουμε σε αλλα νεανικοτερα εργα του δεκαδες φιλοομοφυλοφιλες αναφορες.

      Και μια που με παραπεμπεις σε βιβλια σου προτεινω κι εγω τα βιβλια
      -"Η ομοφυλοφιλια στην Αρχαια Ελλαδα" του ελληνιστη καθηγητη και προεδρου της Βρεταννικης Ακαδημιας Sir Κenneth Dover {ετεροφυλοφιλος και συντηρητικος Αγγλος} εκδοσεις Χιωτελλη.
      -" Ομοφυλοφιλια στην Ελληνικη Μυθολογια" του Γαλλου ελληνιστη καθηγητη Bernard Sergent εκδοσεις Χατζηνικολη.

      Για την προελευση του γκει κινηματος στην Αμερικη πολλα μπορουν να λεχθουν , αλλα σημασια εχει οτι στην Δυτικη Ευρωπη οι γκει παρειντ ειναι οι πολυπληθεστερες πορειες.Στη Γαλλια η Μαριν Λεπεν εδωσε συνεντευξη στο μεγαλυτερο γκει περιοδικο ,λεγοντας οτι οι Γαλλοι γκει οχι μονο δεν πρεπει να φοβουνται τους Γαλλους εθνικιστες ,αλλα να τους δουν ως συμμαχους απεναντι στον ανερχομενο ισλαμισμο.Την ιδια σταση εχουν τα εθνικιστικα κομματα στην Ολλανδια ,Δανια ,Αυστρια ισως και αλλου απλως δεν το εχω ψαξει.

      Τελος και ερρωσθε .

      Υ.Γ.Καθολου δεν θα με ενοχλησει αν σβησετε το σχολιο μου ,δικη σας ειναι η ιστοσελιδα ,πραξετε οπως κρινετε.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών