Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 15, 2012

Δεν έχουν απλά τρομοκρατηθεί αλλά χάσει και κάθε μέτρο τα τσιράκια των Σιωνιστών..Έρχονται στην Ελλάδα από την Ε.Ε. για να περιορίσουν τη Χρυσή Αυγή!

Το "Βήμα" φιλοξενεί το παραλήρημα του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης

Μετά τις δηλώσεις Μπαρόζο για την ανάγκη κήρυξης εκτός νόμου της Χρυσής Αυγής και τις σκοπιανές και τουρκικές κορώνες κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, ήρθε η ώρα του  Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης να επισημάνει τον "κίνδυνο" της Χρυσής Αυγής. Σε συνέντευξη του στο "Βήμα" ο Νιλς Μούιζνιεκς δηλώνει πως σχεδιάζει να επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα για να συζητήσει με τις Αρχές την αύξηση των κρουσμάτων αυτών που τον ανησυχούν ιδιαίτερα. «Παρακολουθούμε την κατάσταση στην Ελλάδα πολύ προσεκτικά και συλλέγουμε πληροφορίες» μας λέει τηλεφωνικά από το Στρασβούργο όπου βρίσκεται η έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Ο κ. Μούιζνιεκς, 48 ετών, γόνος......
λετονών μεταναστών στις ΗΠΑ, ανέλαβε τα καθήκοντά του στις αρχές Απριλίου και αμέσως του τράβηξαν την προσοχή οι καταγγελίες για τη Χρυσή Αυγή, «αν και η ύπαρξη της οργάνωσης αυτής υπήρχε στο “ραντάρ” μας για αρκετό καιρό, ιδίως αφότου εξέλεξε έναν δημοτικό σύμβουλο πριν από δύο χρόνια». Για τις περισσότερες από τις καταγγελίες που δέχεται το γραφείο του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «είναι καλά τεκμηριωμένο ότι οι δράστες είναι μέλη της Χρυσής Αυγής».
Ο κ. Μούιζνιεκς χαρακτηρίζει «μοναδική στην Ευρώπη» τη Χρυσή Αυγή. Και εξηγεί: «Κατά μία έννοια ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των ακροδεξιών κομμάτων, αλλά κατά μία άλλη αποτελεί κάτι καινούργιο. Δεν υπάρχουν άλλοι βουλευτές στην Ευρώπη που να χαιρετούν ναζιστικά. Η Χρυσή Αυγή έχει ομοιότητες με άλλα κόμματα, αλλά είναι πιο ανοιχτά εξτρεμιστική και ναζιστική στις απόψεις της απ' οποιοδήποτε άλλο κόμμα στην Ευρώπη». Υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας με τη Χρυσή Αυγή; τον ρωτάμε. «Πιστεύω ότι η ελευθερία ίδρυσης και λειτουργίας ενός κόμματος δεν είναι απεριόριστη» απαντάει. «Η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει με σαφήνεια την πιθανότητα απαγόρευσης ενός κόμματος. Αλλά το άρθρο 29 παράγραφος 1 του ελληνικού Συντάγματος αναφέρει ότι "οι Ελληνες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα, που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος". Με άλλα λόγια, εγείρεται το ερώτημα: Εξυπηρετεί η Χρυσή Αυγή την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος;»
Ο κ. Μούιζνιεκς πιστεύει ότι......

συνέχεια
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/erchontai-apo-thn-eurwph-gia-na-periorisoun-thn-chrush-augh#.UAMoXpF9YWg

4 σχόλια:

  1. Αφού τους αρέσουν οι έρευνες δεν κάνουν καλύτερα μία έρευνα για το πόσους Έλληνες έχουν δολοφονήσει, βιάσει, ληστέψει και σπάσει στο ξύλο οι λαθρομετανάστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνουν πρώτα έρευνα οι (επιλεκτικοί) υπερασπιστές των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" για το αν έχει δικαίωμα το Ισραήλ με πράκτορές του να δολοφονεί εν ψυχρώ στο εξωτερικό ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ και εν αγνοία των κρατών ή των δυνάμεων ασφαλείας τους όσους θεωρεί "αντισημίτες και ότι απειλούν την ασφάλεια του Ισραήλ", ή να κτυπάει και δολοφονεί αμάχους σε μη πολεμικά πλοία που πλέουν σε διεθνή ύδατα.... Επίσης να ερευνήσουν αν μπορούν αμερικανοσιωνιστικές υπηρεσίες να αναμειγνύονται στα εσωτερικά των κρατών και να οργανώνουν μασσωνίες, στοές τρομοκρατίες, δίκτυα τρομοκρατών ("αντιεξουσιαστών" κλπ), "καθοδηγούμενες" ταραχές (όπως το Δεκ. 2008) και σενάρια αποσταθεροποίησης πρωθυπουργών και κυβερνήσεων (βλ. πχ Καραμανλή) προς όφελος άλλων προσώπων "ελεγχόμενων" απ' αυτούς!!!!'

    Αυτά να ερευνήσουν ΠΡΩΤΑ που ΑΦΗΝΟΥΝ να γίνονται κάθε μέρα ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, και μετά να έρθουν στην Ελλάδα να μας κάνουν συστάσεις ποια κόμματα να επιτρέψουμε και ποια όχι ("γιατί χαιρετάνε ναζιστικά"!...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εβραιοι των "ανθρωπινων δικαιωμάτων" οι 70 νεκροί Ελληνες ελέω τους δικους σας επιβεβλημένου "πολυπολιτισμου"-εισβολής, ποτε θα εξιλεωθούν?
    Συνεχιστε ετσι καρκινωματα της ανθρωποτητας και τον εχετε τον πολεμο στο τσεπακι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΗΑ . ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ . (..... ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ??? ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών