Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 15, 2012

Αυτή είναι η προσφορά των λαθροεποίκων στη χώρα μας...

Μεγάλο αριθμό προϊόντων «μαϊμού», που επρόκειτο να πλημμυρίσουν τις παραλίες της Χαλκιδικής, κατέσχεσε η αστυνομία, μετά από επιχείρηση «σκούπα» στα κοντινά στη Θεσσαλονίκη παραθαλάσσια χωριά των Νέων Φλογητών και των Νέων Πλαγίων.
 
Επίσης, το Τμήμα Δίωξης Λαθρομεταναστών προχώρησε στην προσαγωγή 59 ατόμων, μικροπωλητών, κυρίως από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και τη Νιγηρία, εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 13 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχαν τα έγγραφα νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με... την εφ. αγγελιοφόρος,σχηματίστηκε , δικογραφία σε βάρος έξι (απόντων την ώρα του αστυνομικού ελέγχου) ιδιοκτητών ή μισθωτών των διαμερισμάτων, στα οποία διέμεναν οι μικροπωλητές, για εκμίσθωση ακινήτων σε μη νόμιμους μετανάστες. Τα προϊόντα που κατασχέθηκαν στάλθηκαν για καταστροφή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ξετύλιγμα του νήματος ξεκίνησε από καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής στην αστυνομία, η οποία -σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία του δήμου Ν. Προποντίδας- προχώρησε σε συντονισμένη επιχείρηση, με αποτέλεσμα τις συλλήψεις των αλλοδαπών.
Στη μεγάλης κλίμακας επιχειρησιακή δράση συμμετείχαν 15 αστυνομικοί, μεταξύ άλλων από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Τρίγλιας και το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών, με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Νέας Προποντίδας. Από τις αστυνομικές αρχές κλήθηκε στην περιοχή και η επιτροπή υγιεινής, προκειμένου να ελέγξει τους χώρους διαμονής των μη νόμιμων μεταναστών, στους οποίους συνωστίζονταν πολλά άτομα μαζί. Παράλληλα εκλήθη η αρμόδια υπηρεσία Δ.Ο.Υ. Νέων Μουδανιών, καθώς και το ΣΔΟΕ.
Ετσι θησαυρίζουν τα κυκλώματα του παρεμπορείου και των λαθρομεταναστών και μαραζώνει το ελληνικό εμπόριο, και φυσικά τα κέρδη τους τα βγάζουν στο εξωτερικό...διαλύοντας την ελληνική οικονομία. Δεν βλέπουμε την αριστερά να την νοιάζει το "λαθρομεταναστευτικό κεφάλαιο" και να ζητάει την πάταξη του...
thermopilai.org

1 σχόλιο:

  1. Οι εισβολείς φταίνε, η οι Ελληνόφωνοι που πανε και αγοράζουν απο τους Πακιστανους και τους Αράπηδες?
    Οσον αφορα για τους εβραιομπολσεβικους, αυτοι ως καθηκον εχουν να εξαφανίσουν τα εθνη και τις φυλες, οποτε οποιοσδήποτε παράγοντας βοηθαει προς αυτον τον σκοπο, πχ εισβολεις, ειναι υπεράνω οποιαδήποτε μορφης κριτικης απο μέρους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών