Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2012

Οι ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής για την ομιλία Σαμαρά, για την προδοσία της Κύπρου και την τρόικα

Αντιγράφοντας την ατζέντα της Χρυσής Αυγής για λαθρομετανάστες, ΑΟΖ, ορυκτό πλούτο και κουκουλοφόρους, ο κ. Σαμαράς επιχειρεί να κερδίσει τις εντυπώσεις. Αυτό που βιώνουμε στην πράξη είναι μια κυβέρνηση υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους που δεν μπορεί να περιφρουρήσει την εθνική μας κυριαρχία και την κοινωνική ειρήνη.

 Η επάνοδος της δημοκρατίας στην Ελλάδα συνδέεται άρρηκτα με μία εθνική προδοσία, μία τεράστια εθνική απώλεια, τον....
διαμελισμό του Κυπριακού Ελληνισμού. Την ώρα που στην Αθήνα είχαμε πανηγυρισμούς, στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ καίγονταν Έλληνες από βόμβες ναπάλμ. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να ανοίξει επιτέλους ο φάκελος της Κύπρου και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους προκάλεσαν αυτή την εθνική τραγωδία. Η συγκάλυψη των ενόχων είναι ένα έγκλημα που βαραίνει ολόκληρο το ελλαδικό πολιτικό σύστημα.

Η τρόικα μας απειλεί για 11,5 δισ . ευρώ, την ώρα που ο ελληνικός ορυκτός πλούτος παραμένει σκανδαλωδώς ανεκμετάλλευτος, εκατομμύρια νέοι Έλληνες είναι άνεργοι και η πρωτογενής μας παραγωγή έχει ισοπεδωθεί. Πρέπει πρωτίστως να πολεμηθεί η καταστροφική πολιτική των τοκογλύφων, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών