Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2012

Συριζαίοι αφήστε τα παπατζιλίκια και μοιράστε την κομματική επιχορήγηση!

Αντιγράφουν την Χρυσή Αυγή, επειδή τους πήρε χαμπάρι ο λαός. Διαθέτουν μόνο το 20% των κοινοβουλευτικών αποζημιώσεων για... "κοινωνικό έργο", ενώ την ίδια ώρα αρπάζουν πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ για πάρτη τους!

Διαβάσαμε σήμερα στην ειδησεογραφία την δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για διάθεση ποσοστού του βουλευτικού μισθού των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου και ιατρείου. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που οι πρωτοπορίες της Χρυσής Αυγής γίνονται μάθημα ακόμα και στην εθνομηδενιστική αριστερά. Ευελπιστούμε ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής θα δώσει το έναυσμα και στα υπόλοιπα κόμματα, προκειμένου να επιτελέσουν λίγο κοινωνικό έργο.

Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ θα..... διαθέσει κομμάτι των βουλευτικών μισθών και όχι την τεράστια κομματική του επιχορήγηση στο να ανακουφιστούν οι αναξιοπαθούντες. Είναι επίσης βέβαιο πως όσοι θα αναζητήσουν την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστούν να συνωστιστούν σε ουρές παρέα με Πακιστανούς και λοιπές εγκληματικές και «κοινωνικά ευπαθείς ομάδες». Είναι, όμως, παρά ταύτα μία κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση. Τους περιμένουμε να έρθουν ασθμαίνοντας στο τέλος της διαδρομής που προστάζει άνευ όρων αλληλεγγύη στους Έλληνες.
Υ.Γ. 1: Δεν μας πειράζει πραγματικά που τα κανάλια της διαπλοκής, ενώ φρόντιζαν να αποσιωπούν τις κινήσεις Αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής, τώρα παίζουν συνεχώς τις αντιγραφές του ΣΥΡΙΖΑ. Μας αρκεί που κάποιοι πήραν το μάθημα έστω και μισό.
Υ.Γ.2: Επειδή ακούστηκε και το «σύνθημα» ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ θα παρακαλούσαμε τον κ. Τσίπρα να προσλάβει νέα άτομα στο επικοινωνιακό του τμήμα, μπας και κάποιος σκεφτεί κάτι φρέσκο και όχι στυγνές αντιγραφές από την Χρυσή Αυγή. Θα προτείναμε να συσκεφτούν, σχετικώς, με τον κ. Καμμένο μιας και η εκπρόσωπος Τύπου της νεολαίας του Καμμένου, Κατερίνα Καλαγκμπόρ, θα ταίριαζε «γάντι» στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

2 σχόλια:

  1. Η απολυτη ξεφτιλα, απολυτη αντιγραφη της Χρυσης ΑΥγης απο τα ορφανα του Σταλιν, κατι αναμενομενο.
    Βασικα το καλυτερο που εχουμε να κανουμε εμεις οι Ελληνες για να εξουδετερωσουμε αυτην την προσπαθεια προσαιτερισμου αυτων των καινοτομιων της Χρυσης Αυγης, ειναι να μοιραζουμε φυλλαδια στους Πακιστανους και τους μπαγκλαντεζιανους ετσι ωστε "τα παντοπωλεια" τους εβραιομπολσεβικων του Συριζα να γεμισουν υπανθρωπους εισβολεις απο την Αφρικη και την Ασια, και να καταστουν απροσεγγιστα για τους Ελληνες, ΕΛΛΗΝΕΣ στην Χρυση Αυγη, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΙΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΟΙ στους Συριζαδες εβραιομπολσεβικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχναμε και τους σκυλαραπες, οπως οι ανωθεν αγαπημενοι του alexis.
    Να παμε και αυτοι να τραφουν απο τους εβραιομπολσεβικους ετσι για να γελασει καθε πικραμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών