Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 08, 2012

Φοβερή ομιλία του υπεύθυνου για θέματα Παιδείας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιούπουλου...(βίντεο)

Πρώτη φορά ακούγονται τέτοια πράγματα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο...
Αξίζει να την ακούσετε..


11 σχόλια:

  1. θα ξαναμιλησει σημερα η χα?
    Εχουν προκαλεσει πολυ οι εβραιομπολσεβικοι
    Για τον μεγα Δοκτορα ανεφερε το αλλο το Σταλινοειδες , οτι "χτυπουν μεταναστες οι Χρυσαυγιτες και μετα θα χτυπουν και Ελληνες" , τρικυμια εν κρανιω, για σαπουνια σφαγες το πασοκ.
    Να βγει παραυτα ο Λιακος και να τους κανει σκονη .
    Θα πρεπει να αρχισουν να φοβουνται τα Σταλινικα σκατα του κΥνοβουλιου να κανουν τετοιες παρεμβασεις και να δειξουν της ΧΑ οτι δεν εχουν να κανουν με τους καρπαζοεισπρακτορες του Λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικός ο Ηλιόπουλος, επιτέλους ΕΘΝΙΚΗ αντιπολίτευση μέσα στο κυνοβούλιο... Μακάρι να συνεχίσουν έτσι τα παιδιά, είμαι μέχρι τώρα ιδιαίτερα ικανοποιημένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο ποτε οι βυζαντινοι δολοφονοι των ελληνων ηταν προγονοι μας???ανοιξε ρε νουμερο ενα βιβλιο να μαθεις τι εκανε ο ιουστινιανος στους ελληνες.............μαθε ποιος εκλεισε την ακαδημια πλατωνος.......μαθε ποιος κατεστρεψε τον παρθενωνα.............μαθε ποιος σταματησε τους ολυμπιακους αγωνες και κατεστρεψε το χρυσαλεφαντινο αγαλμα του δια..................!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω κατι, δεν οφελει να βριζεις, και εγω μαζι σου ειμαι απο ιστορικης αποψεως, αλλα οπως ειπα και στο πρωτο σχολιο, οι καθεστωτικοι αυτην την στιγμη δεν τα βαζουν με το διεθνιστικο πνευμα του εβραικου χριστιανιμου αλλα με την εθνικη μορφοποιηση (οποια και εαν ειναι αυτη) που εχει υποστει αυτο το εβραικο δογμα.
      Και εγω εξοργιζομουν θυμαμαι με τους Χριστιανους αλλα δεν οφελει, εχω εξαναγκασει τον εαυτο μου να συμβιβαζεται με αυτους υπο τον ορο οτι πανω απο ολες τους τις αλλες προτεραιοτητες βαζουν το Ελληνικο εθνος , την Ελληνικη φυλη.
      Απο εκει και περα οι περισσοτεροι ειναι παραδοσιακα Χριστιανοι λογω οικογενειακων αρχων, δεν νομιζω να εχουν και ειδικες γνωσεις για την καταγωγη και τα πιστευω αυτου του δογματος το οποιο επισης δεν νομιζω ουτε καν να το γνωριζουν

      Διαγραφή
    2. Ή δέχεσαι ότι οι Βυζαντινοί είναι πρόγονοι σου βιολογικοί ή δέχεσαι τις θεωρίες του Fallmerayer ότι οι νεοέλληνες είναι απόγονοι Σλάβων...οι Έλληνες του Βυζαντίου είναι ο βιολογικός κρίκος που συνδέει τους Έλληνες της αρχαίας κλασσικής εποχής με τους Έλληνες της νεώτερης εποχής...
      Άλλο πράγμα η πολιτισμική-φιλοσοφική-θρησκευτική εξέλιξη ενός λαού και άλλο πράγμα ο αφανισμός ενός λαού λόγω πολιτισμικών-φιλοσοφικών-θρησκευτικών επιδράσεων...οι Έλληνες ΔΕΝ εξαφανίστηκαν επί Βυζαντίου...απλώς τροποποιήθηκε η πολιτισμική τους ταυτότητα όπως εξάλλου έγινε πάμπολλες φορές κατά τη διάρκεια των αρχαίων χρόνων...π.χ. οι Έλληνες της Μινωϊκής εποχής πολιτισμικά διαφέρουν από τους Έλληνες της κλασσικής εποχής όσο και οι Έλληνες της κλασσικής εποχής από τους Έλληνες της βυζαντινής εποχής...αλλά όλοι όμως λογίζονται ως "Έλληνες" ο καθένας στην ιστορική περίοδο στην οποία έζησε...

      Διαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ9 Ιουλίου 2012 στις 12:15 π.μ.

    Ανώνυμε 9:33, όταν λες "νούμερο" αναφέρεσαι στον Ηλιόπουλο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ;;

    Αν ναι, τότε σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό.

    ΕΣΥ είσαι το νούμερο !

    Όσο για τους Βυζαντινούς, να σε ρωτήσω κάτι :

    Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ήταν πρόγονός μας, ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;;

    Όταν ο Κολοκοτρώνης μιλάει για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά, εννοεί τον Παλαιολόγο ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;;

    Ο αυτοκράτωρ Ιωάννης Βατάτζης αποκαλούσε τον εαυτό του ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;;

    Άνοιξε λοιπόν εσύ κανένα βιβλίο και μάθε ότι, από τον 11ο αιώνα και μετά, η Βυζαντινή Αυτοκρατορία ήταν πλήρως εξελληνισμένη και τότε ξεκίνησε η διαμόρφωση της νεοελληνικής Εθνικής συνείδησης.

    Το κατάλαβες ΝΟΥΜΕΡΟ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταθείτε σ' αυτά που είπε για το τι διδάσκονται τώρα τα παιδιά στα σχολεία!! Σταθείτε στο το τι είπε για τον αριθμό των παιδιών σήμερα στα Ελληνικά σχολεία και τις θλιβερές αναλογίες απέναντι σε παιδιά αλλοδαπών (οι περισσότεροι ήρθαν παράνομα στη χώρα και έμειναν για να δουλεύουν με φτηνά μεριοκάματα χωρίς ασφάλεια κ.λ.π. προς τέρψην των μεγαλοκαρχαριών και την Πολιτεία να κάνει τα στραβά μάτια).. Όταν ήμουν μαθητής Λυκείου (1985) θυμάμαι πως το βιβλίο της Ιστορίας έγραφε ότι ο Χριστιανισμός είναι μια θρησκεία που μας επέβαλλαν οι Εβραίοι (!!) και άλλες τέτοιες Κοινωνικο-πολιτικές Μαλακίες!! Πάλι καλά που τότε, απλά αγνοήσαμε τη μπούρδα και κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτή την ενότητα.. Τώρα όμως πόσα παιδιά ξέρουν τι γιορτάζουμε ή γιαί τέλος πάντων έχουν Αργία τα σχολεία στις 28 Οκτωβρίου και στις 25 Μαρτίου;; Σε λίγα χρόνια άραγε πόσα παιδιά (Ελληνόπουλα) θα είναι στα Δημόσια σχολεία για να ξέρουν τι έγινε στις 29 Μαίου του 1453;;; Όσο για το τι έγινε το 1922 στη Σμύρνη.. Βοήθειά μας το τι θα λέει η "Ελληνική Παιδεία" εάν δεν αναλάβει ΔΡΑΣΗ ο κάθε ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Έλληνας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαι ο ανωνυμος του 12:05, αναφερω στον Ελλην εθνικιστη πως ο Παλαιολογος εαν ψαξεις την καταγωγη του ειναι μονον κατα 3% Ελληνας, ειναι ενα μειγμα απο πολλες βασιλικες οικογενειες που σχετιζονταν με το Βυζαντιο, οχι οτι τον αντιπαθω , στο κατω κατω λευκος ηταν και πολεμησε για την Ελληνικη φυλετικη επικυριαρχια στον Βυζαντινο χωρο.
    Η ορθολογικη αντιθεση των αντιβυζαντινων ,τις οποιες ασπαζομαι, ειναι οτι η βυζαντινη αυλη για αιωνες πριν τον εξελληνισμο της ηταν βαθια ανθελληνικη επι της παιδειας και του πολιτισμου, και φιλοεβραικη, χαριν εβραιχριστιανισμου.
    Ο χριστιανισμος απο οπου και εαν το δεις , ειναι ενας σφαιρικος εβραισμος, καταγεται απο εκει, απευθεινεται σε αυτον, με αυτον πραγματευεται, τα στελεχη και οι δημιουργοι του ηταν Εβραιοι, μιλαμε για ενα εβραικο δογμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος.. Ο Χριστιανισμός ξεκίνησε ως θρησκεία στα μέρη της Παλαιστίνης αλλά Τότε εκεί δεν ήταν δυνατόν να εξελιχθεί αφού πολεμήθηκε από διάφορα τοπικά θρησκευτικά (του Μωυσαϊκού Νόμου) συμβούλια.. Οι Ρωμαίοι(ειδολωλάτρες) φοβούμενοι τοπικές εξεγέρσεις τον πολέμησαν με λύσσα από ένα σημείο και έπειτα.. Ο Χριστιανισμός ξεκίνησε και αναπτύχθηκε μετά το Έργο του Αποστόλου των Εθνών (Απόστολος Πάυλος) ενώ στην Ελλάδα τοι βασικό Ιεραποστολικό έργο ανέλαβε ως Άξιος συνεχιστής του ο Αλέξανδρος (πρώτος Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως) και αυτόν τιμάει ο κόσμος (βλέποντας την Θρησκευτική εικόνα) όσοι φέρουν το όνομα Αλέξανδρος! Η εκκλησία μας τον τιμάει 30 Αυγούστου.. Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ένα σύμβολο.. Ένας ξεχωριστός Ηγέτης.. Όμως ας γνωρίζει ο κόσμος και πως διαδόθηκε ο Χριστιανισμός στα περισσότερα μέρη της Ελλάδος!!

      Διαγραφή
    2. Καταρχας απο την στιγμη που αποκαλεις τους Ρωμαιους "ειδωλολάτρες" δειχνεις εξ αρχης οτι εισαι καμένος εβραιοχριστιανος.
      Και κατα δευτερον , ξεκινας με την προταση "κανεις λαθος" και μετα συνεχίζεις περιγράφοντας αυτα που ακριβως ειπα, και εκθειάζοντας τον Εβραιο ανθελληνα Σαουλ, αυτον που διέδωσε ουσιαστικα αυτο το εβραικοτατο δογμα.
      Επισης ο Χριστιανισμος δεν ξεκίνησε ως θρησκεια, αλλα ως αποπειρα ανανέωσης του εβραικου δογματος εκ του οποιου εκπηγάζει, βασικα μια ιουδαικοτατη αιρεση ηταν και μετεξελίχθηκε σε θρησκεια , απο ενα ματσο γιδοβοσκούς εβραιους της περιοδου.
      Φυσικα οτι και εαν σου πω ειναι ματαιο, αλλα δεν εχει σημασια, ας μπορει να ωφεληθούν μερικοι νεαροι φιλοι που ειναι λιγο συγχυσμένοι στο ζητημα "θρησκεια"

      Διαγραφή
    3. Δεν πιστεύεις ΤΙΠΟΤΑ από τον Χριστιανισμό, οπότε ΔΕΝ πιστεύεις ούτε στην αλλαγή του Σαούλ σε Απόστολο Παύλο με τη γνωστή Θεϊκή φράση "Σαούλ - Σαούλ γιατί με διώκεις.." Εάν πίστευες σε κάτι ίσως θα καταλάβαινες το πόση διαφορά έχει η Εβραϊκή θρησκεία με τον Χριστιανισμό! Μάλλον δεν έχει παει ΠΟΤΕ σε συναγωγή και δεν ξέρεις ΤΙΠΟΤΕ από τις απόψεις τους.. Ή μήπως έχεις πάρει χαμπάρι πως οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ του Χριστιανισμού πέραν από εσένα και τους ομοϊδεάτες σου είναι οι ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών