Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 21, 2012

Χιλιάδες δολάρια επενδύουν οι Αμερικάνοι - Σιωνιστές στην ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας...!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αμερικάνοι αλλά....περιούσιοι όπως αποδεικνύουμε με τα σχετικά link

Την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας σε βάρος της Ελλάδας προωθούν οι Αμερικανοί. Ρίχνουν χιλιάδες δολάρια σε συνδιασκέψεις, προκειμένου να πουν ότι η χώρα μας κατοικείται από Αλβανούς.


 Ντροπή τους!

Αυτό έγινε και στο διεθνές συνέδριο με θέμα «οι γείτονες της Αλβανίας», που οργανώθηκε στα Τίρανα στα πλαίσια του προγράμματος για την οικοδόμηση της ειρήνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Πανεπιστημίου της Κολούμπια και του Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών (CSIS) της Ουάσιγκτον σε συνεργασία με το δήμο Τιράνων και το ίδρυμα Αδερφοί Ροκφέλερ. (σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: φυσικά και είναι "περιούσιοι"...)
Ο καθηγητής David L. Phillips(σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και είναι..."περιούσιος" ΕΔΩ), στην ομιλία του επεσήμανε ότι η εθνική ενσωμάτωση των Αλβανών, που κάποιοι αποκαλούν Μεγάλη Αλβανία, αποτελεί στην ουσία μια φυσική Αλβανία, όπου οι..... Αλβανοί θα είναι μαζί, θα μοιράζονται το όραμά τους για το μέλλον και θα βρουν πραχτικούς δρόμους συνεργασίας.
«Δεν αποτελεί κανέναν κίνδυνο μια τέτοια αντίληψη, εφόσον υπάρχει έναν αποτέλεσμα ευρέως προβλεπόμενο των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων στην περιοχή. Εκείνο που εννοώ, όταν αναφέρω ότι οι γείτονες των αλβανών αποτελούν μια περιοχή που κατοικείται από Αλβανούς της Αλβανίας Κοσσυφοπεδίου, Μακεδονίας Μαυροβουνίου, Ελλάδας και Σερβίας και αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια φυσική αντίληψη, αποτελεί έναν προορισμό στον οποίο οι Αλβανοί θα μοιράζονται τις κοινές αξίες, τα κοινά όνειρα».
Και η ηγεσία της χώρας μας, για ακόμη μία φορά, παρακολουθεί τις εξελίξεις με σταυρωμένα χέρια!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ21 Ιουλίου 2012 στις 6:26 μ.μ.

    Κάποιος να ενημερώσει τους Αμερικάνους και τους κατσαπλιάδες Αλβανούς ότι η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, και αυτό που θα συμβεί θα είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, και όχι η "μεγάλη" Αλβανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ (Σερβια ακομα και σκοπια να απαντησουν στον ξεφτιλα) και που τους βλεπουν τους αλβανους στην Ήπειρο κιόλας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών