Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 21, 2012

Το εκπαιδευτικό πρόβλημα υπό το πρίσμα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος

Με την ευκαιρία του ζητήματος το οποίο προσφάτως έλαβε δημοσιότητα και αφορά την αντικατάσταση - από το Νοέμβριο του 2011- της γραμματικής του Μανώλη Τριανταφυλλίδη, με ένα νέο εγχειρίδιο, το οποίο διανεμήθηκε στους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει χρέος έναντι του Λαού μας, να αντιμετωπίσει συνολικά το σημερινό εκπαιδευτικό πρόβλημα. Το εκπαιδευτικό πρόβλημα, δεν είναι πρέπον να ιδωθεί ως ζήτημα ξεχωριστό από την γενικότερη εθνική αποδόμηση, που σκοπίμως και τεχνηέντως ακολούθησε την εγκαθίδρυση του Μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Αντιθέτως, όπως ακριβώς σε κάθε τομέα κρατικής παρέμβασης, έτσι και στον εκπαιδευτικό, η καθεστωτική επιδίωξη αποσκοπεί στην ξενομανία και στον αφελληνισμό.
Με τον ερχομό της Μεταπολίτευσης, η.....
πατριδοκάπηλος Δεξιά βρέθηκε στο τιμόνι της χώρας έχοντας αναλάβει έναντι της Αριστεράς, δύο σημαντικές δεσμεύσεις: Πρώτον, να αντικαταστήσει την μέχρι τότε κρατική αντίληψη του ‘’κομμουνιστικού κινδύνου’’, με τη μεταπολιτευτική αντίληψη του ‘’εθνικιστικού κινδύνου’’ και δεύτερο και σημαντικότερο, να την αφήσει(την Αριστερά) ανεμπόδιστη να κυριαρχήσει στους τομείς της Παιδείας(εκπαιδεύσεως) και του Πολιτισμού. Το μαρξιστικό δηλητήριο διαχύθηκε από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, σε κάθε ελληνικό σπίτι. Στρατευμένοι παιδαγωγοί, πλημμύρισαν τα δημόσια σχολεία της χώρας και ο ευαίσθητος τομέας της παιδείας μετέτρεψε σταδιακώς τον χαρακτήρα του από εθνικό, σε διεθνιστικό.
Οι εχθροί του Έθνους μας, γνώριζαν καλά ότι για να πλήξουν τον πατροπαράδοτο ελληνικό τρόπο ζωής και σκέψης, για να καταλύσουν τις πανάρχαιες ελληνικές αξίες και τα ιδανικά μας, θα έπρεπε να προσηλωθούν στην εκπαίδευση των νέων γενεών κατά τρόπο τέτοιο, ώστε να εξυπηρετούνται μακροπρόθεσμα τα σιωνιστικά τους σχέδια αφελληνισμού. Η ελληνική γλώσσα, αιώνιο δείγμα της Ελληνικής Υπεροχής, βιάστηκε κατ’ επανάληψη από τους πολιτικούς και πνευματικούς ταγούς του μεταπολιτευτικού συρφετού. Και εβιάσθη η γλώσσα μας, στο όνομα ενός αντιφυσικού προοδευτισμού, ο οποίος με νύχια και δόντια πάλευε για την εγκαθίδρυση του σιωνιστικού διεθνισμού. Αποτελούσε και αποτελεί η ελληνική γλώσσα, μια αναμφισβήτητη απόδειξη της φυλετικής συνέχειας της Ελληνικής Ράτσας, από τα βάθη της Ιστορίας μέχρι και σήμερα. Πώς θα μπορούσε όμως να σταθεί η ανθελληνική μαρξιστική θεώρηση της Ιστορίας, όταν αυτή και μόνον η αιώνια ζωντανή και αθάνατη ελληνική γλώσσα αρκεί ώστε να γκρεμίσει με πάταγο τα ψεύδη και τις σκόπιμες διαστρεβλώσεις της; Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, το μεταπολιτευτικό καθεστώς επεδίωξε και τελικώς πέτυχε, με μια πανστρατιά προδοτών που έλαβαν τον τίτλο του καθηγητή των ελληνικών πανεπιστημίων, να μεταβάλουν τον εθνικό χαρακτήρα της παιδείας σε ‘’ανθρωποκεντρικό’’.
Παραπλανητικός πέρα για πέρα ο τίτλος, όσο και ο ‘’σοσιαλισμός’’ των αριστερών λακέδων του συστήματος. Σαράντα έτη τώρα, δεν είδαμε ποτέ να τρέξει ούτε ένα δάκρυ της μαρξιστικής ανθελληνικής συμμορίας, για τις μυριάδες των Ελλήνων νεκρών, θυμάτων του τουρκικού υπανθρωπισμού. Δεν είδαμε ούτε μια διαμαρτυρία για τις διώξεις των αδερφών μας στη σκλαβωμένη Πατρίδα της Βορείου Ηπείρου, διώξεις οι οποίες εξοργιστικώς έγιναν ανεκτές από το μεταπολιτευτικό καθεστώς που εξουσιάζει το Λαό μας. Δεν είδαμε τέλος, ούτε μια δήλωση συμπαράστασης, στον δοκιμαζόμενο από την εγκληματικότητα των λαθροεισβολέων, Ελληνικό Λαό. Αντιθέτως μάλιστα, η Αριστερά έλαβε σε όλα αυτά τα ζητήματα θέση, η οποία ήταν πάντοτε κατά του Λαού και της Πατρίδος μας. Θα μας προξενούσε ίσως εντύπωση το γεγονός τούτο, όμως δε μπορούμε να τους κατηγορήσουμε: γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο πληρώνονται τα ορφανά του Μαρξ, από τους σιωνιστικούς διεθνείς οργανισμούς. Μπορούμε όμως να τους κατηγορήσουμε– και έχουμε κάθε δικαίωμα να το πράξουμε- για ρατσισμό, ξεκάθαρο και στυγνό ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων! Για ποιόν ανθρωπισμό λοιπόν μας ομιλούν;
Αρρωσταίνει η αριστερίστικη υποκουλτούρα και μόνον στο άκουσμα της λέξεως ‘’εθνικό’’. Και πώς να μην........


η καταπληκτική συνέχεια...
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-ekpaideutiko-problhma-upo-to-prisma-tou-laikou-ethnikistikou-kinhmatos#.UAp2NqB9YWg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών