Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2012

Ανικανόητα ή μήπως προσχεδιασμένη ενέργεια...;Αποφυλάκισαν τρομοκράτες πριν γίνει η δίκη και αυτοί εξαφανίστηκαν!!!

Αυτά, μόνο στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα συμβαίνουν: Αποφυλάκισαν τα κατηγορούμενα για βαριά κακουργήματα, όπως απόπειρες ανθρωποκτονιών πολλών ανθρώπων, δεκάδες επιθέσεις όπως αυτή με ρουκέτα RPG-7 κατά της αμερικανικής πρεσβείας, κορυφαία στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης, Επαναστατικός Αγώνας, Νίκο Μαζιώτη και την σύντροφό του Παναγιώτα Ρούπα και βέβαια αυτοί ... εξαφανίστηκαν!
Οι Ν. Μαζιώτης και Π. Ρούπα είχαν αφεθεί ελεύθεροι με....
περιοριστικούς όρους μετά τη λήξη του 18μηνου της προφυλάκισής τους. Τώρα, γιατί κατηγορούμενοι με τόσο βαριά αδικήματα και γιατί μια τόσο σοβαρή υπόθεση δεν έγινε δυνατό να εκδικαστεί μέσα σε ένα 18μηνο, αυτό πλέον ξεφεύγει από τον λογική! Όπως επίσης και γιατί δεν τους παρακολουθούσαν στενά μετά την αποφυλάκισή τους.
Για να καταλάβουμε πόσο "σκληροί" ήταν οι όροι αποφυλάκισής τους, έπρεπε να εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο ... Α.Τ. Εξαρχείων. Τελευταία φορα αναφέρουν οι πληροφορίες εμφανίστηκαν λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου
Οι δύο κατηγορούμενοι δεν έχουν εμφανιστεί στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου – η δεύτερη την Τρίτη - ενώ δεν έδωσαν και το παρών την 1η του μηνός στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων ως όφειλαν από τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή τους.
Κατόπιν αυτού, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης, αλλά τα ερωτήματα είναι πολλά για την υπόθεση.
Ο Επαναστατικός Αγώνας έκανε την εμφάνισή του στις 5 Σεπτεμβρίου 2003, διεκδικώντας μια θέση στην "ορφανή" τρομοκρατία στη χώρα μας μετά την εξάρθρωση της 17Ν και του ΕΛΑ.
Η οργάνωση έδωσε το "παρών" και δήλωσε τις προθέσεις της με μια παρθενική διπλή βομβιστική επίθεση στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Κύριος στόχος της, οι "ανθρωποφύλακες", όπως χαρακτηρίζουν τους αστυνομικούς τα μέλη της στις προκηρύξεις τους.
Στην επτάχρονη δράση της, από το 2003, η οργάνωση έχει πραγματοποιήσει πλήθος χτυπημάτων, το πιο ισχυρό από τα οποία ήταν αυτό εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας, στις 12 Ιανουαρίου του 2007.
Η επίθεση έγινε με αντιαρματική ρουκέτα RPG, που καρφώθηκε στο θυρεό της πρεσβείας, και το χτύπημα αυτό σηματοδότησε την... "προαγωγή" των μελων του Επαναστατικού Αγώνα. Οι αρχές μέχρι τότε μιλούσαν για "αναβαθμισμένη δράση αντιεξουσιαστών". Από τότε, τα μέλη της οργάνωσης αναφέρονται ως "τρομοκράτες" και επικηρρύσονται απ' τους Αμερικανούς.
Το 2004 ο "Επαναστατικός Αγώνας" πραγματοποίησε τρεις επιθέσεις. Μια από αυτές, στις 5 Μαϊου, είχε στόχο το αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη στιγμή για τη χώρα μας, παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων. Η είδηση έκανε τότε το γύρο του κόσμου.
Το 2005, η δράση του Επαναστατικού Αγώνα συνεχίστηκε με δύο επιθέσεις, μια εκ των οποίων στις 12 Οκτωβρίου. Τρομοκράτες "παγίδευσαν" ξημερώματα το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα, με παράπλευρες απώλειες, αφού τραυματίστηκαν τρεις πολίτες.
Στις 30 Μαϊου του 2006, στο στόχαστρο των τρομοκρατών μπήκε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιώργος Βουλγαράκης. Με τηλεχειριζόμενη βόμβα, τα μέλη του Επαν. Αγώνα έστησαν ένα παγιδευμένο ποδήλατο κοντά στο σπίτι του και περίμεναν σ' ένα αλσύλιο λίγα μέτρα πιο πέρα για να την πυροδοτήσουν. Μόλις 8 λεπτά πριν από την έκρηξη είχαν περάσει απ' το σημείο τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του Γιώργου Βουλγαράκη, τα οποία πήγαιναν στο σχολείο.
Το 2007, εκτός από την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία, ο Επαναστατικός Αγώνας πραγματοποίησε δύο ακόμη χτυπήματα.
Στις 23 Δεκεμβρίου του 2008 τα μέλη της οργάνωσης επιτέθηκαν με δύο Καλάσνικοφ σε λεωφορείο των ΜΑΤ στο Γουδί, ενώ στις 5 Ιανουαρίου του 2009 χρησιμοποίησαν δύο ΑΚ-47, ένα υποπολυβόλο MP5 και χειροβομβίδα για να επιτεθούν σε τρεις αστυνομικούς των ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Τότε τραυματίστηκε ο νεαρός αστυφύλακας Διαμαντής Ματζούνης.
Από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Μάιο του 2009 πραγματοποίησαν τρία χτυπήματα, αναβαθμίζοντας τις επιθέσεις τους, αφού άρχισαν να χρησιμοποιούν εκατοντάδες κιλά εκρηκτικών. Στο στόχαστρό τους μπήκαν το Χρηματιστήριο την επαύριο των εκλογών του 2009, τα γραφεία της Citibank και η Eurobank στην Αργυρούπολη, που σχεδόν ισοπεδώθηκε.
Ο βαρύς οπλισμός των μελών του Επαναστατικού Αγώνα είναι εντυπωσιακός και θεωρείται, σύμφωνα με τις αρχές, ότι αποκτήθηκε και με τη βοήθεια κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου.
Το ξήλωμα της οργάνωσης ξεκίνησε με τον θάνατο του Λάμπρου Φουντά σε συμπλοκή με αστυνομικούς. Στις 04.43, τα ξημερώματα της 11ης Μαρτίου 2010 στην οδό Κουντουριώτου 33 στη Δάφνη, περιπολικό της Άμεσης Δράσης, που πραγματοποιούσε περιπολία στην περιοχή, εντόπισε δύο άνδρες μέσα σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας «SEAT IBIZA», τους οποίους οι δυο αστυνομικοί θεώρησαν υπόπτους και αποφάσισαν να τους ελέγξουν.
Όταν οι αστυνομικοί άναψαν τον φάρο του περιπολικού, οι δύο άνδρες βγήκαν από το ΙΧ και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν το υπηρεσιακό όχημα. Τότε οι αστυνομικοί καλύφθηκαν πίσω από το περιπολικό και ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από σφαίρα στην αριστερή ωμοπλάτη ο ένας από τους δράστες, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας.
Δίπλα στον νεκρό, ο οποίος φορούσε διπλά δερμάτινα γάντια, βρέθηκε περίστροφο τύπου ΖASTAVA μέ έξι σφαίρες εκ των οποίων είχαν ριχτεί τα δύο. Επίσης, στο σακίδιο που έφερε στην πλάτη του, βρέθηκε χειροβομβίδα, ενώ στο μπουφάν του εσωτερικά είχε συσκευή ασύρματης επικοινωνίας. Στον τόπο της συμπλοκής βρέθηκαν πέντε κάλυκες των εννέα χιλιοστών, τέσσερις βολίδες και ένα περίβλημα βολίδας. Η χειροβομβίδα, η οποία είναι επιθετική, ανατολικής προέλευσης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Ποιός να μιλήσει ρε τώρα;; Αφού ΟΛΕΣ αυτές οι "επαναστατικές" οργανώσεις και οι απανταχού "κουκουλοφόροι" τα παιχνίδια της εξουσίας παίζουν ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!! Δείτε λίγο πως χτυπούσε η 17Ν.. Όποιον ήταν ανεπιθύμητος και ότι χαλούσε το εκάστοτε πολιτικό παιχνίδι!! Για ξεκάρφωμα έριχνε και καμιά ρουκέτα στα τυφλά.. Ακόμη και το θυρεό της Αμερικάνικης πρεσβείας "χτύπησαν" κάποια στιγμή οι "επαναστάτες" για να κουκουλοθεί το σκάνδαλο με τις στρατιωτικες απαλλαγές εκατοντάδων Βουλευτών - Υπουργών και συγγενικών τους προσώπων! Το κίνημα των "αγανακτισμένων" από κουκουλοφόρους δεν έσβησε στο κέντρο της Αθήνας;; Όλα ένα παιχνιδάκι είναι και οι δράστες - πιόνια της εξουσίας - κάποια στιγμή τη βγάζουν "καθαρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών