Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 16, 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Απειλούν με θερμό επεισόδιο στον Έβρο οι Τούρκοι


ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Απειλούν με θερμό επεισόδιο στον Έβρο οι Τούρκοι

Τούρκοι καταδρομείς έτοιμοι να ανοίξουν πυρ κατά των Ελλήνων Συνοριοφυλάκων
 
 
Παρολίγον θερμό επεισόδιο στις όχθες του Έβρου χθες το βράδυ. Ομάδα Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχείρησε να εμποδίσει την "απόβαση" δεκάδων λαθρομεταναστών στην επικράτειά μας στοχοποιήθηκε από τούρκους καταδρομείς. Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση κρατάει κλεισμένο τον Στρατό εντός των στρατοπέδων, οι τούρκοι έχουν μεταφέρει στον Έβρο ειδικές μονάδες τους για να περιπολούν τη νύχτα κατά μήκος της ανατολικής όχθης του ποταμού. 
 
Χθες.... το βράδυ ομάδα Ελλήνων αστυνομικών εντόπισε βάρκα γεμάτη λαθρομετανάστες και προσπάθησε να εμποδίσει την αποβίβασή τους.  Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε περίπολος του τουρκικού στρατού στην απέναντι όχθη. Οι τούρκοι όπλισαν τα αυτόματα τυφέκια τους και τα έστρεψαν κατά των Ελλήνων, οι οποίοι φέρουν μόνο πιστόλια των 9mm, είναι δηλαδή άοπλοι στην κυριολεξία. Τελικά οι συνοριοφύλακες δεν αντέδρασαν και οι λαθρομετανάστες πέρασαν κανονικότατα στο ελληνικό έδαφος, όπου και τους παρέλαβε εν συνεχεία η Frontex για τα περαιτέρω.
 
Το παραπάνω γεγονός αποδεικνύει τη δειλία και την ανυπαρξία της ελλαδικής κυβέρνησης, που αδυνατεί να φυλάξει τα σύνορά μας, αλλά και τον εμπαιγμό εκ μέρους της ευρωπαϊκής ένωσης. Η Χρυσή Αυγή θα φέρει αύριο κιόλας αυτό το μείζον εθνικό ζήτημα στη βουλή και θα απαιτήσει εξηγήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς. Τα ελληνικά σύνορα δεν είναι σουρωτήρι και οι Έλληνες αστυνομικοί δεν μπορούν να στέλνονται άοπλοι ενάντια σε πάνοπλους τούρκους στρατιωτικούς. Στο ζήτημα θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

4 σχόλια:

  1. "ελληνοτουρκικη φιλια" ε?

    Η θα αποδεχτειτε τους εκατομμύρια εισβολεις, η θα σας πυροβολήσουμε , ε μογγολοι?
    Εβραιομπολσεβικοι, οι ομοιδετατες φιλοι σας, βοηθάνε δια μεσω οπλων βλεπω στην "πολυπολιτισμικοποιηση" και την εξαλειψη του Ελληνικου εθνους.

    Εγω ως ψηφοφορος της ΧΑ περιμενω δραστικα μετρα, ευελπιστώ να κανουν επαρκή χαμό για αυτο το ΕΓΚΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μια φορά δικαιώνεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που φωνάζει πως η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για να κοπεί το ρεύμα των λαθραίων είναι η μεταφορά των Ειδικών Δυνάμεων στα σύνορα και η επαναδιασπορά των ναρκοπεδίων στον Έβρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω λεω οτι η πρωτη μεριμνα για να σωθει η Ελλας, δεν ειναι να αντιμετωπιστουν ουτε οι Τουρκοι ουτε οι εισβολεις(που θα αντιμετωπιστουν ετσι και αλλιως)
      Η πρωτη μας μεριμνα ειναι να τσακισουμε τον καθεστωτικο εθνοκτονο εβραιομπολσεβικισμο

      Διαγραφή
  3. Δεν έχεις άδικο ανώνυμε 9:32, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να στερήσουμε από τους εβραιομπολσεβίκους την φυσική τους βοήθεια, που είναι οι λαθραίοι.

    Αν απαλλαγούμε από τους λαθραίους, η συντριβή των εβραιομπολσεβίκων - από ένα Εθνικό Κράτος - είναι θέμα μερικών ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών