Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 24, 2012

Απίστευτη βλασφημία από γερμανοοστρογότθο κατά της Αγίας Τριάδας και της Παναγίας.. Αφίσα με τον Εσταυρωμένο προκαλεί – Ο Θεός του λέει: «Εγώ γ... την μάνα σου»

σ.σ. Φανταστείτε να γινόταν κάτι ανάλογο με τον Μωμάμεθ ή τον..."Γιαχβέ"...Θα καταδικαζόταν ο 'καλλιτέχνης' εφ'όρου ζωής..
Τώρα ενδέχεται να γίνει ο...."ανατρεπτικός δημιουργός του 2012"

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί από μία αφίσα σε μία έκθεση, που απεικονίζει τον Ιησού στον σταυρό, την οποία πολλοί θεώρησαν προσβλητική και ζητούν να κατέβει άμεσα.
Η Γερμανική πόλη Κίσελ είναι γνωστή κυρίως από την περιοδική έκθεση σύγχρονης τέχνης «Ντοκουμέντα», που διοργανώνεται κάθε πέντε χρόνια και διαρκεί μέχρι και τις 16 Σεπτέμβρη.
Στην φετινή έκθεση λοιπόν αντιδράσεις έχει προκαλέσει μία αφίσα στην οποία απεικονίζεται ο Ιησού στον σταυρό με ένα συννεφάκι στο οποίο φαίνεται μία φωνή από τον ουρανό να του λέει: «Έι! Εσύ! Εγώ γ... σα τη μάνα σου!»....
Πολλοί χριστιανοί, κληρικοί και λαϊκοί, δηλώνουν προσβεβλημένοι και ζητούν την αφαίρεση της. Η διακωμώδηση της θρησκείας στην Δύση δεν είναι σπάνια αλλά προκαλεί κατά καιρούς πολλές αντιδράσεις είτε από χριστιανούς είτε από μουσουλμάνους.
«Θεωρώ προβληματικό το γεγονός ότι ένα κόμιξ δυσφημεί την ουσία, την ίδια την καρδιά της πίστης», δηλώνει η Μπάρμπαρα Χάινριχ, στέλεχος της τοπικής προτεσταντικής εκκλησίας.
Παρά τις αντιδράσεις ο διευθυντής του μουσείου αρνείται να την κατεβάσει λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Τα κόμιξ είναι από τη φύση τους προσβλητικά για κάποιους, αλλά δεν μπορούμε να αφαιρούμε κόμιξ και γελοιογραφίες κάθε φορά που γίνεται μια διαμαρτυρία θρησκευτικού ή πολιτικού περιεχομένου. Αλλιώς θα έπρεπε να κλείσουμε το Μουσείο» δήλωσε.
Ο Μάριο Λαρς, σκιτσογράφος της αφίσας, εξέφρασε την έκπληξη του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το δημιούργημα του. «Εγώ δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους πιστούς. Ήταν απλά ένα αστείο. Η εκκλησία θα έπρεπε να είναι πιο ανεκτική με τέτοια θέματα και να στρέφει τη προσοχή της στα προβλήματα που έχουν πραγματική σημασία. Τόσο μεγάλη αναστάτωση για ένα απλό αστείο δεν της κάνει καλό».
Φωτογραφία: tovima.gr
iefimerida

8 σχόλια:

  1. Αυτού τού ...Γερμανοοστρογότθου γιά νά τού βρίσει κανείς τόν Μ.Α.Τ.Σ. του αυτό τόν μαλακοτρίφτη πού είναι ό θεός τής εβραιομασονίας , καί τότε ...βλέπουμε .
    Μεγάλε καλά τά λέω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατα βασει τον Γιαχβε βριζει, γιατι ο θεος των Χριστιανων ειναι ο Γιαχβε
    Και μην ακουσω διαφορες παραφιλολογιες, ο θεος των Χριστιανων Ναζιραιστων ειναι ο ΓΙΑΧΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο τρϊαδικός Θεός και άλλο ένας..
      Άλλο "γη της επαγγελίας" και άλλο "βασιλεία των ουρανών"
      Άλλο Αγία Παρθένα Μαρία και άλλο "δούλα - πόρνη"
      Άλλη η έννοια του αλληλούϊα για τους γαμψομύτηδες άλλη για τους Χριστιανούς...

      Μη γράφετε οι "εθνικοί" για το πόσο κακή είναι η Χριστιανική θρησκεία, γιατί γίνεστε θέλετε δε θέλετε έρμαια του Σιωνισμού...
      του πραγματικού δλδ εχθρού

      Διαγραφή
    2. Δεν ειμαι εθνικος, εθνικοσοσιαλιστης ειμαι.
      Και ο θεος του Ραββινου Γεσουα ηταν ο Γιαχβε, μην τρελαθουμε τελειως

      Διαγραφή
    3. Μαζί σου στο πρώτο σκέλος...Στο δεύτερο αν θέλεις το συζητάμε περαιτέρω
      Πάντως σου προτείνω για τη Γαλιλαία να διαβάσεις τι γράφουν οι ίδιοι οι εβραίοι στην παλαιά διαθήκη για τη φυλετική σύσταση της περιοχής..
      Ίσως και να μην ήταν και...τόσο Ιουδαίοι

      Διαγραφή
    4. Αγαπητε πασπαρτου, σε συμπαθώ, οποτε έχοντας αυτο στο νου σου ,να ξέρεις οτι αυτα που λεω δεν εχουν σκοπο να αντιπαρατεθουμε έντονα, απλα να θεσουμε προ ορθολογικης ανάλυσης την κατασταση.

      Εγω προσωπικά δεν εχω απολύτως κανενα προβλημα πλεον με καποιον που δηλώνει χριστιανος αλλα βαζει πανω απο ολα το εθνος και την φυλη του, (παλια ειχα αλλα το φιλοσόφησα το ζήτημα επι της βασεως οτι το θρησκευτικο συναισθημα δεν εχει να κανει με καμια ορθολογικη αναλυση)

      Αλλα εαν το δουμε μαθηματικα το ζητημα, και εθνολογικα και ιστορικα, δεν υπαρχει απολύτως καμια αμφιβολία οτι πρόκειται περι μιας ιουδαικης αιρέσεως.
      Επισης ο Γεσουα ηταν Εσσαιος δεν ηταν τυχαίος, διαβαζε τους ψαλμους του Δαυιδ στον ναο του Σολομώντα , ραββι τον προσφωνούσαν οι μαθητες του και διδασκε τον Μωσαικο νομο τον οποιο δεν ηρθε για να αλλαξει ετσι..
      Εχω διαβασει ολην την εβραικη "αγια γραφη" και εχω σημειωμένα ολα τα επίμαχα σημεια και της καινης και της Παλαιας, εαν θες μπορω να στα παραθετω.

      Διαγραφή
    5. Γεννημένος στη Γαλιλαία ήταν ο Χριστός..Τώρα για τα υπόλοιπα που μου γράφεις θα τα ψάξω και θα συο απαντήσω το πρωί.
      Ο Μωσαϊκός νόμος υπήρξε η "εντολή του Θεού" για αυτό και τον δίδασκε ενώ η Καινή Διαθήκη σίγουρα ΔΕΝ ΗΤΑΝ "εβραϊκή" αφού οι εβραίοι είχαν ήδη αποσχιστεί από το..Χρίστο.
      Αλλά για τα υπόλοιπα θα σου απαντήσω αύριο..
      Και επίσης συμφωνώ στη ΜΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ του θρησκευτικού πιστεύω..Ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι είναι σημαντικό μέρος του ανθρώπου για να πετύχει την πνευματική ολοκλήρωση όπως δίδασκαν και οι Έλληνες..Δεν είμαι σύμφωνος δλδ με την άποψη του Χίτλερ, των Ιακωβίνων και λοιπών που τον κατήργησαν καθώς ερχοταν σε αντίθεση με την..εξέλιξη του ανθρώπου!
      Θα τα πούμε αύριο τα υπόλοιπα
      υ.γ.
      Αν κάνω κανένα ορθογραφικό είναι επειδή βρίσκομαι στις Θερμοπύλες και γράφω βιαστικά

      Διαγραφή
  3. Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ...ΘΕΟ ΤΟΥΣ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών