Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 14, 2012

Οι Αμερικάνοι δίνουν τις ευχές τους στο προτεκτοράτο τους (βλέπε Σκόπια) ζητώντας τους να κάνουν.....υπομονή!!! και κουράγιο!!!

 Διαβάστε τη γελοία ανακοίνωση:



«Η Συμφωνία Πλαίσιο της Οχρίδας επιτρέπει στη FYROM την επίτευξη προόδου προς μια σταθερή, πολυεθνική, πολυπολιτισμική και πολυθρησκευτική κοινωνία και προς τον καθορισμένο στόχο της πλήρης ένταξης στην ευρωατλαντική κοινότητα» αναφέρει η αμερικανική πρεσβεία σε σημερινή (χθεσινή) ανακοίνωσή της για την 11η επέτειο από την υπογραφή της Σύμβασης.
«Επί έντεκα χρόνια η FYROM βρέθηκε αντιμέτωπη με..... πολλές προκλήσεις και για άλλη μια φορά το όραμα, το θάρρος των πολιτικών ηγετών ήταν σημαντικό για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων."
"Χαιρετίζουμε τους πολίτες και τους ηγέτες που βάζουν στην άκρη τις διαφορές τους για την αναζήτηση μιας ανοικτής, ασφαλούς και δυναμικής δημοκρατίας, η οποία παρέχει εγγυήσεις για την ειρήνη και την ευημερία προς όλους τους πολίτες- ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, το φύλο, τη θρησκεία ή τις πολιτικές απόψεις», αναφέρει η ανακοίνωση της Πρεσβείας.

© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών