Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 14, 2012

Θρασύτατος ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας μιλά για φαινόμενα "ρατσιστικής" βίας...Ας δούμε τι κάνουν οι ομόφυλοί του!

Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλαμ, με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις σε αλλοδαπούς, καταγγέλλει βία από την αστυνομία.
 
Ο Ασλάμ, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ανέφερε περιστατικά βίας και από τη πλευρά των αστυνομικών, ενώ τόλμησε να κατηγορήσει τους Έλληνες για ρατσισμό! Θυμίζουμε απλά ότι ο λεγάμενος έχει εμπλακεί σε διάφορες ύποπτες υποθέσεις που αφορούν ακόμη και κύκλωμα εισαγωγής λαθρομεταναστών συμπατριωτών του στην Πατρίδα μας
 
Απαντάμε λοιπόν στον έποικο από το Πακιστάν με την παρακάτω είδηση...(εκτός της περίπτωσης του λαθρο-κτήνους της Πάρου)
 
Νέα "ρατσιστική" επίθεση: Πακιστανοί (πορτοφολάδες) επιτέθηκαν σε Πακιστανό (τσαντάκια) μέσα στο σπίτι του και τον έκαναν....ασήκωτο
 
Πακιστανοί -προφανώς νεοναζί- επιτέθηκαν σε..... άλλον Πακιστανό μέσα στο σπίτι που διέμενε στο Αιγάλεω και τον έκαναν "μπαούλο"...  Οι τέσσερις Πακιστανοί επιτέθηκαν σε συμπατριώτη τους όταν αυτός βρισκόταν στο σπίτι του λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα χθες το βράδυ στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα σε υπόγειο διαμέρισμα επί της Λεωφόρου Καβάλας.

Οι άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν τους δράστες, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι.

με πληροφορίες από τον stoxos.gr

5 σχόλια:

  1. Αυτο το απλυτο γιατί μένει στην Ελλάδα ακόμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ερώτηση φίλε διαχειριστή :

    Ποιος από τους δύο στην φωτο είναι ο Πακιστανός ;;

    Αυτός με το μουστάκι ή αυτός με τα γυαλιά ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός με τα γυαλιά σίγουρα έχει γκόμενο με....μουστάκι καθ'όσον ανθρωπιστής και φίλα προσκείμενος στους ομοφυλόφιλους

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑ ! Καλό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πακιστανε, ο Αληθινός ατόφυος, ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΘΑ ΣΕ ΛΟΥΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, αλλα οταν αυτο γινει δεν θα υπαρχουν εβραιοκαναλα και εβραιομπολσεβικοι να σου κανουν πλατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών