Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12, 2012

Νέα πρόκληση από το μελλοντικό γαμπρό του Μητσοτάκη και νυν εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ, Παπαδόπουλου: "Να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου"

Ο συγκεκριμένος "κύριος" ήταν αυτός που θρασύτατα είπε μετά τις εκλογές του Ιούνη πως:
"Να έχουν βάρος στη συνείδησή τους 430.000 Έλληνες που ψήφισαν αυτούς τους δολοφόνους"
ΤΟ ΒΙΝΕΤΟ ΕΔΩ

Ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώνει κάτι τέτοιο αφού το είχε ξανακάνει από την εκπομπή της...."πολιτικής αναλύτριας" Τατιάνας Στεφανίδου (εδώ)

Ας δούμε τι λέει σήμερα σε συνέντευξή του στο real.gr
Γιατί δημοσίως χαρακτηρίζετε «εγκληματική οργάνωση» την Χρυσή Αυγή;


Στελέχη της Χρυσής Αυγής έχουν απασχολήσει κατά κόρον τη δικαιοσύνη. Επιπλέον το μενού της δράσης της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πογκρόμ κατά μεταναστών, επιθέσεις κατά πολιτών με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, «προειδοποιήσεις» σε επιχειρηματίες να μην προσλαμβάνουν μετανάστες, εποχούμενες επιθέσεις κατά ανυπεράσπιστων πολιτών και άλλα πολλά. Οι πρακτικές αυτές θυμίζουν περισσότερο μαφία παρά νόμιμη οργάνωση και βεβαίως παραπέμπουν στην περίοδο του Μεσοπολέμου. 

Υπονοείτε ότι θα πρέπει να βγει εκτός νόμου ένα κόμμα που βρίσκεται στη Βουλή;

Νομίζω ότι οι πρακτικές και η δράση της είναι εκτός νόμου! Άρα είναι αποκλειστικά στην αρμοδιότητα του εισαγγελέα. 

Ο Φώτης Κουβέλης, δηλαδή, σκέπτεται να θέσει το θέμα στον πρωθυπουργό;

Θέλω να θυμίσω ότι ο Φώτης Κουβέλης είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που από το βράδυ των εκλογών τις 6ης Μαϊου συμπεριέλαβε στη δήλωσή του το θέμα της Χρυσής Αυγής, ενώ η ΔΗΜΑΡ είναι, ίσως, το μόνο κόμμα που σχεδόν καθημερινά θέτει το θέμα της φασιστικής οργάνωσης. 

Από κει και πέρα εμείς μελετούμε τι ισχύει σε άλλες προηγμένες χώρες. Δεν νομίζω ότι είναι λιγότερο δημοκράτες ή ευαίσθητοι οι ευρωπαίοι σε τέτοια θέματα. Ο ναζισμός, ο ρατσισμός, η φασιστική μεθοδολογία διώκονται ποινικά. Νομίζω ότι το ίδιο πρέπει να πράξουμε και στη χώρα μας. Πάντως επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται ο κ. Δένδιας έδειξε σωστά ανακλαστικά για τα αποκρουστικά γεγονότα της Ραφήνας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουν τα συντεταγμένα όργανα της χώρας.  


Με την τελευταία του φράση έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως και αυτό που γράφαμε προ ημερών..

Το τελευταίο;! όπλο του καθεστώτος..."Εχθροπάθεια" και φίμωση των εθνικιστών του διαδικτύου

7 σχόλια:

  1. Γιατί η δράση του Βενιζέλου, του Παυλόπουλου κλπ που με τους αντισυνταγματικούς νόμους που επινόησε και που είναι ενάντια στο δημόσιο συμφέρον, δεν γεννούν θέμα νομιμότητας; Που στη συνέχεια σημαίνει πως πρέπει να τεθούν εκτός νόμου Πασοκ, νδ, δημαρ για αντεθνική δράση παρά το σύνταγμα, οικονομική καταστροφή της ελλάδος, ανήθικη θεσμοθέτηση νόμων προς παραγραφή οικονομικών κακουργημάτων κλπ;
    Ποιά είναι βαρύτερα.; Τα τυχόν πλημμελήματα της Χρυσής αυγής, ή τα ανωτέρω κακουργήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ασχολείστε με αυτο το πλει μομπιλ?
    Μιλαμε για τελειωμενο μαρδοχαικο ερπετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε ηλίθιε κομμουνιστή , με ποιο δικαίωμα ρε ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ , θα βγάλεις ( εσύ ; χαχα ) 420.000 ΕΛΛΗΝΕΣ εκτός νόμου ; Για δείτε ρε κάτι χλεχλέδες που κόπτονται για την δημοκρατία ..
    Επίσης ας ενημερώσει κάποιος αυτό το αριστερό απολιθάδι πώς σε πολλές χώρες , η ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ τους ιδεολογία έχει τεθεί εκτός νόμου , όπως και τα εμετικά τους σφυροδρέπανα .
    ΠΙΕΙΤΕ ΞΥΔΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΠΑΛΙΟΛΕΧΡΙΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ο ίδιος αλήτης πού είχε χαρακτηρίσει υπανθρώπους καί κτήνη,αυτούς πού ψήφισαν ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ.Η μισσαλοδοξία τής αριστεράς αποκαλύπτετε συνεχώς καί γίνεται φανερή στόν κόσμο,ο οποίος θά τούς στείλει στόν αγύριστο.ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειχε μιλησει για "υπανθρωπους" ο ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ??
    Αυτο και αν ειναι θρασος απο τον εκπρόσωπο της ΑΙΩΝΙΑΣ υπανθρωποτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το ΤΣΟΓΛΑΝΙ θα πρέπει να ξέρει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, και θα στείλει αυτόν και το ανθελληνικό συνάφι του στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της Ιστορίας !

    Τσούζει ΤΣΟΓΛΑΝΕ, τσούζει η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νεοταξίτικο καθίκι πού υπερασπίζεις τούς αλλοδαπούς δολοφόνους καί αναρχικούς θά έρθει η ώρα νά λογοδοτήσεις ενώπιον τού Ελληνικού γιά τίς συκοφαντίες καί τό μίσος σου εναντίον τής Ελλάδας .ΤΗΛΕΚΟΠΡΙΤΗ ΤΩΝ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών