Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12, 2012

Και τώρα τι θα πουν οι εταίρες της "δημοκρατίας"...; "Μούφα" η είδηση για ξυλοδαρμό Ελλήνων από Γερμανούς νεοναζί!! Κατασκεύασμα των ''Ελληνικών'' αργυροκίνητων ΜΜΕ...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα βγουν αύριο άραγε τα βοθρολύματα των ΜΜΕ να απολογηθούν για τα ψέματα τους; Μην έχετε αμφιβολίες...Όλα επιτρέπονται για την "επιχείρηση" αποχαύνωσης των προβάτων.
 
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ''την ώρα που οι μετανάστες στην Ελλάδα δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις από βουλευτές και μέλη της Χ.Α., στη Γερμανία υπάρχει η άλλη όψη του νομίσματος καθώς δύο Έλληνες μετανάστες ξυλοκοπήθηκαν από νεοναζί, που τους κατηγόρησαν ότι πουλούσαν παράνομα εφημερίδες.''
Το περιστατικό υποτίθεται ότι συνέβη στη Βεστφαλία, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, δυο Έλληνες οι οποίοι πουλούσαν εφημερίδες, περικυκλώθηκαν από τους νεοναζί οι οποίοι ζήτησαν να τους δείξουν αν έχουν άδεια να πουλάνε εφημερίδες και στη συνέχεια τους ξυλοκόπησαν.
Η αλήθεια είναι πως .....αν και η είδηση ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα, το γεγονός πως δεν έχει αναφερθεί πουθενά αλλού (στο εξωτερικό) η είδηση, αλλά και ούτε έχει βγει φυσικά κάποια ανακοίνωση απ' τον ΟΗΕ μυρίζει trolling από μακριά.
H Lifo επικοινώνησε με μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Στουτγάρδης και έθεσε υπ'όψη τους στα στοιχεία της είδησης. Και τα δύο μέλη που επικοινωνήσαμε, μας ανέφεραν ότι δεν άκουσαν κάτι τέτοιο.
eglimatikotita.gr

3 σχόλια:

  1. Τώρα πρέπει να βγεί κάποιος στον ευαγγελάτο και επιτόπου να του πεί αυτό που τσαμπουνάγατε εχτές ήταν ψέμα και το είπατε με δόλο.
    Πόσο πιο κάτω θα πέσουν όμως;
    Τραβιούνται απο τα μαλιά τους οι καθεστωτικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, αν νομίζουν ότι με τέτοια φτηνά κολπάκια θα ανακόψουν την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι πολύ γελασμένοι.

    Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχουν δοκιμάσει τα πάντα : βρισιές, συκοφαντίες, συνομωσία σιωπής, βομβιστικές επιθέσεις, στημένα δικαστήρια κλπ κλπ, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαίνει !

    Έχουν ξεμείνει πλέον από ιδέες τα καθεστωτικά τρωκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτα τα "περιστατικα" στην Γερμανια ειναι οπως τα εγχωρια "ρατσιστικα" , ειναι ορατα μονον για τα Ελλαδικα εβραιοκαναλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών