Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2012

Ο "καημός" του Ευαγγελάτου και η προπαγάνδα κατά της...Χρυσής Αυγής!!

Μεγάλος ο πόνος του Ευαγγελάτου(μέσω του newsIT) για το "κλείσιμο" μιας αναίσχυντης και βλασθημης ιστοσελίδας του Facebook που εξύβριζε τον Γέροντα Παϊσιο.

Μιλάει για "λογοκρισία" και μάλιστα στα πλαίσια της προπαγάνδας με φανερό σκοπό να στοχοποιήσει το Εθνικιστικό Κίνημα καταθέτει την ερώτηση που έγινε προ ημερών στη Βουλή από τον βουλευτή Χρήστο Παππά για την άθλια αυτή ιστοσελίδα (Εδώ).

Αντί λοιπόν να....
επιβραβεύεται η στάση της Χρυσής Αυγής και ταυτόχρονα η τήρηση των νόμων από την Αστυνομία, καθώς έγιναν αμέτρητες καταγγελίες από πιστούς Ορθόδοξους Έλληνες, ο Ευαγγελάτος προτιμά να...κατηγορήσει για λογοκρισία τους Εθνικιστές βουλευτές!

Την ημέρα δηλαδή που η Αθήνα βιώνει τις συνέπειες από τις ορδές των μουσουλμάνων λαθρο-εποίκων και τις απειλές για κατάλυση της ελευθερίας μας, στο όνομα του Ισλάμ, ο "εγκριτος" Ευαγγελατός προτιμά να έχει πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του τη σύλληχη ενός αναρχοαριστερού που εξύβριζε ένα άγιο της Ορθοδοξίας...

Υ.Γ.
Να θυμίσουμε μόνο στον Ευαγγελάτο ότι στο Σύνταγμα ρητά αναφέρεται πως η επικρατούσα θρησκεία είναι η Ορθοδοξία στην Ελλάδα και η προσβολή των θρησκευτικών πιστεύω αντίκειται στα χρηστά ήθη.

9 σχόλια:

  1. Επιτέλους κάποιος να βάλει λογοκρισία στα σκατά όποιος βρίζει τον Χριστιανισμό θα τημωρείται και κατ' εμέ να ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ κιόλας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δευτερο κομμα στη βουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μην γίνουμε ταλιμπάν της θρησκείας....
      Ακραίοι για το Έθνος μας σε πρώτη φάση που προσπαθούν αν το αφανίσουν

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Εύγε πασπαρτού, ακριβώς αυτό.
      Πιστεύω οτι οι του δένδια ενεργοποιήθηκαν τόσο γρήγορα γιατί ξέραν οτι για την "λογοκρισία" θα έπερνε όλη τη λέζα η Χρυσή Αυγή, βρήκαν σήμερα όλα τα αριστερόξέκολλα και αντί να είνα θέμα τα σπασίματα των μουσλίμιδων είναι θέμα η μαλακία με την φωτογραφία, το κρύψαν έντεχνα το άλλο.

      Διαγραφή
  2. Καλά τους κάναν τους πούστηδες! Ξεγύμνωμα και μαστίγωμα στο κελί θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη εαν πει κανεις οτι ο Χριστιανισμος ειναι ενα διεθνιστικο εβραικο ανθελληνικο δογμα, θα πρεπει να "εκτελειται" εδω χάνουμε το εθνος μας , και μας ένοιαξε ο γεσουα ραββι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα μεταξύ των Εθνικιστών να μη δημιουργούμε έριδες που μπορεί να διασπάσουν τη συνοχή και την εθνική μας συνείδηση. Όπως θα πρέπει να παραδεχθείς ότι η Ορθοδοξία είναι πυλώνας της Ελληνικής συνείδησης χίλια και πλέον χρόνια.
      Οποιαδήποτε νύξη για την "εβραϊκότητα" του Χριστιανισμού είναι προς τέρψιν των αιώνιων εχθρών μας..του Σιωνισμού
      (Σε προαλαβαίνω και σου λέω ότι την Παλαιά Διαθήκη ΔΕΝ τη θεωρώ ιερό κείμενο του Χριστιανισμού και δη της Ορθοδοξίας)

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. και δεύτερο εύγε απο μένα... σωστός.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητε διαχειριστη, εχεις απολυτο δικαιο οταν λες πως η εβραικοτητα του Χριστιανισμου ειναι κατασκευασμα του Σιωνισμου, το ιδιο ομως ειναι και η αποψη πως η Παλαια Διαθηκη δεν εχει σχεση με το Χριστιανισμο.Ο Πατριαρχης Αβρααμ, ο προφητης Ηλιας και πολλοι πατερες και προφητες που προετοιμασαν τον κοσμο για τον Χριστο ειναι στην Παλαια Διαθηκη.Αυτο σε καμια περιπτωση δεν αναιρει την αξια της Ελληνορθοδοξιας. Σκεψου που εφτασε ο Μεγας Αλεξανδρος προκειμενου να διδαξει τον Ελληνικο πολιτισμο, σε ποια γλωσσα γραφτηκαν τα Ευαγγελια,ποια καταγωγη ειχαν αρκετοι μαθητες του Χριστου ,και στην τελικη ποιος λαος δεχτηκε τον Θεανθρωπο...Επειδη παρα πολλες Ορθοδοξες ψυχες, εξ αιτιας της αναγκης τους να δειξουν εμπρακτα την αγαπη τους στην πατριδα,στραφηκαν στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλο θα ειναι οσοι ασχολειστε με το χωρο να εμβαθυνετε και να επεκτεινετε τις γνωσεις σας στη Ορθοδοξια και ετσι θα αποκτησουμε ολοι μεγαλυτερη σταθεροτητα και δυναμη.Καλο Αγωνα!!!

      Διαγραφή
  4. Ευχαριστουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την σταση της απεναντι σε καιρια ζητηματα της Ορθοδοξιας.Η Παναγια να σας δινει δυναμη και να σας σκεπαζει με τη χαρη της στους δυσκολους αγωνες που δινετε για το Ορθοδοξο κρατος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών