Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2012

Κράτος εναντίον Έθνους


Κράτος εναντίον Έθνους

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  "Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το Έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό."
 Ίων Δραγούμης

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο, στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, υποστήριξε την άποψη ότι για το γνωστό περιστατικό της Ραφήνας με τους παράνομους μικροπωλητές, τα μέλη της Χρυσής Αυγής που συμμετείχαν, πρέπει να διωχθούν για σύσταση συμμορίας και διάπραξη κακουργηματικών πράξεων.
Πριν δυο περίπου χρόνια, ο.....
επίσης καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου κ. Γιώργος Κασσιμάτης (η σύγκριση του επιστημονικού κύρους των δυο καθηγητών αφήνεται στην κρίση σας), με αφορμή την πρόθεση και μόνο, της τότε κυβέρνησης Παπανδρέου να ψηφίσει το μνημόνιο 1, καλούσε τους Έλληνες στα πλαίσια εφαρμογής των διαλαμβανομένων στο ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος, να εκτελέσουν το πατριωτικό τους καθήκον αντιστεκόμενοι στη βίαιη κατάλυση του συντάγματος, με κάθε μέσον, όπως προβλέπει το Σύνταγμα..
Σήμερα, όχι μόνο έχουν ψηφισθεί τα μνημόνια 1 και 2 και έχουν αποτύχει, με οδυνηρότατες συνέπειες για τους Έλληνες και εφιαλτικές προοπτικές για το έθνος, αλλά μια σειρά από θεμελιώδη ζητήματα, που με αξιοζήλευτη δεξιοτεχνία οι επαγγελματίες της πολιτικής (άξιος ο μισθός τους), προωθούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης, έχουν «ωριμάσει» και σε συνδυασμό με την  επερχόμενη χρεωκοπία, δημιουργούν βάσιμες προϋποθέσεις για τη διάλυση του Ελληνικού Κράτους.
Τα θεμελιώδη αυτά ζητήματα, αφορούν στη μεθοδευμένη αλλοίωση όλων των δομικών στοιχείων, που στηρίζουν την ύπαρξη και τη λειτουργία του Ελληνικού Κράτους, τους θεσμούς, αλλά και τους ιστορικούς εθισμούς των Ελλήνων.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Ελληνική Αστυνομία παραπαίουν με ευθύνη των πολιτικών. Η Εκκλησία βάλλεται καθημερινά τόσο από τα μέσα ενημέρωσης (βασική συνιστώσα του πολιτικού κατεστημένου), όσο και από το ίδιο το πολιτικό σύστημα. Ο θεσμός της οικογένειας βρίσκεται υπό διωγμό με ευθύνη του κράτους και των πολιτικών. Η ιστορία του Ελληνικού Έθνους διαστρεβλώνεται συστηματικά με ευθύνη των πολιτικών και των ΜΜΕ. Η Παιδεία νοσεί βαθύτατα. Η Υγεία εκτός ελέγχου. Το πρόγραμμα μεταφοράς πληθυσμών (λαθρομεταναστών) με σκοπό την εθνοφυλετική και πολιτισμική αλλοίωση της Πατρίδας μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη κλπ.  Για όλα αυτά τα προβλήματα, όσο κι αν αναζητήσεις τη ρίζα του κακού θα οδηγηθείς πάντα στην ίδια γενεσιουργό αιτία: Την πολιτική των πολιτικών της μεταπολίτευσης (κυβερνώντων και αντιπολιτευομένων). 
Το «όμαιμον, ομόθρησκον, ομότροπον, ομόγλωσσον» του Ηροδότου, πάει περίπατο. Για τους πολιτικούς και τους διανοουμένους της Νέας Τάξης, όλα τα παραπάνω είναι μύθος. Το έθνος δεν αποτελεί πραγματική ιστορική κατηγορία, δεν είναι αποτέλεσμα αρχέγονης ζωτικής ορμής, που θέλει την κοινωνική οργάνωση να συντίθεται από τους παράγοντες που όρισε ο Ηρόδοτος. Για αυτούς, η ομοιότητα μεταξύ των μελών, που προϋποθέτει η έννοια του έθνους προέκυψε με βίαιη μετάλλαξη προϋπαρχουσών ετεροτήτων σε τεχνητή ταυτότητα.
Αυτή την κατά την άποψή τους  «τεχνητή ταυτότητα», επιχειρούν να αποδομήσουν. Βασικό τους εργαλείο το κράτος. Ο καθηγητής φιλοσοφίας του πανεπιστημίου του Αιγαίου Κωνσταντίνος Π. Ρωμανός, στο εξαιρετικό βιβλίο του «ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ» γράφει στο οπισθόφυλλο:
Αριστοτεχνική ως εκ των αποτελεσμάτων της παρουσιάζεται η διείσδυση της αντεθνικής και ανθελληνικής σκοτεινής δύναμης στους μηχανισμούς του κράτους, το οποίον φαίνεται να έχει σε μεγάλο βαθμό στραφεί εναντίον του έθνους, του ιδίου έθνους το οποίον εν τούτοις εντέλλεται να προστατεύσει. Αν και το κράτος δεν δημιουργεί έθνος, ίσως όμως δύναται αν μεταστραφεί προδοτικά, να καταστρέψει το έθνος. 
Έτσι εξηγείται γιατί το Ελληνικό Κράτος, με τις μεταλλάξεις  που υπέστη στις δομές του κατά τη μεταπολίτευση, με βασικό νοηματικό άξονα τον αριστερό διεθνισμό, δεν αναγνωρίζει στον Έλληνα το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Κάτι που αναγνωρίζει (και στον μεταναστευτικό νόμο) στις λεγόμενες «εθνοτικές μειονότητες» επί του ελληνικού εδάφους.
Αν όλα αυτά κύριε Κατρούγκαλε δε συνιστούν μια κατάσταση η οποία ενεργοποιεί την εφαρμογή του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος, τότε τι πράγμα είχε στο μυαλό του ο συνταγματικός νομοθέτης όταν το συνέτασσε;
Για σύσταση συμμορίας και διάπραξη κακουργηματικών πράξεων κύριε Κατρούγκαλε δεν μπορεί να κατηγορηθούν εκείνοι οι οποίοι κάτω από τη δικαιοπλαστική πίεση των γεγονότων με κάποιες ενέργειες πολιτικού «ακτιβισμού», προσπαθούν να πιέσουν για την εφαρμογή των νόμων και των θεσμών, αλλά εκείνοι που με όποιο τρόπο προσπαθούν να τους αναχαιτίσουν, να δαιμονοποιήσουν τη συμπεριφορά τους και να διευκολύνουν την ολοκλήρωση του σχεδίου εθνοκτονίας.
Αν τελικά οδηγηθούμε στην κατάλυση του κράτους και την αποδόμηση του έθνους, αλλά δεν έχουμε κάνει καμιά «παρανομία» για να την αποτρέψουμε, να τη βράσω τη νομιμοφροσύνη και τα καλά λόγια των ΜΜΕ και όλων αυτών που μεθοδεύουν την εφιαλτική προοπτική της χώρας.
Αναφέρει κάπου ο καθηγητής φιλοσοφίας κ. Χρήστος Γιανναράς:
Τη συλλογική ετερότητα της ιστορίας ενός έθνους, την ονομάζουμε πολιτισμό.
Τη δυναμική των εξελικτικών διαμορφώσεων του συλλογικού βίου την ονομάζουμε ιστορία.
Ο αφανισμός λοιπόν των εθνών είναι το προοίμιο της συντριβής της ίδιας της ελευθερίας του ανθρώπου, του θανάτου της ιστορίας, της ανακοπής της δυνατότητάς του να εξελίσσεται και να παράγει πολιτισμό. Ήτοι της χειρότερης τυραννίας που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Αυτής που θα επιβληθεί αν ο κόσμος γίνει ένα παγκόσμιο χωριό ξεριζωμένων και ανέστιων ατόμων.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών