Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2012

Νταβούτογλου:"Οι Έλληνες αποσχίστηκαν από την Τουρκία"...Και οι Τ(Σ)ατσόπουλος, Βερέμης το ίδιο πιστεύουν...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τώρα τι σχέση έχουν φυλετικά οι απόγονοι μογγόλων από τις στέπες, που τους πέρασαν και ένα "χέρι" οι Ούννοι, με τους Άραβες και τους Μεσογειακούς λαούς(και οι Έλληνες σε αυτή την κατηγορία) είναι κάτι που μόνο το μόγγολο(γνήσιο φυλετικό δείγμα) ο Νταβούτογλου θα μπορούσε να μας πει..

Μαθήματα πολιτικής… φιλοσοφίας παρέδωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου με αφορμή τις συγκρούσεις στη Συρία και το Κουρδιστάν, διαχωρίζοντας τον ανατολικό από τον δυτικό εθνικισμό. «Σε αντίθεση με την Ευρώπη, όπου προκάλεσε την ένωση διαλυμένων συνόλων, ο εθνικισμός ευνόησε στην Ανατολή τη διάσπαση και γέννησε τα έθνη κράτη, δημιουργώντας τεχνητές αντιθέσεις και ταυτότητες», σημείωσε ο κ. Νταβούτογλου μιλώντας στην εφημερίδα Hurriyet.
Μάλιστα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας στάθηκε στη ....
δημιουργία των εθνικών κρατών στον τέως οθωμανικό χώρο με μια ιδιαίτερα προκλητική δήλωση, λέγοντας πως «πριν από δύο αιώνες αποσχίστηκαν με τη διαδικασία αυτή από την τουρκική εκδοχή των «οργανικών συνόλων» οι Αρμένιοι, οι Άραβες, οι Έλληνες και πολλές άλλες εθνοτικές και θρησκευτικές ταυτότητες».
Ήλθε η ώρα να τα βάλουμε με την αποσχιστική αυτή κουλτούρα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε νέες αποσπάσεις» σημείωσε ο κ. Νταβούτογλου προσθέτοντας πως «οι πολιτισμικές ταυτότητες και οι γλώσσες έχουν αξία από πλευράς της ανθρωπότητας, αλλά αυτό θα πρέπει να ερμηνευθεί ως μέσο ενότητας και όχι απόσχισης και με τρόπο που θα ενισχύσει τη συνείδηση της κοινής καταγωγής». (newsbomb)

1 σχόλιο:

  1. Δεν στά πανε καλά βλάκα νταβούτογλου, το δικό σου το ασκέρι είναι πρώην έλληνες που το δημιούργησες αρπάζωντας παιδιά για γεννίτσαρους, ή κοπέλες για δούλες.
    Το ότι τους έχεις ακόμα στο ισλάμ δεν λέει τίποτε, όταν σε λίγα χρόνια σας πάρουν είδηση και καταλάβουν πραγματικά ποιό είναι το αίμα τους, τότε τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών