Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2012

Φιάσκο ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά οι "ακροδεξιοί βομβιστές" του Α.Τσίπρα ήταν... ακροαριστεροί τρομοκράτες!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Περιμένουμε από όλα τα ΜΜΕ να απολογηθούν για την προπαγάνδα τους....ή θα πράξουν όπως και στην περίπτωση των "γερμανών ναζί που χτύπησαν Έλληνες";Ψέμα και αυτό φυσικά!


Σε πολιτικό φιάσκο μεγάλων διαστάσεων εξελίσσεται για τον ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση των δήθεν "ακροδεξιών τρομοκρατιών" από το Γύθειο Λακωνίας, καθώς όχι μόνο κανένα στοιχείο, όπως διαρρέει η αστυνομία, δεν υπάρχει που να συνδέει τον βομβιστή του Γυθείου που βρήκε το θάνατο προσπαθώντας να κατασκευάσει μια βόμβα με ακροδεξιές οργανώσεις, αλλά όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ότι ήταν μέλη της ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς"!
Υπενθυμίζεται ότι.... ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε υποστηρίξει την Κυριακή από το βήμα της έκθεσης Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα ότι "Είναι βέβαιο ότι βρισκόμαστε ενώπιν ακροδεξιών τρομοκρατών και καλώ την αστυνομία να το ερευνήσει" και μάλιστα κατήγγειλλε "σχέδιο αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας από τους ακροδεξιούς", ενώ συστημικά ΜΜΕ συνέδεαν την υπόθεση με "ακροδεξιούς τρομοκρατικούς πυρήνες"!!
Έτσι «υπόθεση του Γυθείου» πέρασε στην «αρμοδιότητα» της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Κρατικής Ασφάλειας που προσπαθούν να διερευνήσουν τις δραστηριότητες της ομάδας των βομβιστών, οι οποίοι όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, τελικά διασυνδέονται με ακροαριστερούς τρομοκρατικούς πυρήνες πολύ γνωστής οργάνωσης της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς"!
Οι αστυνομικοί δεν.....

συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών