Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2012

Μια φωτογραφία - "ντροπή" για τους αστυνομικούς...

 Δείτε το...κατάντημα κάποιων αστυνομικών!

Η Δούρου "προστάτης" των αστυνομικών......!!!

Δεν ντραπήκατε ρε "μπάτσοι" να κρατάει το πανό της πορείας διαμαρτυρίας σας μια βουλευτής που υπερσπίζεται τας πάσης φύσεως αναρχοάπλυτα..
Που μέλη του κόμματός είναι οι καλύτεροι ψευδομάρτυρες των τρομοκρατών και των ανθελλήνων που έχουν σκοτώσει και τραυματίσει εκατοντάδες αστυνομικούς.
Αυτή η γυναίκα δεν γνωρίζετε ότι βάσει καταστατικού θεωρεί όλους τους λαθρομετανάστες ΙΣΟΥΣ με τους Έλληνες και θέλει να τους νομιμοποιήσει..;αυτούς δλδ που κυνηγάτε κάθε μέρα και που ενδέχεται να σας τραυματίσουν, να σας κλέψουν να να να να...

Δεν ντρέπεστε που έχετε "αρωγό" στους...αγώνες σας μια βουλευτή που μέχρι πρόσφατα το κόμμα της έβγαζε ανακοινώσεις για πογκρόμ (Ξένιος Ζευς), σας κατηγορούσε για ανήθικες και ύπουλες σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή και το οργανωμένο έγκλημα, καθώς και μεμφόταν για την προκλητική βια που ασκείτε στους...εργαζομένους..

Και εις ανώτερα λοιπόν...."μπάτσοι"
(Γνωρίζουμε ότι το 80% των αστυνομικών ευχαρίστως θα....εξόριζε όλους τους αριστερομπολσεβίκους, αλλά εκτός της εικόνας-ντροπήςδεν βρέθηκαν 4-5 ελληνόψυχοι αστυνομικού να φτύσουν τα μούτρα αυτής της ανεκδιήγητης προβοκατόρισας)

9 σχόλια:

  1. Κωλομπατσοι, να σας ΑΦΗΣΟΥΝ με 10 ευρω τον μηνα ρε , να ψοφήσετε στην πεινα ,να σας σφαξουν στο γονατο εισβολεις υπανθρωποι και εβραιομπολσεβικοι.
    Πλεον οταν ακουω απο τα εβραιοκαναλα οτι ΜΠΑΤΣΟΣ δολοφονηθηκε , θα λεω "καλα να παθει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψυχραιμία...Δικαιολογημένος ο εκνευρισμός σου αλλά, μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ανθρώπους που σίγουρα έχουν κάποιες αρχές και πιστεύω που ρέπουν προς τον Ελληνισμο, χωρίς να δικαιολογώ φυσικά αυτή την επαίσχυντη φωτογραφία

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Υ.Γ.
      Σε περίπτωση που είσαι προβοκάτορας, καλή η προσπάθεια αλλά εδώ είναι δύσκολα τα πράγματα..

      Διαγραφή
    2. Οχι με ξερεις εχω ξαναγραψει εδω, δεν ειμαι προβοκατορας, αλλα τα θελει ο κωλος του που λενε.

      Διαγραφή
    3. Επισης τι ειδους "ροπη" προς τον Ελληνισμό και "αρχες" μπορει να εχουν αυτοι που δεν σέβονται τα ιδια τους τα έντερα, ειναι δυνατον να διαδηλώνουν παρέα με αυτην την σιχαμερή εβραιοκομμουνοσυμμοριτισα, μα τοσο ΗΛΙΘΙΟΙ ειναι?

      Διαγραφή
    4. Αναδιατυπώνων λοιπόν και αφαιρώ το "προβοκάτορας" για να είμαι δίκαιος μαζί σου...
      Κάποιες "αξίες" εννοώ
      - Πίστη/Σεβασμός στην Ιεραρχία
      - Ανέλιξη με κάποια υποτυπώδη κριτήρια που έχουν σχέση με την κοσμοθεωρεία του εθνικισμού (πάλη, ανδρεία κτλ..). Επαναλαμβάνω..Υποτυπώδη. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ
      - Όρκος στο Εθνόσημο και το Σύνταγμα που υποδηλώνει μια αφοσίωση σε κάτι "ανώτερο"
      - Ένας υποτυπώδης και πάλι ριζοσπαστισμός και μια ανάγκη για σωματική αρτιμέλεια και ισχύ
      - Κατανόηση της ανάγκης ομοιογένειας με φυλετικά χαρακτηριστικά(ακόμη και τώρα ισχύει το 'έλληνας στο γένος' για είσοδο στη σχολή'

      Παρ'όλα τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι παραμένουν έρμαια του εβραιοσιωνισμού, υπάκουοι στα κελεύσματα διεθνιστών και της πολιτικής εξουσίας.
      Το "καλά να πάθουν" δε θέλω να το πω, αλλά το κρίνω αναγκαίο αν συνεχίσουν να ντροπιάζουν το..εθνόσημο

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Η αριστερά ξέρει τι κάνει.Επιδιώκει νά γίνει αρεστή,ακόμη καί σέ αυτούς πού μισεί,προκειμένου νά τούς έχει τού χεριού της μελλοντικά.Μεθοδικοί πάντα οί αριστεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως - για να μην βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο - στην συγκέντρωση ήταν παρών και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος κυριολεκτικά ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ από τους ενστόλους.

    Συμφωνώ με τον διαχειριστή, κάποιοι - ΟΧΙ ΟΛΟΙ - από τους αστυνομικούς τρέφουν μια συμπάθεια προς τον Εθνικισμό και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Σαν δημόσιοι υπάλληλοι όμως εκτελούν τις εντολές των ανθελλήνων πολιτικών και προστατεύουν το αστικό κράτος.

    Επομένως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντί τους, χωρίς όμως και να τους ισοπεδώνουμε όπως οι αναρχομπολσεβίκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο που με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ απόλυτα ειναι οτι μπορουν αυτα τα σκουπιδια της εβραιοαριστερας ακομα και να πλησιασουν σε συγκεντρώσεις ένστολων, οταν εδω και δεκαετιες μονον που δεν πανηγυριζουν τις δολοφονιες τους απο συμμοριες αναρχοκομμουνιστων, οι καθεστωτικοι εβραιομπολσεβικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:09 μ.μ.

    ισως θελουν να μας περασουν το μηνυμα " θα αφησουμε την τουρκοπορνη και τους πακιστανους του συριζα να σας περιποιηθουν!αφου δεν ψηφισατε τη χρυση αυγη αλλα τον περιουσιο σαμαρτζη,που μας εξαθλιωνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών