Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 27, 2012

Πακιστανοί λαθρομετανάστες στη Ρόδο επιτέθηκαν σε δύο νεαρά παιδιά επειδή φορούσαν...μαύρες μπλούζες!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα ιδιαίτερα των κατά τόπους αριστερομπολσεβίκων, στους λαθρο-έποικους για επιθέσεις στα παιδιά με τις "μαύρες μπλούζες" θα λάβουν και την ανάλογη απάντηση.

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ρόδου το άγριο επεισόδιο που συνέβη στην Παλιά Πόλη ανάμεσα σε δύο νεαρούς Έλληνες και εξαγριωμένους λαθρομετανάστες από το Πακιστάν. Από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων περίπου 15 λαθρομετανάστες με καδρόνια και σιδερολοστούς επιτέθηκαν ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ σε δύο νεαρούς , επειδή....
ο ένας φορούσε “μαύρο” μπλουζάκι. Οι περίοικοι άκουσαν τους νεαρούς να φωνάζουν βοήθεια και αμέσως κάλεσαν αστυνομικούς από την ομάδα Δίας που περνούσαν τυχαία από την περιοχή καθώς και ασθενοφόρο. Συνελήφθησαν περίπου 6 λαθρομετανάστες, ενώ οι υπόλοιποι χάθηκαν στα στενά μέσα στην Παλιά Πόλη.
πηγή

3 σχόλια:

  1. Θα αρχισουν τα οργανα σε ολες τις πολεις της Ελλαδος , η οργη μας για τον τροπο που αντιμετωπίζουν την κατασταση τα εβραιοκαναλα θα πρεπει καποτε να ξεσπασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πακιστανοί προφανώς έχουν πάρει εντολή απο τους φίλους τους να αρχισουν την κόντα με τους έλληνες, φίλους τους εννοώ τα κόμματα που τους χαιδεύουν.
    Προφανώς γιατί είναι πολύ κοτάρες τα ίδια τα κόμματα η ακόμα και δεν έχουν τον λαό για να το πράξουν τα ίδια, ιδού άλλος ένας λόγος που λατρεύουν να αγαπάνε τα πακιστάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι ότι μ αυτούς θά πυροδοτήσουν αναταραχές στό εσωτερικό τής χώρας μας τήν κατάληλη στιγμή σέ συνδιασμό καί μέ ...άλλες δυνάμεις , οί εβραιοσιωνιστές !! Ισως αυτά πού κάνουν τώρα είναι ...πρόβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών