Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2012

Έχουν "χαζέψει" οι κομμουνιστοκατσαπλιάδες...Το ΚΚΕ ζητά να αποκλειστούν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγή από την Εθνική "αντιφασιστική";!;! επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

....σε λίγο τα ορφανά του Στάλιν, του Χόνεκερ, του Τσαουσέσκου, του Φιντέλ Κάστρο, του Ζιβκόφ και τόσων άλλων "ηγετών" θα μας πουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος και οι Αρχαίοι Έλληνες των κλασσικών χρόνων υπήρξαν 'κομμουνιστές' και 'αντιρατσιστές'...

Έχει χάσει κάθε μέτρο η προπαγάνδα των μπολσεβίκων στην Ελλάδα...
Δεν φτάνει που τους πληρώνουμε συντάξεις για την "εθνική αντίσταση" των 356!!!!(ναι καλά ακούσετε..Ο Γκαίμπελς τα γράφει όχι εμείς) δολοφονηθέντων Γερμανών μέσα σε 3 χρόνια, δεν φτάνει που ο συμμοριτοπόλεμος τους 46 βαφτίστηκε "εμφύλιος" και δεν φτάνει που τους επιτρέπουμε να τιμούν τα Δεκεμβριανά του 44 και επιβάλλουν σιωπή για την προδοσία της ΕΟΚΑ και του Γρίβα.

Παρ' όλα αυτά έχουν το θράσος να ζητούν να αποπεμθφούν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής από τις παρελάσεις και για την εορτή της 28ης Οκτωμβρίου γιατί........εμεις πολεμήσαμε τους "φασίστες" και αυτοί σαν όμοιοί τους δεν έχουν θέση σε αυτές τις εκδηλώσεις!!!

Το ζήτησε ο  ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος λέγοντας:

"Τα καθάρματα αυτά δεν έχουν καμιά θέση στις εκδηλώσεις για την αντιφασιστική νίκη του λαού μας"

Τι να πρωτοσχολιάσεις από τις νέες αθλιότητες των λοβοτομημένων του Μάρξ, του Ένγκελς και του Ζαχαριάδη..

Να μας διαφωτίσουν οι εν Ελλάδι μπολσεβίκοι:
- Το καθεστώς Μεταξά υπήρξε "δημοκρατικό"; Να σας θυμίσουμε πως χαιρετούσαν τότε τον κυβερνήτη Μεταξά και τη πολίτευμα είχαμε;

- Στο πόλεμο όπως είχε πει ο ανιστόριτος ελεεϊνός Πάγκαλος και ο Φλωράκης πολέμησαν οι...κομμουνιστές;! (πως γίνεται κάτι τέτοιο όταν οι περισσότεροι διώκονταν από το καθεστώς και μάλιστα είχαν περιθωριοποιηθεί και πολλοί φυλακιστεί...) ή μήπως ήταν οι 700.000 νέοι/ες της ΕΟΝ και άρτια δομημένος στρατός με μπροστάρη τον στρατηγό Παπάγο;

- Θέλετε μήπως να ξέρετε τι σκεφτόταν ο Μεταξάς για τον Πόλεμο...

από το "Τετράδιο των σκέψεών" του
"Ησυχία..πολύ ησυχία..αναμένουμε την επίθεση των Ιταλών...Είμεθα έτοιμοι"

 ή μήπως καλύτερα να γράψουμε  ένα μέρος από το τι είπε πριν ξεκινήσει ο Πόλεμος στα βουνά της Πίνδου στο διάγγελμά του στον Ελληνικό Λαό:
 "Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν δια την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της......Τώρα θα αποδείξωμεν εαν πράγματι έιμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν.... Αγωνισθήτε δια την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά σας και τας ιεράς παραδόσεις μας. Νυν υπέρ πάντων ο αγών"

Μετά από όλα αυτά μήπως εκεί στο ΚΚΕ που γνωστό για την καπηλεία του και τον ρόλο του ακόμη και το 40'(έχουμε special αφιέρωμα) να πάρουν την απόφαση να κηρύξουν το Έπος του 40' ως μια ιμπεριαλιστική εορτή(όπως έλεγε και την εκστρατεία στη Μικρά Ασία και τους Βαλκανικούς Πολέμους) καθώς φτάσαμε μέχρι την Ιταλία περίπου και να αποχωρήσει οικειωθελώς από παρόμοιες επετείους...;!

Άντε γιατί πολύ τους ανεχθήκαμε όλους τους αριστοροκατσαπλιάδες....

1 σχόλιο:

  1. Οι ξεφτιλισμενοι υπάνθρωποι εβραιομπολσεβικοι του καθεστώτος , τον Μεταξα οπως πολυ καλα αναφερει ο Πασπαρτου τον εχουν ακουστα?

    Βαλε την ομιλια στην Ελληνικη νεολαία αγαπητε Πασπαρτου ,του Ιωαννη Μεταξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών