Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2012

Ακόμη μια δημοσκόπηση...ακόμη μια επιβεβαίωση..Η Χρυσή Αυγή είναι 3η δύναμη και συνεχίζει


Τρίτη πολιτική δύναμη και στην Marc η Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχει ούτε μία δημοσκόπηση εδώ και δύο μήνες που να μην εμφανίζει την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή και την εδραίωσή του στην τρίτη θέση. Την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα απο - κόμματα καταρρέουν οι Έλληνες Εθνικιστές κερδίζουν ολοένα έδαφος στην ελληνική κοινωνία, καθώς αποτελούμε το στήριγμα των αφυπνισμένων Ελλήνων που θέλουν να αποτινάξουν το ζυγό των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων. Σε μια "περίεργη" δημοσκόπηση Marc που παρουσίασε ο Alpha δεν μπόρεσε τελικά να κρυφτεί η δυναμική της Χρυσής Αυγής. Στην εκτίμηση ψήφου τέσσερις μήνες μετά τις πρόσφατες εκλογές τα ποσοστά εμφανίζονται ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: 28,8
ΝΔ: 26,4
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 11,8
ΠΑΣΟΚ: 7,5
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 6,9
ΔΗΜΑΡ: 6,1
ΚΚΕ: 5,9
Εννοείται ότι αυτά δεν είναι τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, αλλά πολύ ψηλότερα, αλλά το σάπιο πολιτικό σύστημα συνεχίζει
πηγή

2 σχόλια:

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΗΡΑΓΜΕΝΑ ... , ΜΑΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ !! ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε παρακαλώ φίλε μου, αν δεν είσαι σίγουρος για το κείμενο, πέρασε το τουλάχιστον απο ένα αυτόματο διορθωτή. ένα λάθάκι πάει στον κόρακα, αλλά εδώ πονέσαν τα ματάκια μας.
      έχουν να λένε μετά και οι κότες οι αριστερές.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών