Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 10, 2012

Τούρκος αρχηγός κόμματος θεωρεί τον Νταβούτογλου "τρελό" και "ηλίθιο"....Εμείς πάλι..'μπαμπούλα' και 'ογκόλιθο σκέψης'

Από την εφημερίδα Χουριέτ

O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, και πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, επέκρινε την αποτελεσματικότητα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, κατηγορώντας, ως βασικό υπεύθυνο των αποτυχιών, τον υπουργό Εξωτερικών Αχμ. Νταβούτογλου.
Με γλώσσα, ιδιαίτερα σκληρή, ο Κιλιτσντάρογλου, αναρωτήθηκε για....
τους συμμάχους της Τουρκίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποιοι είναι με το πλευρό της Τουρκίας σήμερα στην υπόθεση με τη Συρία; Η Χαμάς, ο Μπαρζανί (Κούρδοι του Ιράκ), το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία.
Ποιοι είναι με τη Συρία; Η Βραζιλία, το Ιράν, η Ρωσία και η Κίνα. Είναι αυτό στρατηγικό βάθος, ή μήπως πρόκειται για στρατηγική τύφλωση;»
Τα πράγματα, έχουν φτάσει εδώ που έφτασαν, εξαιτίας ενός ανθρώπου του υπουργού των Εξωτερικών, η ανικανότητα του οποίου, είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να το καταλάβεις αυτό. Για να καταφέρεις αυτά (που κατάφερε ο Νταβούτογλου), πρέπει να είσαι πραγματικά ηλίθιος», κατέληξε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
Για τον Τούρκο υπουργό των Εξωτερικών, αυτή είναι η δεύτερη φορά που τον αποκαλεί κάποιος δημόσια «ηλίθιο» . Ο πρώτος, ήταν ο στρατηγικός αναλυτής Έντουαρτ Λούτβακ,, σε διάρκεια συνέντευξης που είχε δώσει.\πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών