Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 10, 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: (ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΝΘΙΜΕ...) ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για όποιον θέλει να δει την εκπομπή και αν έχει αντοχές να ακούσει όλες τις εμετικές δηλώσεις του "εθνικού μας κίναιδου" αλλά και του Άνθιμου, καθώς και τις γνωστές τερατολογίες περί "ρατσιστικών επιθέσεων", το βίντεο ΕΔΩ

Τα εύσημα του αρχικίναιδου Γρηγόρη Βαλλιανάτου κέρδισε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος Ρούσσας. Πώς έγινε αυτό το θαύμα; Απλούστατα, ο 77χρονος Άνθιμος βγήκε το βραδάκι της Τετάρτης 26-9-2012 στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη («Extra») και κατήγγειλε ότι η Χρυσή Αυγή συνιστά ΕΚΤΡΟΠΗ και απειλή για το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα!.. Για να γίνει ακόμη προοδευτικότερος, ο Άγιος Θεσσαλονίκης δήλωσε πως το 45% των Συσσιτίων που μοιράζει καθημερινά η Μητρόπολίς του πάει σε Λαθρομετανάστες!.. Οι δύο αυτές δηλώσεις του Δεσπότη της «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» ενθουσίασαν τον....
παριστάμενο στο στούντιο του «Extra», Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ο οποίος συνεχάρη τον Άνθιμο και τον κάλεσε να μη ξαναχρησιμοποιήσει την λέξη «Λαθρομετανάστης», διότι δεν είναι καθόλου χριστιανικό να λέμε πως υπάρχουν Λαθραίοι άνθρωποι!.. Αμέσως μετά, ο διασημότερος Έλλην ομοφυλόφιλος είπε επί λέξει: «Καταλαβαίνω ότι η Χρυσή Αυγή με τις κλωτσιές που ρίχνει, δραστηριοποιεί έναν τομέα ο οποίος κοιμάται. Το λέω εγώ αυτό και είναι τραγικό, διότι με την Χρυσή Αυγή έχουμε αγκαλιαστεί και κάνα – δυό φορές»!..

Με την φράση «έχουμε αγκαλιαστεί», ο Βαλλιανάτος εννοούσε προφανώς την παρουσίαση του «Μακεδονικού Λεξικού» από τους Σλαβομακεδόνες του «Ουράνιου Τόξου» στην Αίθουσα των Ξένων Ανταποκριτών (2 Ιουνίου 2009), όταν η Χρυσή Αυγή με επικεφαλής τον Ηλία Παναγιώταρο μπούκαρε στην αίθουσα και έκανε τους παρισταμένους ανθέλληνες να χεστούν από τον φόβο τους. Όταν κάποιοι χρυσαυγίτες κινήθηκαν απειλητικά προς τον παριστάμενο στην εκδήλωση Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ο γράφων έσπευσε να προστατέψει τον μεσήλικα κίναιδο, ο οποίος και ευχαρίστησε τον γράφοντα διά την χριστιανικήν του πράξιν, μόλις οι Χρυσαυγίται απεχώρησαν!..

Επανέρχομαι στην εκπομπή του «Extra»: Μόλις τέλειωσαν οι ύμνοι του Βαλλιανάτου προς τον Άνθιμο Θεσσαλονίκης, ο οικοδεσπότης Φουρθιώτης έβγαλε στο τηλέφωνο τον Ηλία τον Κασιδιάρη και του έθεσε υπόψιν τις δηλώσεις του Δεσπότη. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής απάντησε ως εξής: «Όλο το πολιτικό Σύστημα από Νέα Δημοκρατία μέχρι Σύριζα βρίζει την Χρυσή Αυγή. Ε, τώρα μπήκε και η Εκκλησία στο παιχνίδι αυτό, λυπάμαι πολύ για λογαριασμό τους»!.. ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ, ρωτάμε τον Άνθιμο Ρούσσα: Παναγιώτατε, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν συνιστά εκτροπή; Οι κίναιδοι δεν συνιστούν εκτροπή; Το ΚΚΕ και ο Σύριζα δεν συνιστούν εκτροπή; Μόνο ο Ελληνικός Εθνικισμός συνιστά εκτροπή;

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος" - Πέμπτη 4 Οκτ. 2012

22 σχόλια:

  1. άνθιμε, πάρε καφεδάκι http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3VlKjK1EX7A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένετε ρε παιδιά απο τους παπάδες που όλη μέρα ευλογάνε το ιζραήλ να σταθούν κοντά στους Έλληνες;

    Προφανώς αυτά που είπε ο άνθιμος είναι γραμμή που θα ακολουθήσουν, μάλλον πήραν τις ανάλογες εντολές.

    Άμα τα λεει αυτά ο ανθιμος που το παίζει και σκληρός, φαντάζομαι ο ιερώνυμος τι κολοτούμπες θα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Άνθιμε, και εις ανώτερα !

    Άντε και στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ !

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπερασπίζεται την Ορθοδοξία, αλλά ΠΟΙΑ Ορθοδοξία ;;

    Την Ορθοδοξία του Αθανασίου Διάκου, του Παπαφλέσσα, του Γερμανού Καραβαγγέλη, του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης κλπ.

    Αυτή την ΜΑΧΟΜΕΝΗ Ορθοδοξία, την πρωτοπόρο των Εθνικών Αγώνων με τα ματωμένα ράσα υπερασπίζεται και τιμά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Την σημερινή ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ και ΣΥΡΙΖΕ'Ι'ΚΗ Εκκλησία του Ιερωνύμου, του φιλότουρκου και οικουμενιστή Βαρθολομαίου και των συσσιτίων στους λαθρομετανάστες, ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ και ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΜΕ !

    Με την σημερινή "πολιτικώς ορθή" Εκκλησία που δέχεται συγχαρητήρια από τους κιναίδους και υβρίζει τον Ελληνικό Εθνικισμό, δεν θέλουμε να έχουμε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !

    Όταν το Εθνικιστικό κίνημα έρθει στα πράγματα, θα γίνει και ΚΑΘΑΡΣΗ του κλήρου από ΜΑΣΩΝΟΥΣ και ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ !!

    Να το θυμάσαι αυτό Άνθιμε !

    Πού είσαι μωρέ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ να βγάλεις το γιαταγάνι σου και να αρχίσεις να παίρνεις κεφάλια ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη σου πω και αφορισμό της Παλαιάς Διαθήκης, των "Αγιών" της και των "προφητών" της, ταυτόχρονα με όλα αυτά που έγραψες..

      Όσο για τον Άνθιμο και μόνο που θυμάμαι ότι έχει επιτρέψει στους κίναιδους να διαδηλώσουν στη Θεσσαλονίκη, αρκεί να μην είναι σε κεντρικό δρόμο, ενώ πρόσφατα είπε ότι η διώξη του "παστίτσιου" δεν είναι σωστή, καταλαβαίνουμε όλη ποια...ΕλληνοΟρθοδοξία εξυπηρετεί!

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ Αν υπερασπιζεσαι και τιμας την Ορθοδοξια οπως αφηνεις να εννοηθει απο τις αναρτησεις σου καλο ειναι να ασχοληθεις λιγο σε βαθος μ αυτη.Θα δεις οτι η Παλαια Διαθηκη μονο για αφορισμο δεν ειναι ,αρκει να διαβασεις Ορθοδοξα Χριστινικα βιβλια και οχι αυτα της μασωνιας που εντεχνως και για προφανεις σκοπους παρουσιαζουν αυτη την αποψη. Αν παλι εμμενεις στην αποψη σου καλο ειναι να κανεις ενα θεμα για να το κοινοποιησεις. Για το θεμα του Ανθιμου εχω την εντυπωση πως ειναι μια προσπαθεια αυτων που ελεγχουν τα πραγματα να επιρρεασουν τους Χριστιανους που λογο των εθνικων θεσεων και κυριως του εργου της εχουν μαζικα στραφει στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Μην τρελαινεστε ομως δεν ειναι ο Ανθιμος η εκκλησια , ουτε η πλειοψηφια της Ιεραρχιας. Υπαρχει πληθος ιερομενων με πνευματικοτητα που ειναι κοντα στον απλο κοσμο και δειχνει εμπρακτα την συμπαθεια της στον εθνικιστικο χωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι τιμώ, σέβομαι και μάχομαι για την Ορθοδοξία που τη θεωρώ πυλώνα της Εθνικής μας συνειδήσεως. (Όμαιμον και Ομόθρησκον)
      Την Παλαιά Διαθήκη που είναι ουσισαστικά η παραποιημένη ιστορία των Εβραίων αγαπητέ την έχω διαβάσει αποσπασματικά.
      Για να είμαι δίκαιος ίσως θα πρέπει να την διαβάσω ενδελεχώς ολόκληρη.
      Μένω όμως σε κάποια οικτρά γραφόμενα των "προφητών" εναντίον των Ελλήνων και γενικά του "πολιτισμού"(εκδιδόμενες πόρνες, φόνοι παιδιών/αδερφών, αυνανισμοί, τοκογλυφία κ.α.).

      υ.γ.
      Ίσως ήμουν λιγάκι υπερβολικός στον "αφορισμό" αλλά εμμένω στην άποψή μου ότι η Παλαιά Διαθήκη είναι προς έρευνα και όχι προς προσήλωση

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. Ἐπιτρέψτε μουἕνα μικρό συμπλήρωμα. Ὄπως πιό πάνω εἶπε ἤδη κάποιος συνέλλην, Ὁ Ἄνθιμος δέν εἶναι ἡ Ἐκκλησία μας. Μία μονάδα εἶναι καί πιθανῶς νά θέλῃ καί νέα μετακίνηση, ὄπως παλαιότερα, ἀπό Ἀλεξανδρούπολη ἦρθε στήν Θεσσαλονίκη, τῶρα, μπορεῖ νά θέλῃ νά μετακινηθῆ στήν Ἀθῆνα καί γι'αὐτό νά δίνῃ τά διαπιστευτήριά του.
    Ὅσο γιά τήν παλαιά Διαθήκη, καλόν εἶναι νά εἴμαστε ὅλοι συγκρατημένοι, ἀφοῦ ἐκεῖ εἶναι ἀποτυπωμένος ὁ λόγος τοῦ Θεοῦ μας καί ἄν μιλᾶμε μέ ἀσέβεια γι' Αὐτήν, ἀσεβοῦμε στόν Θεό μας.
    Κᾶντε τόν κόπο νά ἀκούσετε τόν ἀείμνηστο πατέρα Ἀθανάσιο Μυτηλιναῖο, στό ARNION.GR - ἠχογραφήσεις - παλαιά Διαθήκη καί νομίζω θά ξεκαθαρίσουν πολλά περί τήν παλαιά Διαθήκη.
    ΜάχΠάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχω γραψει πολλες φορες Πασπαρτου, δεν αντεξα με αυτα που βλεπω να γραφονται απο τους Εβραιοπληκτους, εαν θεωρουν θεο τους τον σιχαμενο εβραιοΓιαχβε της παλαιας διαθηκης να πανε στο Ισραηλ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ.
    Δεν βλεπω να σοβαρευόμαστε σε αυτην την χωρα ποτε, ουτε ελπιδα βλεπω να εχουμε, εγω που εχω διαβασει αυτο το ΕΒΡΑΙΚΟ τερατουργημα μπορω να πω μετα βεβαιοτητος οτι ειναι το χειροτερο ΜΑΚΡΑΝ και πιο ΑΝΟΥΣΙΟ βιβλιο που εχω διαβασει ποτε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανωνυμε 4:55 Αν θεωρεις τον Κολοκοτρωνη, τον Μακρυγιαννη, τον Διακο, τον Παπαφλεσσα τον Μελλα και πληθος ηρωων Εβραιοπληκτους τι να πω...μαλλον πρεπει να σε δει γιατρος...Αν εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις την ιστορικη και θρησκευτικη συνεχεια των Ελληνων επιρρεασμενος απο τις διαφορες μπαρουφες που κυκλοφορουν οι κανονικοι Εβραιοι σιωνιστες προκειμενου να πληξουν το Ελληνορθοδοξο κυρος της πατριδας εισαι αξιος της μοιρας σου. Το δωδεκαθεο παντως που σου ξαναζεσταινουν και σου πασαρουν δεν τους ενοχλει καθολου, κοιτα γυρω σου ποιους χτυπανε. Παρακαλω το ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ να προστατευσει τους Ορθοδοξους αναγνωστες του απο τετοιου ειδους σχολια.

      Διαγραφή
    2. Λοιπόν επειδή είμαι θιασωτής του Ηροδότου (Όμαιμος, Ομόθρησκον) πρέπει να σας πω ότι πεποίθησή μου αποτελεί ότι ο ελληνισμός και η συνείδηση του έχει βασική συνισταμένη και όχι συνιστώσα την Ορθοδοξία.
      Ωστόσο για όσους είναι οπαδοί της πατρώας θρησκείας ή αρνητές γενικά της θρησκείας αλλά παραμένουν φυλετιστές - εθνικιστές δεν μπορώ να τους αφορίσω.
      Το φυσικά και για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

      Θα ήθελα όμως να μην κυριαρχήσει το θρησκευτικό συναίσθημα και να σπείρει τη διχόνοια σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για το ΈΘνος μας, και τη στιγμή που τα φυλετικά μας ένστικτα ξυπνούν από το λήθαργο δεκαετιών.

      Ας αποφύγουμε την αντιδικία σε αυτό το θέμα και όταν έρθει η στιγμή και η ώρα το συζητήσουμε εκτενέστατα. Είναι βέβαιο.

      Υ.γ.
      Η Παλαιά Διαθήκη εξακολουθώ να πιστεύω ότι, εκτός του ότι είναι αμιγώς εβραϊκό δημιούργημα, έχει στοιχεία που δεν συσχετίζονται ούτε με τον πολιτισμό, ούτε με την φυλή μας
      Υ.γ.2
      Προς αναζήτηση και έρευνα είναι και το γιατί ο βασικός εχθρός διατυπωμένος από τον εβραϊσμο - Σιωνισμό είναι ο Χριστιανισμός, μέσα από τα πρωτόκολλα τους.

      Για όλα αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να τα αναλύσουμε εν καιρώ..
      Προέχει η έξαρση του Εθνικισμού και η σωτηρία του Έθνους μας
      Μέχρι την Τελική Νίκη

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Δεν εχει νοημα να αντιδικήσω με καποιον που η εκκλησία του δοξάζει καθε κυριακη την ΣΙΩΝ και το Ισραηλ,πιστευει στον Γιαχβε και ως προγόνους του τον ΑΒΡΑΑΜ τον ΙΣΑΑΚ και τον ΙΑΚΩΒ και θεωρεί πως απο ολα αυτα αυτα που "πασάρει" ο ΕΒΡΑΙΟΣ, ειναι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ο ΔΙΑΣ και η ΑΡΤΕΜΙΣ...

      Δεν ειμαι δωδεκαθεϊστής αλλα αυτα τα σχολια με κανουν πρωτο ΘΙΑΣΩΤΗ του.

      Διαγραφή
    4. Σε εμένα αναφέρεσαι..;

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    5. οχι στον απο πανω, με την δικη σου σταση συμφωνώ

      Διαγραφή
  7. Διαχειριστη,σταματα να τα μπερδευης και κοψε την πλακα,γιατι εχουνε πλακωσει τα ορθοδοξα καλογεροπαιδια στην οργανωση και στο τελος θα καταντησουμε σαν τους ιεχωβαδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θες να φουντώσει πάλι τώρα και εσύ...
      Τι θα καταλάβεις..;!Τι όφελος θα έχει κάτι τέτοιο;

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  8. ΟΚ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ! Τα καλογεροπαιδια φευγουν παιξτε οσοι ησασταν και πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ώριμη αντίδραση..
      Μπορείτε αν σοβαρευτείτε όλοι και να βάλετε το ΈΘΝΟΣ ΜΑΣ πάνω από οτιδήποτε άλλο;
      Εσύ ρε φίλε είδες να σε ρωτά κανείς αν είσαι Χριστιανός και να σε αποβάλλει από κάποια οργάνωση ή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής;

      Γαμώ το φελέκι μου βραδυάτικα
      Ας μην βρίσκουμε συνεχώς λόγους για να χωριζόμαστε..Αυτό το σαράκι μας κατέστρεψε τόσα χρόνια.
      Φροντίστε τώρα που επιτέλους οργανωνόμαστε πάλι να διασπαστούμε.

      Η ιστορία θα σας καταγράψει ως λυποτάκτες όλους

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  9. Ο διαχειριστής δεν μπερδεύει τίποτα, εσείς τα μπερδεύετε.

    Έχουμε ξαναπεί ότι το Α και το Ω της κοσμοθεωρίας του Εθνικισμού είναι η ΦΥΛΕΤΙΚΗ συνέχεια των Ελλήνων.

    Στον Δία πίστευε ο Λεωνίδας και στον Χριστό ο Παπαφλέσσας, αλλά τιμούμε ΕΞΙΣΟΥ και τους δυο διότι ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ στο ΑΙΜΑ και στην συνείδηση.

    Πόσο πιο απλά πρέπει να το πούμε για να το καταλάβετε ότι η ΦΥΛΗ είναι ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ και να σταματήσετε να βρίζετε οι μεν τους δε ως "εβραιόπληκτους" κλπ κλπ ;;

    ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ, και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνω με την σταση του Πασπαρτου και του Ελλην Εθνικιστη, αλλα νομίζω οτι θα πρεπει να μπουν και κάποια ορια στο τι ειδους χριστιανοί μπορουν να γινουν αποδεκτοί οι να εκθειάζονται απο ενα εθνικιστικο κινημα, εγω προσωπικα πχ δεν ειμαι Χριστιανος, κατα βασει ειμαι αντιχριστιανος και υπαρχουν δεκάδες λογοι γιαυτο που δεν θα τους αναλύσω εδω, αλλα αδιαφορώ πλήρως για το εαν καποιος ειναι χριστιανος η δωδεκαθεϊστής, αρκει να πιστευει σην φυλη μας στο εθνος μας, και να θεωρεί αυτον τον σκοπο ανώτερο ολων.
    Οι ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ που ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ομως απο τους δωδεκαθειστες, εκθειάζουν την παλαια διαθήκη και ολους τους εβραιους αδιαφορούν για την εθνοφυλετικη μας κοινότητα και κινητοποιούνται μονον οταν προσβάλλεται ο Χριστος τους και η εκκλησία, δεν ειναι μελη εθνους και φυλης ειναι φετιχιστές θρησκόληπτοι και ανικουν σε θρησκευτικες και παραθρησκευτικες οργανώσεις οχι σε πολιτικα κομματα γιατι μονον ζημια μπορουν να κανουν, ιδιως οταν προσβάλλουν με προκλητικο τροπο τους μη Χριστιανους εθνοφυλετιστες.
    Και για να μην το επεκτείνω αυτος που δεν ειναι χριστιανος καποτε υπηρξε και άλλαξε γνωμη για καποιους λογους οποτε σε τετοιου ειδους θεματα ειναι πολυ πιο ευέλικτος και ανεκτικός πιστυεω, αλλα συνηθως οι Χριστιανοι ειναι που προκαλουν με αθλιο τροπο.
    Οποτε γενικως εγω με το άτομο που δηλωνει Χριστιανος αλλα εχει ως πραγματική του προτεραιότητα την φυλη μας και το εθνος μας δεν μπορω να εχω κανενα πρόβλημα, μονον σε φιλοσοφικο επιπεδο που δεν ειναι και της παρούσης, αλλα με τον φανατισμένο ΙΟΥΔΑΙΟ ζηλωτή Παλαιοδιαθηκικο που βγαίνει απο την τρύπα του μονον για τον Ισραηλ ,με αυτον δεν εχω να πω τιποτα , δεν εχω τιποτα κοινο, και δεν τον θεωρω Ελληνα, αλλα ζημιογόνο παράγοντα που απομακρύνει αυτους με την περιορισμενη αντοχη στον Αβρααμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε ανώνυμε 11:35, σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο, αλλά πρέπει να προσέξεις το εξής :

    Τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί πολλοί "αρχαιολάτρες", "Ελληνες Εθνικοί", κλπ, που είναι μασώνοι - πχ ο Αναστασάκης με το ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ - , αριστερών καταβολών, διεθνιστές και αντιφυλετιστές.

    Αυτοί κάνουν μεγάλη ζημιά διότι προωθούν μια εντελώς ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ εικόνα για την Αρχαία Ελλάδα, ότι δηλαδή οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν "ανεκτικοί", δεν ήταν "ρατσιστές", αποδέχονταν την ομοφυλοφιλία κλπ κλπ.

    Πρόκειται για μεγάλους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και νεοεποχίτες, που παρουσιάζουν τους προγόνους μας περίπου ως...χίπηδες της Αρχαιότητας.

    Θέλει λοιπόν ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, και γι'αυτό λέμε συνεχώς και τονίζουμε ότι το μόνο ασφαλές κριτήριο για να κρίνουμε κάποιον είναι η Πίστη του στην ΦΥΛΗ και στην ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ΑΙΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα και επειδη εχουν εμφανιστει πολλοι "ελληνες εθνικοι" που ειναι διεθνιστοειδη οπως ο μπεξης πχ?
    Αυτο απλα αποδεικνύει οτι ο εβραιος προσπαθεί να ελέγξει τα παντα ακομα και τα αμιγώς εθνικα ζητήματα ετσι ωστε να τα διαστρεβλώσει.

    Εμεις μιλάμε για αυτους που ΔΕΝ ειναι χριστιανοί για εθνοφυλετικους λογους, οχι για διεθνιστικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι πολυ σωστος! Προχωρειτε παιδια,μη φοβαστε τα καλογεροπαιδια,αυτοι στην δυσκολη θα λουφαξουν,εσεις γνωριζετε ποιοι ειναι οι προγονοι σας και γιατι αγωνιζεσθε,δεν εχετε αναγκη απο την συναινεση των προσκυνημενων,εσεις ειστε η τυχερη γενια που θα πολεμησει για να γεινει ξανα η πατριδα μας Ελληνικη και να δωσετε λιγη χαρα σε μας τους γερους.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών