Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2012

Προκαλούν πάλι οι αναρχοαριστεριστές με τη συνδρομή των λαθρομεταναστών...Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν αντισυγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας...

Ο Διαχειριστής του blog πριν από λίγο μας ενημέρωσε ότι στην πλατεία Βικτωρίας έχουν συγκεντρωθεί περίπου 30 αναρχικοί - κουκουλοφόροι μαζί με μαύρους, πακιστανούς, μαροκινούς, αιγύπτιους και λοιπούς λαθρομετανάστες, κρατώντας ρόπαλα και πλακάτ, ετοιμάζοντας να κάνουν αντισυγκέντρωση στην Πλατεία Αμερικής...

Θυμίζουμε ότι οι κάτοικοι του ΣΤ' Διαμερίσματος έχουν αναγγείλει τη διαδήλωσή τους από την Τετάρτη το μεσημέρι οπότε και μας έστειλαν επιστολή..

Όπως συνηθίζουν λοιπόν οι αναρχοαριστεριστές θέλουν να....
προκαλέσουν και πάλι να δυναμιτίσουν το κλίμα.

Υπάρχει ήδη αστυνομική δύναμη στην περιοχή ενώ οι κάτοικοι του κέντρου όπως πληροφορούμαστε είναι πάνω από 100 άτομα, ανάμεσά τους και μέλη/φίλοι του Εθνικιστικού κόμματος, όλοι κάτοικοι της περιοχής.
 
ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

1 σχόλιο:

  1. Τελικα αυτοι οι εβραιομπολσεβικοι στο τελος θα εχουν με το μερος τους μονον υπανθρωπους εισβολεις, και αυτους οχι ολοψυχως απλα λυκοσυμμαχια, και προφανως τους καθεστωτικους εβραιομπολσεβικους και τα λοιπα ορφανα του Σταλιν του Λενιν και της Λουξεμπουργκ στα Μιντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών