Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2012

Έρχεται ο Soros στην Ελλάδα με το Open Society για να ανοίξει κέντρα φιλοξενείας λαθρομεταναστών...Μήπως θα πρέπει να ξυπνήσεις από τον λήθαργο Έλληνα;

Την κατασκευή σπιτιών στην Ελλάδα τα οποία θα λειτουργούν ως κοινοτικά κέντρα για τον τοπικό πληθυσμό αλλά και θα παρέχουν τρόφιμα και στέγη σε μετανάστες ανήγγειλε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής George Soros.
Όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η κίνηση του Soros θα ενταχθεί στο πλαίσιο του ταμείου Open Society Initiative for Europe (OSIFE) το οποίο ίδρυσε πρόσφατα με στόχο την προώθηση της αλληλεγγύης στην Ευρώπη.
Στην ομιλία του ο Soros επισήμανε οι....
δοκιμασίες των μεταναστών δεν μπορούν να διαχωριστούν από αυτές των Ελλήνων και συνεπώς η πρωτοβουλία δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο για τους πρώτους καθώς θα ενισχυόταν η ξενοφοβία.
Σύμφωνα με το Soros η πολιτική της Ε.Ε. έχει αποτύχει καθώς εξαιτίας της νομοθεσίας που δεν επιτρέπει στους μετανάστες που μπαίνουν σε μία χώρα να μεταβούν σε άλλη, με αποτέλεσμα η ελληνική κυβέρνηση να μην μπορεί να επεξεργαστεί τις υποθέσεις τους.
«Το συντομότερο δυνατό θα στείλω ομάδα του OSIFE για να διαπιστώσει τις ανάγκες και να έρθει σε επαφή με τις ελληνικές αρχές, τους ανθρώπους και τους οργανισμούς που ήδη βοηθάνε αυτούς που έχουν ανάγκη ώστε να επεξεργαστούν σχέδιο για το οποίο θα μπορούμε να βρούμε δημόσια στήριξη. Στόχος μου είναι να αναβιώσουμε την ιδέα μίας Ε.Ε. ως ενός εργαλείου αλληλεγγύης, όχι μόνο της πειθαρχίας,» τόνισε ο Soros.
«Η πρωτοβουλία που προτείνω προσφέρει μία θετικά εναλλακτική με βάση την αλληλεγγύη – την αλληλεγγύη των Ευρωπαίων στους Έλληνες και των Ελλήνων στους μετανάστες,» συμπλήρωσε ο επενδυτής εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα του πως η κίνησή του θα βρει τη στήριξη και της Ε.Ε. www.capital.gr

6 σχόλια:

  1. ζήλεψε και αυτός τις προτοβουλίες της ΧΑ και σου λέει πρίν μου διώξουν τους αγαπητικούς ας κάνω κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ30 Οκτωβρίου 2012 στις 9:53 μ.μ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΚΥΡΙΟ ΣΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ Κ.Λ.Π, ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ,NA ΤΗ... ΛΙΠΑΙΝΟΥΝ!ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΟΡΗ!ΦΘΗΝΑ ΧΕΡΙΑ PLUS H...ΛΙΠΑΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο είναι αργεί πολύ να πεθάνει γι ' αυτό ρωτάω?

      Διαγραφή
  4. ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κίνησε να 'ρθει - όλο τέτοια λέει η χαμουρόγρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών