Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2012

Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα...; 13,5% οι Έλληνες Εθνικιστές και είμαστε ακόμη στην αρχή..

Οι «6 μέρες» του Αντώνη Δελλατόλα  κυκλοφορούν σήμερα με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σε ελεύθερη πτώση και οι τρεις». Η εφημερίδα δημοσιεύει σημαντική δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse RC σύμφωνα με την οποία τα κόμματα της συγκυβέρνησης εμφανίζουν εικόνα κατάρρευσης, λίγο μετά τα μέτρα. Η ΝΔ με 19% το ΠΑΣΟΚ με 6% και η ΔΗΜΑΡ με 3,5 % συγκεντρώνουν συνολικά 28,5% των ψηφοφόρων.....

 η Χρυσή Αυγή ισχυροποιείται και ακουμπά το 15%!!!

Δείτε και την πρόθεση ψήφου χωρίς την αναγωγή...

5 σχόλια:

  1. ...αυτά τους κάνουν και αφηνιάζουν!
    μετά θα ακολουθούν τον Κασιδιάρη και στην τουαλέτα μπας και ακούσουν καμιά πορδή...
    έχουν ξεφτυλιστεί εντελώς όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ των καθεστωτικών εβραιομπολσεβικων των μιντια.
    Τα πορνοκαναλα πυορρουν αδυσώπητα, δυο δεύτερα ανοιξα το εβραιοκουτι στο αριστερό τσιφλίκι του Αλαφουζου, ειχαν εκει δυο ορφανα του Μαο και του Μπερνσταιν, και τους ελεγε το καθεστωτικό σιχαμα η δημοσιογραφισκα Τσαπανιδου, εν μεσω ΑΦΟΡΙΣΜΩΝ απο τα Μαοκομμουνιστικα σκατα Βαρεμενο κα CIA, "το καταλάβατε οτι εξ αιτίας των χειρισμών σας εχετε δημιουργήσει την ανοδο αυτου του κινήματος", δηλαδη τους ΕΓΚΑΛΟΥΣΕ η δημοσιογραφισκα που δεν μπόρεσαν τα καθεστωτικά σκατα τοΥ Σταλιν του Μαο και του εθνοκτονου καπιταλοφιλελευθερισμου, να αναχαιτίσουν την ανοδο της Χρυσης Αυγης, μονον για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ των δεινοσαύρων δεν την εχει κατηγορήσει ακομα το καθεστώς την Χρυση ΑΥγη.
    Εμφανως πλεον , ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ και δη ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ο καθεστωτικος εβραιοκαπιταλισμος εγκαλεί τον καθεστωτικο εβραιομπολσεβικισμο, ΔΗΜΟΣΙΩΣ να ΚΑΝΕΙ κατι για να τους ΣΩΣΕΙ απο την ανοδο της ΧΑ!!!!
    Ευτυχως , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ακομα ΑΝΘΡΩΠΟΙ και οχι πληρως ζωοποιημενοι μαζανθρωποι που εχουν κατανοήσει ποιος ειναι ο εχθρος του εβραιοκομμουνιστο-καπιταλιστικου καθεστώτος.
    "Πρωην" καθεστωτικοι δημοσιογραφισκοι , τυπου Βαρεμενου, ενταγμενοι σε Μαοικες πληρως αποδεκτες απο το Στατους κβο, συμμοριες, λοιδορουν με δημοσιογραφισκικοι επικουρια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι αλλά είναι τοσο βλάκες τελικά που δεν βλέπου οτι στον κόσμο του έχει γυρίσει το μάτι και όσο βλέπει να κάνουν σαν κότες που τις ζεματάνε, τόσο στηρίζει Χρυσή Αυγή γιατί αντιλαμβάνεται οτι και την φοβούνται αλλά και για να την φοβούνται πάει να πει οτι δεν την ελέγχουν!
    εκει νομίζω πρέπει να επικεντρωθεί πια η ρητορική για την ΧΑ, πρέπει να γίνει έντονα αντιληπτό σε όλους γιατί κυνηγάνε με λύσσα την ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών