Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2012

Απίστευτο και όμως αληθινό....Το βίντεο των επεισοδίων της Κρήτης πηγαίνει στην Εισαγγελία, όχι για τους κουκολοφόρους αλλά για....

...τον Κασιδιάρη και πιθανή εξύβριση αστυνομικών και απειλών κατά της ζωής τους...
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά..
Ολομέτωπη επίθεση του καθεστώτος στη Χρυσή Αυγή

Τους αναρχικούς και λοιπούς αριστεριστές να καίνε και να βανδαλίζουν ολόκληρη περιοχή και η εισαγγελεία να ασχολείται με την πιθανότητα ένας βουλευτής που απειλούνταν η ζωή του, όπως και πολλών συνανθρώπων μας, από τα ιδεολογικά ασπόνδηλα καθάρματα του Σόρος, να είπε κάτι πάνω στον εκνευρισμό μου, λόγω της στάσης της αστυνομίας και να.....διώκεται για αυτό το λόγο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και διαβάστε γιατί ο Ηλίας ο Κασιδιάρης ίσως χρειαστεί να ζητήσει ξανά την άρση της ασυλίας του στο μέλλον...

Θρασύτατη προπαγάνδα των ΜΜΕ εναντίον του Κασιδιάρη..Ζήτησε την προστασία του κόσμου για να μην υπάρχουν νεκροί και τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι "ζητά αίμα και νεκρούς"..

10 σχόλια:

  1. Σιγουρο πως δεν θιχτηκε η αστυνομια αλλα η συγκυβερνηση της Δημαρ η οποια εκανε και τα αντιστοιχα σχολια. Ένα να ξέρουν όταν η χρυσή αυγή θα είναι δεύτερο κόμμα στις επόμενες εκλογές θα τα πούμε καλά ποιος θα παίρνει και ποιος θα περνάει τις πραγματικά καλές αποφάσεις στη βουλή για τη χώρα και όχι μόνο για τον Μήτσο τον φλώρο και τον Γιάννη τον ομοφυλόφυλλου, τότε θα δούμε τι και πως θα το επιβάλλουν ατυοί της δημαρ με 60 βουλευτές ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...γιατί πολύ απλά δεν θα μπορούνε τίποτα και βάση "προτοκόλλου" να περάσουν ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συκοφαντεί ο γελάς ορθόντοξυ πάλι :

    http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4540.html

    υβρίζει την επανάσταση και την χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χρυσή Αυγή δεν ταυτίζεται με καμμια πολιτική περίοδο της χώρας..
      Ίσως κάπως με αυτή του Ι. Μεταξά, αλλά και τότε είναι βέβαιο πως υπήρξαν πολλά και κραυγαλέα λάθη (π.χ. προσέγγιση με τους Τούρκους κτλ)

      Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι από αυτό που έγραψε ο συγκεκριμένος στο blog του

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Και η σημαια της 21 Απριλιου που εβγαλε εχθες στην Κρητη στο belvedere? Δεν ταυτιζεται με την περιοδο 67-74?

      Διαγραφή
  4. Τα έλεγα εδω και μήνες, τα μονα οπλα που τους μένουν ειναι ΔΙΩΞΕΙΣ και ανελέητη προπαγανδα,-επισης μελλοντικες προβοκάτσιες, για να αναχαιτίσουν την Χρυση Αυγη.
    Σε λιγο θα επιστρατευτούν και ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ εαν δεν πιάσουν τα παραπάνω, Η θα βγαλουν την ΧΑ εκτός νομου και θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ολα τα εθνικιστικα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτή τη σειρά τα βλέπω και εγώ τα γεγονότα, με μια μικρή όμως και σημαντική παρέμβαση...
      Όχι με κυβέρνηση "δεξιών" αλλά "αριστερών"

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Σημερα έχουμε κυβέρνηση νεοφιλελευθερων ,σοσιαλομαρξιστων, και εβραιομπολσεβικων πάντως.
      Οποτε δεν την λες κυβέρνηση "δεξιών" μονο.

      Διαγραφή
  5. όσο πετούν λάσπη στη Χρυσή Αυγή τόσο την γιγαντώνουν στα ματια του κοσμου αν η χρυση αυγη εβγαινε εκτος νομου θα ηταν η καταδικη τους, άσε που ειναι και παρανομο κατι τετοιο (αν εξεραισουμε το ΚΚΕ που ειναι κομμα που απαγορευτηκε σε πολλες χωρες-συντομα κι εδω-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρω οτι ειναι αφελές να νομιζει κάποιος οτι η "νομιμότητα" εχει οποιαδήποτε σχεση με τις μεθοδεύσεις του καθεστώτος, εως και νηπιακό, επισης το να βγει η Χρυση Αυγη εκτος νομου , για εμενα ειναι μια εξαιρετικά προφανής επιλογή των καθεστωτικων εβραιομπολσεβικων,θα προέβαινα σε ανάλυση αλλα επειδη την θεωρω απαισιόδοξη δεν θα την κανω παντως δεν θεωρώ λογικη την υπόθεση οτι "μάζες αγανακτισμένων θα πάρουν τα οπλα για την επαναφορά της Χρυσης Αυγης".
      Παντως το εγχώριο καθεστώς βλέπει οτι πνέει τα λοίσθια , και δεν μπορω παρα να προβλέψω μελλοντική Νατοϊκή επέμβαση του διεθνους Ισραηλ, για να "εκδημοκρατισει" την χώρα σε περίπτωση νικης των εθνοφυλετικων δυνάμεων.
      Το παω μακριά αλλα δεν βλεπω αλλη ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ, επισης ο Κασιδιαρης θα πρεπει να προσεχει οταν μιλάει πλεον γιατι οι διεθνεις ΥΑΙΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ την κατάλληλη ευκαιρια μισης απομονωμένης πρότασης για να χτυπήσουν, αυτη η συνεχης επιθεση πολιτικών και μιντιακων μεσων ειναι πλεον ενας πολεμος φθοράς που εχει αναλάβει το σιχαμερο καθεστώς και καθοτι κατεχει τα μεσα σε βαθος χρονου μπορει και να αποκτήσει το πάνω χέρι.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών