Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2012

Σοκ!! Με το κόμμα του ανθέλληνα Κάμερον συνεργάζεται το κόμμα του Καμμένου...!!! Να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν...

«Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι», λέει μια λαϊκή παροιμία. Γιατί τους φίλους τους διαλέγουμε..
 
Μαθαίνουμε, λοιπόν, πως οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», το «λίγο απ’ όλα (αριστεροδεξιοκεντρώο) κόμμα του… φωνακλά Πάνου Καμμένου διάλεξε για να συνεργαστεί απ’ όλα τα ευρωπαϊκά κόμματα το Βρετανικό Συντηρητικό Κόμμα του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, στα πλαίσια της συνεργασίας τους με την ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών. Σύμφωνα, λοιπόν, με σχετικό δημοσίευμα του Βήματος:

«Τα προσεχή εικοσιτετράωρα, αναμένεται να ανακοινωθεί η συνεργασία του κόμματος του κ. Π. Καμμένου με τους Ευρωπαίους Συντηρητικούς και Μεταρρυθμιστές που διαθέτουν σημαντική παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο και έχουν ως κορμό μέλη από τους Τόρις. Για να προχωρήσει η συνεργασία, είχε προηγηθεί επίσκεψη στην Αθήνα του προέδρου των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ECR) Μάρτιν Κάλαναν και του γενικού γραμματέα της ευρωομάδας Φρανκ Μπάρετ. Ο κ. Κάλαχαν, εκ των συνεργατών του Βρετανού Πρωθυπουργού, συναντήθηκε στην Ελληνική Βουλή με αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ευρωομάδα, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτή την επικοινωνία διαδραμάτισε ο κ. Ζώης».
Και βέβαια, οι διαβόητοι «Τόρις» είναι παραδοσιακά ανθέλληνες του κερατά, ο δε σημερινός πρωθυπουργός Κάμερον συνεχίζει την ανθελληνική παράδοση. Μην ξεχνάτε πως ήταν ο μόνος πολιτικός της Ευρώπης που δήλωσε ανοιχτά πως σε περίπτωση χρεωκοπίας της Ελλάδος θα κλείσει τα (ανοιχτά για Αφρικανούς και Ασιάτες…) σύνορα της πατρίδας του για τους Έλληνες που θα σπεύσουν να μεταναστεύσουν εκεί. Ωραίους συμμάχους, λοιπόν, διάλεξε ο Π. Καμμένος. Να τους χαίρεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών