Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 23, 2012

Και όμως υπάρχει τηλεοπτικός σταθμός που έκανε αντικειμενικό ρεπορτάζ για τη Χρυσή Αυγή...


Ρεπορτάζ από την Ελλάδα του Μνημονίου, της οικονομικής κρίσης και της εξαθλίωσης των Ελλήνων παρουσίασε το τρίτο κανάλι της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης (RAI 3) και η εκπομπή Ballaro. Σημαντικό μέρος της εκπομπής αφιερώθηκε στο πολιτικό φαινόμενο Χρυσή Αυγή, ενώ υπήρχαν εκτενή πλάνα από την διανομή τροφίμων σε απόρους, ανέργους και φτωχοποιημένους Έλληνες, που έγινε από το κίνημα την ημέρα που οι καθεστωτικοί γιόρταζαν την επέτειό τους (17 Νοεμβρίου).
«Περιμένουν στην ουρά για να πάρουν τρόφιμα. Τρόφιμα που μοιράζει η Χρυσή Αυγή», είπε ο
δημοσιογράφος, ενώ τα πλάνα έδειχναν την διανομή των τροφίμων. Επίσης, ο Ιταλός δημοσιογράφος δεν δίστασε να πάρει και συνεντεύξεις από τους Έλληνες που περίμεναν στην ουρά, οι οποίοι εκδήλωσαν την απέχθειά τους για το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς και την εμπιστοσύνη τους στην Χρυσή Αυγή «που βοηθάει τους Έλληνες».
Στο κανάλι μίλησε ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος ήταν –όπως πάντα- παρών στη διανομή των τροφίμων και είπε τα εξής:
«Ο Ναζισμός τελείωσε το 1945, σήμερα βρισκόμαστε στο 2012 και τα προβλήματα είναι διαφορετικά. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές. Όπως εσείς στην Ιταλία έχετε τους Φασίστες, εδώ έχουμε τους Έλληνες εθνικιστές».
Αλήθεια, γιατί όλοι ασχολούνται με την Χρυσή Αυγή και κανένας με τους αμερικανοκομμουνιστές ΣΥΡΙΖΑ, που αυτή τη στιγμή είναι πρώτο κόμμα; Κατ’ αρχάς, γιατί ο......

συνέχεια
Επιτέλους αντικειμενικό ρεπορτάζ για Χρυσή Αυγή! (στη RAI 3…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών