Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 23, 2012

Μια απάντηση σε όσους τολμούν να μιλούν για "εβραιμασωνική" Χρυσή Αυγή και σχέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών με τους σιωνιστές

Επειδή το τελαυταίο χρονικό διάστημα διάφοροι "χρήσιμοι ηλίθιοι", όπως έχω ξαναγράψει στο παρελθόν, αναμασούν χιλιοειπωμένα και κατασυκοφαντικά δημοσιεύματα - μυθεύματα περί σχέσης της Χρυσής Αυγής με τον εβραιοσιωνισμό (ή αν όχι εμφανής σχέση, υπονοείται υπόγεια διασύνδεση...) η καλύτερη απάντηση που έχουμε να τους δώσουμε είναι ένα βίντεο από το 2008, όταν και η Χρυσή Αυγή έκανε πορεία εναντίον των Σιωνιστών στην Αθήνα και στο τέλος της πορείας κάηκαν οι σημαίες των Ισραήλ - ΗΠΑ...
(Ήταν τότε που οι Αριστεροί προτιμούσαν τα τηλεοπτικά κανάλια για να εκφράσουν τις απόψεις τους, από το να βρεθούν στο δρόμο για να διαδηλωσουν)



Το παραπάνω αν κάποιοι επιμένουν να το βλέπουν ως πράξη - αποπροσανατολισμού, καλό είναι να θυμηθούν τα λόγια του Χρήστου Παππά περί "γαμψομύτηδων του ΔΝΤ", τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών που ακούστηκαν στο Κοινοβούλιο από τον Ηλία τον Κασιδιάρη, αλλά και μια παλιά ομιλία του Γιώργου Γερμενή που αναφέρεται στον "αιώνιο εχθρό"

Ενώ όπως πολλάκις έχει πει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, οι εβραίοι ποτέ δεν υπήρξαν φίλοι των Ελλήνων...

Αν μετά από όλα αυτά δεν έχουν πειστεί και οι πλέον αδαείς, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι..
Είναι σα να προσπαθείς να εξηγήσεις σε έναν τηλεθεατή του MEGA πως το πρόβλημα δεν είναι η Οικονομία, αλλά η εξάλειψη του Έθνους.

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

 

9 σχόλια:

  1. Αγαπητε διαχειριστή δεν ξερω που τα εχεις δει και μάλιστα πολλες φορες γραμμένα τα περι "μασονικής ΧΑ" κλπ, απλα εχω να δηλώσω οτι η παγια τακτικη του διεθνους εβραιου ειναι μεσω της ανάστροφης και μαυρης προπαγανδας να αφήνει συστηματικά υπονοούμενα ,Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΝΤΑ, πως ο μεγαλυτερος εχθρος του μπορει να ειναι και "δικος" του, ετσι στους αντισημίτες προπαγανδίζει οτι η ΧΑ ειναι "σημιτική συνωμοσία" και στους φιλο σημιτες οτι η ΧΑ ειναι αντισημιτική και Χιτλερικη.
    Εγω ως εθνικσοσιαλιστης το εχω διαπιστώσει , το ποσο γελοια μπορει να ειναι μια ασυνείδητα αντισημιτικη κοπρομαζα, η οποια συνηθως ειναι και παλαιοημερολογίτικη και φανατικα χριστιανικη, εχω διαπιστώσει σε ποσους εχει περάσει η εβραικη προπαγάνδα περι "Εβραιου Χιτλερ" π.χ. αλλα ετσι και αλλιως σε αυτα τα ζωα που περνάει μια τετοια προπαγανδα ,δεν υπαρχει γιατρειά, ειναι ετσι και αλλιως προδιαγεγραμμένοι να αντιτίθενται καπου , το να προσδίδουν συγκεκριμένα πληρως αντιλογικα πρόσημα σε αυτο το ¨"καπου" ειναι απλα μια προφαση.
    Ακομα θυμαμαι τον Εβραιο που φανατικά προσπαθούσε να με πείσει οτι ο Χιτλερ ηταν "Εβραικη καταγωγής" και οτι εκανε το εκανε ΕΠΕΙΔΗ έτρωγε ξυλο απο τον εβραιο πατερα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο gellas orthodoxy , το έχει κάνει μπαντιέρα τελευταία . Καταλαβαίνεις ..

      Διαγραφή
    2. και στον μαύρο κρίνο είχε ένα περίεργο αρθράκι... κρίμα γιατί τους εκτιμούσα για τις θέσεις τους.

      Διαγραφή
  2. Μην ξεχναμε οτι αυτη την φημη περι "Εβραιου Χιτλερ" την ειχε βγαλει η μυστική υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ, το 1943 χρησιμοποιώντας ως πηγες ολους τους εξόριστους αντι Ναζι της Γερμανιας, και ΕΒΡΑΙΟΥΣ συντακτες, η προδρομος της CIA γνωστη ως ΟSS.
    Το συγκεκριμενο report μπορει καποιος να το βρει στο διαδίκτυο και να διαπιστώσει οτι την φήμη αυτην την εχουν βγαλει η ιδιοι οι εβραιοι, εναντίον του Φυρερ, και την αφήνουν να υποβόσκει σε διάφορα "ντοκυμαντερ" του Εβραικου History Channel.
    Το report ΛΕΓΕΤΑΙ" Τhe mind of Adolf Hitler" του OSS, ομιλούμε περι "εβραϊκού γάμου", οσον αφορα τους "μάρτυρες" και την συντακτική του ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς συναγωνιστή κυκλοφορούν πάρα πολλά τέτοια κείμενα στο διαδίκτυο..
    Αν κάνεις μαι αναζήτηση "Χρυσή Αυγή μασωνία" στο google δες πόσα site προπαγανδίζουν τέτοιες ηλιθιότητες.

    το έγραψα το άρθρο με αφορμή μια κουβέντα που είχα με έναν φίλο μου, σκεπτόμενο, αλλά δυστυχώς φαλκιδευμένο στη "δημοκρατία" και τα "δικαιώματα", προσπάθωντας, μάταια όπως αποδείχτηκε να του εξηγήσω πως η Χρυσή Αυγή ο εχθρός του Σιωνισμού λόγω ιδεολογίας, και όχι μόνο.

    Το report που έδωσες το βάζω στο αρχείο μου καθώς ομολογώ δεν γνώριζα ότι υπάρχει

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχυει απολυτα, και οπως λεει και ο ανωθεν σχολιαστής, δεστε τον "orthodoxy κλπ" ειναι ΚΛΑΣΙΚΗ τακτικη καθεστωτικων Χριστιανων που καταλαβαίνουν οτι ο εχθρος ειναι και εθνικιστης και μη θρησκευτικά ορμώμενος.
      Δεν θα το επεκτείνω για να μην ανοίξει παλι θρησκευτικό ζήτημα, παντως εμενα προσωπικός μου φιλος ενω εγω δεν του ειχα προπαγανδίσει την Χρυση Αυγη τοσο οσο τον εθνικοσοσιαλισμο, κατέληξε ο ιδιος στο συμπέρασμα οτι η Χρυση Αυγη ειναι αντι συστημικο κόμμα-κινημα απο την ανελέητη επιθεση που εχει δεχτει απο ολες τις καθεστωτικές απολήξεις, πολλα ατομα που ανηκουν στον κυκλο των γνωστων μου λενε οτι πλεον θα ψηφίσουν Χρυση Αυγη μετα απο αυτην την παρανοϊκή επίθεση που εχει δεχτεί απο τα ΜΜΕ τα οποια ΕΥΤΥΧΩΣ οι περισσότεροι τα σιχαίνονται.

      Εαν θελεις λεπτομέρειες για το ζητημα του OSS μπορεις να το ψαξεις ειναι αναρτημένο και στο wikipedia ως θεμα, εχει ολους τους συντακτες του συγκεκριμένου αντι Χιτλερικου εβραικου-Αμερικανικου λιβελογραφήματος, απο τους τρεις συντακτες τους οι 2 ειναι εβραιοι ακομα και βασει της ιδιας της WIKIPEDIA και η "πηγη" οτι ο Φυρερ μπορει να ηταν γονος των "ροθσιλντ" την αναφερει ο κυνηγημένος απο το εθνικοσοσιαλιστικο καθεστως Thyssen, ως εξόριστος στις ΗΠΑ και συνεργαζόμενος με αμερικανικες μυστικές υπηρεσιες κατα την διάρκεια του πολεμου.

      Απλα να δει κανεις "ντοκιμαντέρ" απο το καθεστωτικοτατο History Channel, και θα διαπιστώσει τι εννοω.

      Διαγραφή
  4. Υπάρχουν όντως διάφοροι ΗΛΙΘΙΟΙ στο διαδίκτυο - και όχι μόνο - που προπαγανδίζουν τις δήθεν σχέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την "μασωνία", τον "σατανισμό" κλπ κλπ.

    Ο Σωτηρόπουλος του HELLAS-ORTHODOXY είναι χαρακτηριστική περίπτωση - αυτός βέβαια στράφηκε εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ λόγω προσωπικής κόντρας με τον Μιχαλολιάκο.

    Ένας άλλος ΓΕΛΟΙΟΣ τύπος που τα λέει αυτά είναι κάποιος "Ο.Ε.Α.", ένα νούμερο που ισχυρίζεται ότι επικοινωνεί με τους "Ε" από την...Ανδρομέδα κλπ κλπ.

    Και φυσικά κάποια - όχι όλα - θρησκευτικά ιστολόγια , χριστιανικά ΚΑΙ "12θε'ι'στών", που οι μεν αποκαλούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "παγανιστική" και "αντίχριστη", ενώ οι δε την αποκαλούν "χριστιανοφασιστική", "υπερχριστιανική" κλπ κλπ.

    Είναι κι αυτό ένα δείγμα της πλήρους ιδεολογικής και πολιτικής ΣΥΓΧΥΣΗΣ και της ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ που κυριαρχούν στην εποχή μας.

    Όλοι αυτοί που κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχουν ΕΝΑ κοινό σημείο που τους ενώνει :

    ΔΕΝ πιστεύουν στην έννοια της ΦΥΛΗΣ και στην αρχή της Συνέχειας του Αίματος ως προυπόθεσης για την Δημιουργία Πολιτισμού.

    Όλοι αυτοί - δεξιοί, αριστεροί, "χριστιανοί", 12θε'ι'στές, μασώνοι, αντιμασώνοι, ουφολόγοι, ψώνια, διεθνιστές, "πατριώτες" κλπ κλπ κλπ - δεν παύουν να έχουν ΕΝΑ κοινό σημείο :

    Είναι ΟΛΟΙ δέσμιοι της "πολιτικής ορθότητας", μόνιμα πνεύματα αντιλογίας, εντελώς ανίκανοι για οποιαδήποτε μορφή ΘΕΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ και ΔΕΙΛΟΙ που δικαιολογούν την απραξία τους με την κλασική ατάκα : "όλοι ελεγχόμενοι είναι" κλπ κλπ.

    Είμαι 18 χρόνια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έχω συναντήσει πάμπολλους τέτοιους τύπους.

    Άλλωστε τους συναντάμε όλοι μας καθημερινά, ακόμα και από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχουν περάσει κατά καιρούς τέτοια άτομα - διώχτηκαν κλωτσηδόν βέβαια.

    Όπως γράφει και ο συναγωνιστής Joachimpeiper, δεν υπάρχει ελπίδα συνεννοήσεως με αυτά τα άτομα.

    Οι μεν φιλοεβραίοι θα μας λένε αντισημίτες και χιτλερικούς, οι δε "αντιεβραίοι" θα μας λένε "πράκτορες του σιωνισμού", "μασώνους" κλπ κλπ.

    Και τελικά όλοι κάθονται στους καναπέδες τους και περιμένουν τον Μεσσία - ή τον από μηχανής θεό - να τους σώσει.

    Εγώ ξέρω ότι όλα τα Σιωνιστικά ΜΜΕ - εγχώρια και διεθνή - επιτίθενται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, χτυπάνε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, φοβούνται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Γι' αυτό και είμαι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα είμαι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως την τελική ΝΙΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικός.
      Ακριβως αυτο που περιγράφει ο συναγωνιστής ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ,ειναι που ενωνει ολους τους εχθρους των εθνοφυλετικων κινημάτων, το γεγονος οτι προσπαθούν να αποποιηθούν την αυτονόητη επιθεση που πρόκειται να δεχτουν απο το εν λόγω εθνοφυλετικο κίνημα κάνοντας ενα βημα στο κενο ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ το "μασονικό" κατι που "πιάνει" στους κύκλους στους οποιος απευθύνεται, ιδιως στους αστους τους οποίους οπως ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ το έθεσε ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ψάχνουν να βρουν οποιαδήποτε πρόφαση που ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ την απραξία τους ειτε ειναι αυτη η δικαιολογία απευθυνόμενη σε εθνικοφρονες, ειτε σε πολιτικα "ορθους".

      Διαγραφή
    2. Και για να το πούμε και λαικά, η νοικοκυρά που δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινάει...
      Δυστυχώς έτσι ήταν και θα είναι με μερικούς απο αυτούς... ή είναι υπερβολικά χέστες να διεκδικήσουν την αλήθεια και την σωτηρία του έθνους μας, είτε ηλίθιοι που πραγματικά δεν πολυαντιλαμβάνονται τι συμβαίνει.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών