Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 17, 2012

Μαθητές στην Πάτρα αρνήθηκαν να παραστούν στη γιορτή του Πολυτεχνείου και το έκαναν θέμα... Μέχρι συμβούλιο συγκάλεσαν οι καθηγητές για να αντιμετωπίσουν το μέγα αυτό ζήτημα!!

Σύμφωνα με καταγγελία γονέα σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, σε γυμνάσιο του ανατολικού διαμερίσματος επτά μαθητές αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην σημερινή γιορτή για το Πολυτεχνείο.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκαν από τους καθηγητές τους γιατί οδηγούνται σε μία τέτοια ενέργεια δήλωσαν πως αρνούνται να συμμετέχουν διότι στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί και δεν αποτελεί εθνική εορτή.

Όπως ακούστηκε, οι συγκεκριμένοι μαθητές είχαν ...
ενημερώσει και τους γονείς τους για την πρωτοβουλία τους. Οι οποίοι προφανώς είχαν συμφωνήσει. Στο σχολείο επικράτησε αναστάτωση και οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως συνεκλήθη το συμβούλιο των καθηγητών για να αντιμετωπίσει το θέμα. Δεν γνωρίζουμε αν το ίδιο συνέβη και σε άλλα σχολεία.
newsbomb.gr

4 σχόλια:

  1. χαχαχχαχαχαχ!!! ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ!!

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΚΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΑ ΣΚΑΤΑ, ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΠΑΡΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έεεετσι τους βραχυκύκλωσαν τους σοβιετικούς!
    ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στα παιδιά για το θάρρος τους !

    Αρχίζει να ξυπνάει η Ελληνική νεολαία και να μην μασάει τα παραμύθια των ψευτοδημοκρατών που κατέστρεψαν την Ελλάδα !

    Και οφείλουμε όλοι ευγνωμοσύνη στο κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το οποίο ανέδειξε ΕΠΙΣΗΜΩΣ τα καθεστωτικά ψεύδη της "μεταπολίτευσης" και άρχισε να αφυπνίζει τον Ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στα παιδιά, λεβέντες μας κάνετε υπερήφανους! Η αλήθεια είναι ότι το πράγμα σερνότανε για χρόνια αλλά ο κοιμισμένος Έλληνας δεν το πρόσεχε. Υπήρχε και ο φόβος του στιγματισμού από τους τιμημένους αριστερούς... Η ΧΑ χωρίς αμφιβολία έδωσε το έναυσμα με την είσοδό της στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών