Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 17, 2012

Μήνυμα αναγνώστη για την Χρύση Αυγή: ''Πρώτη φορά ένιωσα βουλευτή να είναι κοντά στους Έλληνες''!!


"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά της Χρυσής Αυγής για αυτά που μας πρόσφεραν στον Άλιμο. Επίσης και για την ευγένεια και την προθυμία να μας βοηθήσουν όλους. Είμαι νέος σχετικά (άνεργος) και να πω την αλήθεια από τα διάφορα που άκουγα και διάβαζα, δεν ήμουν σίγουρος ότι ήθελα να πάω, αν και μένω σχετικά κοντά από το σημείο που έγινε η διανομή.

 Αυτό που μου έκανε ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση ήταν ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ, καμία σχέση με τον Πλαστικοποιημένο ξύλινο Βουλευτή που....
έχουμε συνηθίσει. Εκεί όμως που έμεινα άναυδος ήταν όταν τον πλησίασε ένα κύριος γύρω στα 60 μετρίου αναστήματος, ελαφρώς ακούρευτος με γυαλιά και του ψιθύρισε κάτι και Ο Ηλίας αμέσως του απάντησε "ναι, τώρα να πας στον ............... να σου σου δώσει 100 ευρώ). Για να μην πουν ορισμένοι ότι είμαι βαλτός , ψεύτης ή ότι άλλο... σήμερα ο Ηλίας Φόραγε ένα μαύρο μπουφάν με σκούφο και πριν λίγα λεπτά μιλούσε με ένα ζευγάρι ξένων δημοσιογράφων στα αγγλικά. Αμέσως μετά φώναξε στα μέλη¨"Γρήγορα φορτώστε στα φορτηγά,έχουμε να μοιράσουμε τρόφιμα στα Λιόσια". Αυτά ήθελα να πω και να ενημερώσω όλους όσους το διαβάσουν αυτό, ότι τα περί "κακιάς" Χρυσής Αυγής είναι παραμύθια και προπαγάνδα... Για πρώτη φορά ένιωσα Βουλευτή να είναι δίπλα μου χωρίς το παραμικρό ίχνος αναλγησίας...


Ευχαριστώ Ηλία !

(Ευχαριστώ επίσης και εκείνη την ξανθιά γαλανομάτα κοπέλα που ζήτησα κάτι και έτρεξε πάρα την ένταση να με εξυπηρετήσει)

Βαγγέλης Κ. (41 ετών άνεργος)

Απο τη σελίδα του facebook ΕΛΛΗΝΩΝ ''ΔΙΚΤΥΟ''

1 σχόλιο:

  1. H Ελλάδα αναγενάται απο τις στάχτες της, σας ευχαριστούμε όλους γιατί μπαίνετε μπροστά σε τόσο δύσκολες εποχές και με τέτοιο πόλεμο εναντίων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών