Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 07, 2012

Τρέμουν οι εμαβούλγαροι του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν προπαγάνδα από τους καθηγητές των σχολείων και πογκρόμ κατά των μαθητών με "φασίζουσα" νοοτροπία και ντύσιμο!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Χρήστος Παππάς προ ημερών είχε πει σε ομιλία του στη Βουλή καλοσωρίζοντας μαθητές από σχολείο είπε:"Μη φοβάστε τίποτα και κανέναν...Δυνατά και ελληνικά σε όλα τα 15μελή και 5μελή"..Ενώ ένας μαθητής σε λύκειο του Αγρινίου φώναξε σύνθημα "Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή" και βροντοφώναξε και όλη η ομάδα της παρέλασης. Όλα τα παραπάνω είναι ενδεικτικά της αφύπνισης της Ελληνική νεολαίας, προνομιακός χώρος των ανθελλήνων της Αριστεράς. Και ξέρουν ότι μόλις σπάσει αυτό το απόστημα η λήθη και ο "πολιτικός" καιάδας τους περιμένει...
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ(σύνθημα που ακούστηκε πρόσφατα σε πορεία)

Δυστυχώς στα ελληνικά σχολεία η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς είναι γεγονός εδω και πολλά χρόνια. Οι αριστεροί καθηγητές ανέκαθεν προσπαθούσαν με πολιτική προπαγάνδα και απειλές να προσηλυτίσουν νέους ψηφοφόρους για τα αριστερά κόμματα. Πάντοτε "παρέκκλιναν" όπως οι ίδιοι λένε απο την διδακτέα ύλη και μιλούσαν μέσα στις σχολικές αίθουσες υπέρ των αριστερών ιδεών.

Καμιά κυβέρνηση δυστυχώς δεν......
πήρε μέτρα ενάντια στην ανθελληνική αριστερή προπαγάνδα στα σχολεία. Κανείς Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για τις άθλιες ανθελληνικές πρακτικές των αριστερών καθηγητών στα σχολεία.

Αν και η πολιτική προπαγάνδα θα έπρεπε να τιμωρείται τουλάχιστον με απόλυση, στα ελληνικά σχολεία οι αριστεροί καθηγητές δρούν ανενόχλητοι και απειλούν ακόμη και με μείωση στη βαθμολογία νεαρούς μαθητές που τολμούν να πάρουν διαφορετικές θέσεις σε πολιτικά και επιστημονικά ζητήματα με τους καθηγητές τους.

Το τελευταίο καιρό οι αριστεροί καθηγητές βλέποντας οτι ανεβαίνουν στα σχολεία τα ποσοστά μαθητών που δεν αναμασάνε ότι τους λένε οι καθηγητές τους, προσπαθούν σε πανελλαδικό επίπεδο να συντονίσουν την δράση τους για να φιμώσουν όποιον μαθητή διαφωνεί με τις απόψεις τους και είναι υπέρ της Ελλάδας και του Ελληνισμού.

Τα παρακάτω είναι αποσπάσματα απο άρθρο ενός Κατσούλα, εκπαιδευτικού, που συνδέεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και όπως θα διαβάσετε καλεί ξεκάθαρα τους αριστερούς Συριζαίους καθηγητές να κάνουν συντονισμένη προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής και των "φασιστικών" απόψεων και να "παρεκκλίνουν" απο την διδακτέα ύλη προκειμένου να πείσουν τους μαθητές για τους κινδύνους της Χρυσής Αυγής.

Όταν ένας καθηγητής λέει αυτά τα πράγματα και δεν καλείται τουλάχιστον σε απολογία πως να πάει μπροστά η εκπαίδευση των ελληνόπουλων;

Εμείς πληρώνουμε δηλαδή τους αριστερούς καθηγητές για να κάνουν τα παιδιά μας ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ;

"Να δημιουργηθεί άμεσα ένα ενιαίο αντιφασιστικό μέτωπο στα σχολεία. Ανοιχτό και όχι κλειστό. Πλατύ και όχι στενό. Όχι μόνο της αριστεράς, αλλά όλων των προοδευτικών, δημοκρατικών εκπαιδευτικών"

[ΘΡΑΝΙΑ+3.jpg] "Χρειαζόμαστε τοπικές και κεντρικές κινήσεις, χρειάζεται να ορίσουμε διαδικασίες μετώπου με στόχο το πέταγμα της Χρυσής Αυγής και των νεοναζιστικών ιδεών έξω από τα σχολεία."

"Χρειάζεται πολύπλευρη μορφωτική και ιδεολογική δουλειά σε κάθε σχολείο, ειδικά σε αυτά που υπάρχουν συγκροτημένοι πυρήνες της Χρυσής Αυγής."

"Να «παρεκκλίνουμε» από την ύλη, από τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών και από τα σχολικά εγχειρίδια."

"να ξαναβάλουμε την πολιτική και την ιστορία στα σχολεία και στους μαθητικούς χώρους."

"Δεν χρειάζεται να είμαστε οι καθηγητές της ιστορίας για να το κάνουμε αυτό"

"Να προβάλουμε πολυμεσικό υλικό και βίντεο, να οργανώσουμε μαθητικές παρεμβάσεις και να διαμορφώσουμε διδακτικές προτάσεις όπου να χρησιμοποιηθούν συνολικότερα στις τάξεις από τους εκπαιδευτικούς. Να συζητήσουμε με τους μαθητές μας είτε στην τάξη, είτε στα διαλλείματα και να οργανώσουμε ποικιλία δραστηριοτήτων"

"Να μιλήσουμε ξανά για την ιδεολογία. Για την παραγωγή ενός άλλου πολιτισμού, μιας άλλης κουλτούρας."

Να προκαλεί ανησυχία ειδικά σε εμάς τους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς η τάση των μαθητών προς την πειθάρχηση και την τήρηση της ιεραρχίας.

Να δώσουμε σημασία σε μικρά – μικρά πραγματάκια τα οποία διαμορφώνουν συνειδήσεις και αντιλήψεις (πχ η μόδα του μιλιτέρ στις μαθήτριες ή οι αποκριάτικες ενδυμασίες σε στυλ στρατιωτικής παραλλαγής). (Σ.Σ: Ακόμη και το ντύσιμο θα ελέγχουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ όταν γίνουν κυβέρνηση)

Να διευκολύνουμε την συνεργασία μεταξύ μαθητών Ελλήνων και μεταναστών.

βέβαια στην συγκεκριμένη και περίπτωση, αλλά και σε άλλες αυτό που αποδείχτηκε πως ήταν ανώτερο ήταν τα ελληνικά χάπια που καταβρόχθιζαν οι ολυμπιονίκες). (Σ.Α: Λες και οι άλλοι ολυμπιονίκες ήταν καθαροί ΟΛΟΙ..Βέβαια αν ο Κεντέρης, η Θάνου και οι υπόλοιποι Έλληνες ολυμπιονίκες κρατούσαν τις σημαίες με το σφυροδρέπανο δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.. Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι οι πρώτοι διδάξαντες το ντόπινγκ ήταν οι Σοβιετικοί)

Ο Κατσούλας εισβάλλει στην ΝΕΤ - Σε ποιό κομμουνιστικό κράτος θα επέτρεπαν άραγε μια τέτοια "παρέμβαση"; Σε κανένα φυσικά..
Ο Κατσούλας μίλησε σε ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ  http://www.syn.gr

Εδώ διαβάστε όλο το κείμενο του Κατσούλα
http://www.iskra.gr


πηγή

12 σχόλια:

  1. αυτο το μειγμα μιαροτητας υπανθρωπισμου, σιχαμερου εθνοκτονου εγκληματικου εβραιομπολσεβικισμου μου θυμίζει διάγγελμα τυπου "σοφων της σιων"

    Εαν γινουν αυτα τα σκατά κυβέρνηση , η ωρα των οπλων νομιζω θα εχει φτασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στέλνουμε τα παιδιά μας στα Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια ,για να διδάξουν οι δάσκαλοι την Ελληνική γλώσσα , την Ελληνική παδεία , την Ελληνική ιστορία , τους α γώνες των προγόνων μας για την ελευθερία και δημοκρατία ,την αγάπη για την πατρίδα τους , την θρησκεία μας , τα ήθη και έθιμά μας .........,,,.........και όχι να γίνουν πειραματόζωα δασκάλων σταλινικού τύπου , έρμαια των επικίνδυνων για τη νεολαία μας πολιτικών θέσεων των ανεγκέφαλων αριστερών , αναρχοαυτόνομων και απλυτων αλληλέγγυων λαθρομεταναστών .

    Τί νόημα έχει και για ποιό λόγο ασχολούνται για ένα κόμμα , το οποίο καλώς ή κακώς εκπροσωπείται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο . Τι δουλειά έχει το πολιτικό πιστεύω του δάσκαλου μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας . Οτι πιστεύει να το εκδηλώνει εκτός χώρου σχολείου , δημοκρατία έχουμε και μπορεί ελεύθερα να εκδηλώσει τις πολιτικές πεποιθήσεις όπου άλλού θέλει . Εχουμε Δημοκρατία στην Ελλάδα και οχι κόκκινο {στάλιν} ή μαυρο {χίτλερ} φασισμό -ναζισμό.

    Αν διαπιστώσω να γίνεται στην αίθουσα διδασκαλίας που θα είναι το παιδί σταλινοφασιστική ή χιτλεροφασιστική προπαγάνδα , θα αντιδράσω ανάλογα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ δυστυχώς ο από κάτω ανώνυμος που σου απαντά έχει απόλυτο..
      Η ημιμάθειά σου βγάζει μάτι και δεν είναι καθόλου καλό αυτό αν θέλεις να το παίξεις κήρυκας πατριωτισμού - ελληνισμού.
      Δεν μου αρέσει να μιλάω έτσι σε αγνούς υποθέτω ανθρώπους, αλλά είσαι δείγμα της κατεστημένης μόρφωσης που επέβαλλαν οι παγκοσμιοποιητές. Άρα και εν μέρει ανίκανος να εκπροσωπήσεις επάξια τον Ελληνισμό και το Δωρικό ιδεώδες.

      υ.γ.
      Και μόνο η σύγχυση μεταξύ κομμουνισμού - μιλιταρισμού/φασισμού - και εθνικοσοσιαλισμού είναι ειδεχθής.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. Σταλινο"ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ" προπαγάνδα, εξίσωση του Αδολφου Χιτλερ με τον κτηνανθρωπο Σταλιν, οι Αρχαιοι Ελληνες αγωνίζονταν για την "¨δημοκρατια" που παει παντα πακέτο με την ελευθερια.
    Πόνεσε πραγματικα το κεφάλι μου.

    Αυτο δυστυχώς το ανωθεν μειγμα απολιτικής αστονοοτροπιας μιντιονοησης της πραγματικότητας ειναι που μας εφερε σε αυτο ακριβως το σημειο που είμαστε σημερα.

    Το ανωθεν μήνυμα ειναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ , ΜΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να προσθεσω "πατριδοφρονα" νεοελληνα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χιτλερ στην Ελλαδα σκορπισε θανατο! Οποτε ειναι κατανοητη η αποστροφη των Ελληνων.
      Η υπεροψια (εγω ξερω πολλα), η ειρωνια, η υποτιμιση και η απαξιωση απεναντι στους αλλους σχολιαστες ειναι εμετικα.
      Η κατασταση στα σχολεια ειναι πραγματικα αποκαρδιωτικη.
      Οι καθηγητες (κατα πλειοψηφια) εδω και χρονια κανουν ανεξελεγκτα προπαγανδα με αριστεριζουσες ιδεες και νοοτροπιες, με αποτελεσμα ολες αυτες οι μπαρουφες να ακουγονται απολυτα φυσιολογικες σε μεγαλο αριθμο νεων.
      Οσοι μαθητες και γονεις προσπαθησαμε να διαμαρτυριθουμε η εστω να πουμε την γνωμη μας "κυνηγηθηκαμε" κατα καποιο τροπο.
      Ειναι πραγματικη ευλογια αυτη η "κριση" γιατι ετσι αρχισαμε ολοι (και οι μαθητες) να συνειδητοποιουμε πως αυτου του ιδους οι ιδεολογιες και η νοοτροπια οδηγουν μονο σε κριση και ετσι αρχισε σιγα, σιγα να αφυπνιζεται η "κοιμισμενη" μας Εθνικη συνειδηση.
      Η τρομερη ανοδος της Χρυσης Αυγης εχει προκαλεσει πανικο! Ειναι αναμενομενες τετοιου ειδου ενεργειες απο παντου.
      Ο κοσμος ομως αρχισε να καταλαβαινει και δεν "μασαει".
      Για να βοηθησουμε και εμεις προς την σωστη κατευθυνση γονεις και πολιτες θα πρεπει να λεμε ξεκαθαρα στα παιδια μας και στην κοινωνια τις θεσεις και τις αρχες μας και να προτρεπουμε να μιλαμε ελευθερα για Ελλαδα και την ιστορικη αληθεια που κουβαλαει.

      Διαγραφή
    2. Ειναι κουραστικη αυτη η ιστορια με τον "Χιτλερ" και τον "θανατο" που σκόρπισε.
      Καταρχας η Γερμανικη κατοχη ειναι πολυ πιο ήπια απο τον συμμοριτοπόλεμο, ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια σχεση , και κατα δευτερον οι μονοι παντοτε που υπερθεματίζουν τα περι "καθολικων καταστροφών" της Γερμανικης κατοχης ειναι αυτοι που λενε πως το ΕΑΜ ΕΛΑΣ ηταν απελευθερωτικη οργάνωση ο συμμοριτοπολεμος εμφυλιος, και ο εθνικος στρατος "Γερμανοτσολιαδες" και "μοναρχοσφασιστες".

      Ο Χιτλερ δεν ηθελε πολεμο με την Ελλαδα, ο ΧΙτλερ δεν εκανε κήρυξη πόλεμου στην Ελλαδα.
      Η Ελλαδα ηταν ενα ΕβραιοΑγγλικο προτεκτορατο, και ο Φυρερ εκανε επιθεση οπως ο ιδιος ειπε ακριβως στους ηγετορες αυτης της υποτελους καταστασης ,οχι στους Ελληνες.

      Διαγραφή
  5. "ναι αλλα το διστομο και τα καλαβρυτα και η πεινα στην αθηνα και μπλα μπλα μπλα.. και για ολα φταινε οι Γερμανοι"¨...
    Η πεινα προκληθηκε απο τους ΑΓΓΛΟΥΣ και το εμπαργκο τους, ο πολεμος και η εισβολη των Γερμανων προκληθηκε μετα απο την ξεκαθαρη θεση της Ελλαδος εναντιον της εθνικοσοσιαλιστικης Γερμανιας οταν εβαλε εντος των συνορων της τα Αγγλικα στρατευματα βορειου Αφρικης , το εμπαργκο λυθηκε με ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, και με τους μονους "Ελληνες" που ειχαν προβλημα οι εθνικοσοσιαλιστικες αρχες ηταν οι εβραιομπολσεβικοι.

    Η Ελλαδα δεν ηταν ανεξαρτητο κρατος απο την στιγμη της δημιουργιας του, ειμασταν παντα προσδεδεμενοι στο "Αγγλικο" αρμα και στα δανεια των Ροθσιλντ, ο Μεταξας που δεν επαιρνε θεση δολοφονιθηκε ,και ξαφνικα πήραμε θεσση εναντίον της εθνικοσοσιαλιστικης Γερμανιας.

    Η Ευρωπη και Αρια φυλη μαχοταν για την ιδια της την υπαρξη, και τα ανδρεικελα των ΑγγλοΕΒΡΑΙΩΝ, εβαλαν την ελλαδα να πολεμησει εναντιον του ιδιου τους του πολιτισμου και αιματος.


    Η ανταμοιβη της Ελλαδος για αυτην την καταστροφη ειναι οι διεθνεις εβραιοι τοκογλυφοι, οι εισβολεις απο ασια και αφρικη και η δογματικη διεθνιστικη αποδομηση της ελεω εβραιοκοινοβουλευτισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη! δεν ηξερα αυτες τις λεπτομεριες.
      Αν ειναι ομως να εχουμε τετοια λατρεια προς τους Γερμανους γιατι ο αρχηγος ειπε πως" αυτον θα τον εβρισκαν απενατι τους οι Γερμανοι σε αναλογη περισταση;"

      Διαγραφή
  6. ρε παιδιά, ήδη μας κάνουν προπαγάνδα στα παιδιά στα σχολεία.
    χιτλερ και μαλακίες λένε στα παιδιά για να τα απομονώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ η Ελληνική γλώσσα ,παδεία , η Ελληνική ιστορία ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ των προγόνων μας - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ) ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΗΠΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΑΤΑΝΑΣΤΩΝ ,ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ ,ΜΕ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ , ΤΟΝ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών