Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2012

Τεράστιο θέμα... Οι γυφτοσκοπιανοί απειλούν ότι δεν θα επιτρέψουν την εξαγωγή κεφαλαίων των ελληνικών επιχειρήσεων από τα Σκόπια...!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ.....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

Οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα Σκόπια, οι οποίες έχουν λάβει δάνεια από σκοπιανές τράπεζες και στη συνέχεια μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στις μητρικές τους εταιρείες στην Ελλάδα, έχει αποτέλεσμα, σύμφωνα με την Κεντρική Τράπεζα, την απώλεια 70 εκατ. ευρώ, γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα.

Τα Σκόπια δεν.....
πρόκειται να ανεχθούν μια τέτοια παρουσία και όπως ανακοινώθηκε από του υπουργό Οικονομικών και αναπληρωτή πρωθυπουργό Ζόραν Σταβρέσκι και θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αποφευχθεί η εκροή χρημάτων προς την Ελλάδα.

«Είναι μια νέα τάση, η οποία παρατηρείται τελευταία και ασφαλώς δεν θα γίνει ανεκτή. Θα πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί σε αυτό το θέμα ώστε να μην μεταβιβάζεται το σκοπιανό κεφάλαιο σε οποιαδήποτε χώρα, όπως η Ελλάδα», δήλωσε σε σχετική συνέντευξη ο Σταβρέσκι.
Πρόσθεσε ακόμη ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται, ειδικά στο τραπεζικό κεφάλαιο, δηλαδή να λαμβάνουν δάνεια οι ελληνικές επιχειρήσεις από τις σκοπιανές τράπεζες και να αποτελούν οι τελευταίες πηγή κεφαλαίων προς τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα, γράφει το σλαβική δημοσίευμα των Σκοπίων.
echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών