Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 06, 2012

Γέροντας Άνθιμος ο Αγιορείτης: Η μετάνοια, η πίστη και η Χρυσή Αυγή θα μας σώσουν!

Αποκλειστική συνέντευξη στο Αγιορείτικο Βήμα, της Ορνέλας Ζέφη

Σε μία κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο, που όλα ανατρέπονται και καταρρέουν, ο κόσμος αναρωτιέται συνεχώς για το τι φταίει. Τα καθημερινά ερωτήματα που βασανίζουν τον Έλληνα τα εξής: ποιος μας έφερε σε αυτή την κατάσταση, υπάρχει σωτηρία, τι θα γίνει στη συνέχεια; Πολλοί άνθρωποι μέχρι τώρα, έχουν μιλήσει για την «κατάντια» της Ελλάδας, σήμερα, ο Γέροντας Άνθιμος ο Αγιορείτης δίνει τη δική του εξήγηση αποκλειστικά στο «Αγιορείτικο Βήμα».
«Τι φταίει; Οι κακώς κυβερνώντες φυσικά,  που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο, ούτε ιδανικά. Τι περιμένεις λοιπόν; Έχει γεμίσει ο τόπος πρόστυχους και....
τοκογλύφους κυβερνόντες! Αίσχος, ο λαός έχει γίνει δούλος, αλλά πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους. Έχει φτάσει η κατάσταση σε ακραίο σημείο, αλλά αν μιλάς για πατρίδα σε λένε ρατσιστή!
Φτάσανε ιερείς να λένε ότι στο πρόσωπο του κάθε λαθρομετανάστη που παρανομεί, σκοτώνει και βιάζει, βλέπουν το πρόσωπο του Χριστού, αίσχος! Δεν είναι όλοι καλοί, μόνο όσοι πιστεύουν στα ιδανικά του Πατέρα μας. Αμ οι άλλοι; Οι μουσουλμάνοι; Αίσχος, τι είναι αυτοί; Ότι πιο αισχρό έχει βγάλει ποτέ η ανθρωπότητα. Αίσχος!!!
Ας προσαρμοστούμε πια στα ιδανικά του πατέρα μας του Χριστού. Να διώξει πια ο λαός τους Σιωνιστές που θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτά που προκαλούν! Ντροπή τους! Αίσχος! Από την άλλη έχουμε και την Ευρώπη! Τι θα μας κάνει η Ευρώπη, πως θα μας σώσει, με την πορνογραφία, την ατιμία και την παρανομία που είναι τα μόνα που μπορούν να μας διδάξουν; Έτσι θα σωθούμε;
Να φύγουν οι δοσίλογοι από την Ελλάδα! Όσοι θέλουν να σωθούν, να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, έτσι  θα κάνουν καλό στον εαυτό τους και στην κοινωνία. Η μετάνοια, η πίστη και η Χρυσή Αυγή θα μας σώσουν.»
πηγή

5 σχόλια:

  1. Ο γέροντας αυτός λέει τα απολύτως αυτονόητα πράγματα.

    Μακάρι όλοι οι χριστιανοί να σκέφτονταν όπως αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι οι Χριστιανοι που αγαπουν την αληθεια και μελετουν τις γραφες, εχοντας γνησιους Ορθοδοξους πνευματικους οδηγους σκεφτονται ακριβως ετσι.
      Οι υπολοιποι "Χριστιανοι" η υπηρετουν αλλες σκοτεινες δυναμεις, η ειναι μπερδεμενοι λογω της καταστασης που επικρατει στη Ιεραρχια. Αυτοι διατρεχουν μεγαλο κινδυνο να χασουν και την Ορθοδοξια και την πατριδα τους.
      Ο καλος Θεος να ενισχυει και να φωτιζει τον θαρραλεο γεροντα, γιατι με τις τις δηλωσεις του μπηκε αυτοματα στο στοχαστρο των υψηλα ισταμενων του και κινδυνευει.

      Διαγραφή
  2. Ετσι οπως παμε,μπορει να δουμε και τον Παναγιωταρο να φοραει ρασα! Ε ρε ξεφτιλα! Αντι να ανοιξετε τα ματια του κοσμου,μας οδηγειτε στην αποβλακωση! Παπαδες,δερβισαδες,"γεροντες"και καλογερια,στην πρωτοπορια του κινηματος! Αειντε λοιπον,φερτε και τιποτα καφετζουδες και κανα μεντιουμ,για να δεσει η σουπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα θά ὑπάρχουν ἄνθρωποι πού θά ἔχουν τό θάρρος τῆς γνώμης. Πολλῶ μάλλον, ὄταν πρόκειται γιά ἰερομένους. Σκεφθεῖτε μόνο, πόσοι ἰερομένοι βασανίσθηκαν καί θανατώθηκαν ἀπό τούρκους, βουλγάρους καί κομμουνιστές!
    Δέν εἶναι τυχαῖο ὅτι, πρῶτα ἄνθρωποι τῆς ἐκκλησίας ἐτιμωροῦντο μέ ἀπίστευτα βασανιστήρια ἀπό τούς πιό πάνω ἐχθρούς τοῦ Ἑλληνισμοῦ!
    Άλλοίνομον ἄν οἱ παπᾶδες μας ἦταν ὄπως οἱ "ἐννέα" τῆς χριστιανικῆς παρακμῆς, μέ τήν γνωστή τους γραφικότητα.
    Ἕνα μεγάλο Εὖγε στόν γέροντα καί στήν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πού ἔριξε τήν χοῦντα τῶν ἀριστερῶν, πού εἶχε φιμώσει τό δικαίωμά γιά τήν ἐλεύθερη ἔκφρασή μας.
    ΜάχΠάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ.ΜΠΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ , ΑΝΕΡΓΙΑ , ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΙΑΖΥΓΙΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ.ΑΙΣΧΟΣ. ΜΠΠΑΒΟ ΠΑΠΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών