Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2012

Ένα άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ και το κύκνειο άσμα της θολοκουλτούρας στην εκπαίδευση...

Οι "μαύροι" προφανώς και είναι καθηγητές...μαγειρικής και ιστορίας
Διαβάσαμε πρόσφατα ένα δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ, στα πλαίσια της εκφοβιστικής προπαγάνδας του μέσου Έλληνα για το τι σημαίνει Εθνικιστικό Κίνημα, με τίτλο "Σβάστικες στα θρανία".

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι από τα γραφόμενα. Άλλωστε το έκανε πολύ επιτυχημένα το επίσημο site της Χρυσής Αυγής (εδώ).
Δεν είναι τυχαίο που το κατεστημένο επιλέγει τον, προνομιακό κάποτε, χώρο της παιδείας για να εξαπολύσει την προπαγάνδα του. Νιώθει ότι τον χάνει και μαζί του την ελπίδα της συνέχισης της ιδεολογικής κυριαρχίας του.
Η γραμμική σχέση μάθησης / φιλοσοφίας ζωής που εφαρμόζεται χρόνια τώρα από το σύστημα, Σχολείο - Πανεπιστημίο - Καπιταλισμός ή Διεθνισμός, κλυδωνίζεται. Εισχώρησε η πιο βασική παράμετρος που τον απειλεί με πλήρη απαξίωση. Η εθνικιστική κουλτούρα, ή για να το πούμε καλύτερα, η....
πραγματική αποτύπωση των γεγονότων και της ιστορίας από εθνολογικής πλευράς(και μάλιστα όχι με προτροπή των δασκάλων αλλά μέσω της αναζήτησης και της έρευνας των ίδιων των μαθητών/φοιτητών, κάτι που τρομάζει ακόμη περισσότερο τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ).Το κατεστημένο σε αυτή την περίπτωση δεν έχει απάντηση. Έχει ηττηθεί εξ'αρχής. Γιατί σε αυτή την περίπτωση η μια "μιλά" στα φυλετικά ένστικτα και την καρδιά του λαού, ενώ η άλλη στην 'ηθική', που είναι δομημένη στα υλιστικά πρότυπα και άρα παντελώς αντίθετη προς τις Αξίες του Έλληνα. Και όπως πολλάκις έχει δείξει η Ιστορία, νικήτρια βγαίνει πάντα η πρώτη.

Ο μόνος τρόπος για να την αντιμετωπίσει είναι η συνεχιζόμενη κατασυκοφάντηση, χωρίς διάλογο φυσικά, και η κατασταλτική περιθωριοποίησή της.

Το χειρότερο όλων όμως, απόδειξη και της ιδεολογικής καταβολής αυτού του ανουσιουργήματος, όσο αναφορά το άρθρο του πρώην "Ελεύθερου Βήματος" είναι η φωτογραφία που το συνοδεύει..
Παρμένη από μια συγκέντρωση οπαδών του ΑΝΤΑΡ-CIA και του ΣΥΡΙΖΑ, με τους καθηγητές να ακολουθούνται και να υποστηρίζονται από ορδές μαύρων, προφανώς λαθροεποίκων, που σίγουρα ΔΕΝ είναι καθηγητές..

Η εικόνα είναι δεδομένο πως είναι πιο δυνατή από κάθε λέξη, από κάθε κείμενο και η πιο δυνατή μορφή προπαγάνδας.
Και με αυτή την εικόνα ο ΔΟΛ μόνο καλό έκανε στη συνειδησιακή αφύπνιση του Έλληνα. Γιατί το κείμενο θα ξεχαστεί στη γραμμή παραγωγής συνείδησης του μέσου ανθρώπου... Η εικόνα όμως θα συντροφεύει τις σκέψεις του ατόμου.

Στους αριστερούς θολοκουλτουριάρηδες, προοδευτικούς καθηγητάδες και μη, απέμειναν μόνο οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" λαθρομετανάστες, όπως τους αποκαλεί και ο Λένιν, για να διαιωνίσουν τον καρκινωματικό δειθνιστικό τους λόγο.

Οι μαθητές και οι φοιτητές "κύριοι" ξύπνησαν...
Το γιατί απαντάται σε μια ιστορική φράση του Γκαίμπελς, που καταδεικνύει με ποιόν τρόπο αντιμετωπίζει η επαναστατική, φύση και θέση, νεολαία κινήματα που άλλα ευαγγελίζονται και άλλα πράττουν, υπέρ του μέλλοντος του Λαού.

"Η νεολαία δεν ήρθε μαζί μας για να αγωνιστεί για το μέλλον...Ήρθε γιατί εμείς αγωνιστήκαμε για το μέλλον του λαού και μας ακολούθησε"

Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα με το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα.
Η νεολαία ακολουθεί και μάχεται γιατί οι Εθνικιστές ΔΕΝ παλεύουν για το ΣΗΜΕΡΑ αλλά για το Μέλλον του Λαού.

υ.γ.
Για το τι είναι η ΕΛΜΕ αξίζει να διαβάσετε ΑΥΤΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών