Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2012

Ποιός διοικεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων...;

Ας επιχειρήσουμε σήμερα να σας συστήσουμε τον Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευματών..

Ονομάζεται Γιώργος Καλαντζής.
Για τα πολιτικά του φρονήματα δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω από αυτά που ζητά ο ίδιος από τον Βενιζέλο στις 26/6/2012. Να παραμείνουν δηλαδή όλοι οι Γ.Γ. των Υπουργείων και των Οργανισμών που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ και να εκτοπιστούν όλοι οι υπόλοιποι που δεν είναι...κομματοποιημένοι (εδώ)
Βέβαια δηλώνει ΠΑΣΟΚ, αλλά ρέπει και προς τα αριστερά (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ), σκεπτόμενος ουσιαστικά το πολιτικού μέλλον.
 3 ημέρες μάλιστα πριν από τις εκλογές όταν ορισμένοι Ιεράρχες κατακεραύνωναν την  νεοταξική ρητορική του Τσίπρα έσπευσε να δηλώσει την υποστήριξή του στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και να συναιτίσει τους Ιεράρχες, καλώντας τους να μην επεμβαίνουν στην πολιτική ζωή του τόπου. (εδώ)

Και αν τα παραπάνω είναι πταίσματα, στα.....
δελτία τύπου επί Κυβερνήσεως Παπανδρέου και Παπαδήμου προπαγάνδιζε την ανάγκη στα σχολεία να διδάσκονται στα Θρησκευτικά όχι η επίσημη θρησκεία του 95% του πληθυσμού, αλλά όλες και να υπάρχει και συνεργασία μεταξύ κληρικών. Ένα δελτίο τύπου εδώ.
Επίσης δεν έδειξε την αποστροφή του και σε Έλληνες μαθητές του Αγίου Όρους (εδώ)

Ο συγκεκριμένος κύριος όπως εύκολα διαπιστώνει κάποιος από τα παραπάνω δεν θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο από ένας "φίλος" του Ισλάμ στην Ελλάδα.
Σε άρθρο στην ιστοσελίδα islam.gr (ναι και όμως αποκτήσαμε και όργανο προπαγάνδας των μουσουλμάνων) αναφέρεται στην ταινία ενός εβραίου που ξεσήκωσε τον μουσουλμανικό κόσμο, και γράφει συγκεκριμένα..
"Δεν αξίζει να διαθέσει κάποιος ούτε ένα λεπτό από τη ζωή του για να δει κάτι που στόχο έχει την πρόκληση του θρησκευτικού αισθήματος μιας κοινότητας πιστών ώστε να αποκομίσει ο ίδιος προσωπικά οφέλη. Φυσικά, όσο μεγαλύτερη είναι η κοινότητα, τόσο μεγαλύτερη η δημοσιότητα, τόσο μεγαλύτερα και τα προσωπικά οφέλη."
 και συνεχίζει...
"Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους προσβάλλει γι’ αυτό και καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε ασέβεια προς το θρησκευτικό τους συναίσθημα."

Αναζητήσαμε μια αντίστοιχη δήλωση για το Corpus Christi αλλά δεν βρήκαμε καμία.
Πώς γίνεται ένας τόσο "ευαίσθητος" άνθρωπος στα θρησκευτικά πιστέυω μιας ομάδας ανθρώπων να μην δηλώνει και την συμπαράστασή του στους ομόφυλούς του σε μια αντίστοιχη περίπτωση;

Η απάντηση βρίσκεται ΕΔΩ και ΕΔΩ
Είναι όταν ο Γ.Γ. ενδιαφέρεται περισσότερα για τα συμφέροντα των τουρκοπρακτόρων της Θράκης και της "προσευχής" για το Ραμαζάνι των μουσουλμάνων της Αθήνας και λιγότερο για τα Ελληνόπουλα στα χωριά που δεν έχουν μεταφορικό μέσο για να πάνε στα σχολεία τους.
 Ενώ φτάνει στο σημείο να ζητά την υποστηρίξη των, αποδεδειγμένα πρακτόρων του Τουρκικού Προξενείου, για τη συνέχεια της ειρηνικής συνύπαρξης των Ελλήνων Χριστιανών και των Μουσουλμάνων.

 Θα ρωτήσει κάποιος: "Μα γιατί επιλέξατε αυτόν τον θεσμό; Το Οικονομίας είναι πιο βασικό...".
Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή. Η οικονομία και κάθε κοινωνικοπολιτικός τομέας χτίζεται βάσει της διαπαιδαγώγησης του λαού, άρα και είναι  η πιο βασική συνιστώσα στη δημιουργία του Κράτους και της Κοινωνίας, μετά την εξαφάλιση της ομόαιμης κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών