Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 09, 2012

2 βίντεο που αποδεικνύουν τι...κάνουν οι αναρχοαριστεροί μόλις βλέπουν Εθνικιστές...

Γράφαμε και χθες για την επώδυνη, για τους αριστερούς, συνάντηση στην Κομοτηνή με τους Έλληνες Εθνικιστές...
Το μήνυμα το είχαν πάρει από την Καλαμάτα αλλά δεν έβαλαν μυαλό και έτσι επιχείρησαν και στην Κομοτηνή να προσεγγίσουν την εκδήλωση - πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος..

Όλα πήγαιναν καλά για αυτούς αρχικά, καθώς τους προστάτευαν οι αστυνομικοί...
Για κακή τους τύχη όμως, ο αστυνομικός κλοιός έσπασε από τους Εθνικιστές και μόλις το κατάλαβαν οι κουκουλοφόροι ήταν πλέον αργά...

Όπου φύγει, φύγει..
Άφησαν δε πίσω τους από παλούκια, σημαίες και κράνη, μέχρι και μερικές κοπελίτσες που αδυνατούσαν να τρέξουν ή μπορεί να είναι και τόσο θρασύδειλοι και να τις παράτησαν, χρησιμοποιώντας τες ως ανάχωμα στην επέλαση των Χρυσαυγιτών..
Τελικά οι περισσότεροι "γλύτωσαν"

Όσο αναφορά τώρα τις ανακρίβειες και τις γελοιότητες που γράφουν διάφορα site και η γιάφκα τους για συνεργασία ΜΑΤ - Εθνικιστών (π.χ. ΕΔΩ) η εικόνα είναι ο μεγαλύτερος μάρτυρα για το τι συνέβει...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΦΟΡΜΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ και σταματούν μετά από παρότρυνση βουλευτή της Χρυσής Αυγής......



ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΣΝΕΒΕΙ

6 σχόλια:

  1. Τι άλλο μπορούν να κάνουν οι αναρχοαπλυτες κότες;
    Μόνο σε ανημπορες βιτρίνες και αυτοκίνητα παριστάνουν τους μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα που γραφει το indymedia ειναι απλα τραγικά. Τα ΜΑΤ τρέχουν να κόψουν τους Χρυσαυγίτες αλλά δεν προλαβαινουν) οι οποίοι βγηκαν απο ενα στενό που δεν ειχαν αποκλείσει και τους ρεζίλεψαν. Φαινεται αλλωστε που σταματανε τα ΜΑΤ να κοψουν στην αρχή του στενού. Τα περι ώρας μαχης κτλ δεν υπαρχουν. Οι διαδηλωτες εβριζαν ώρα τους 5-6 που είχαν βγει απο το στενό και στραφηκαν προς εκεί. Μετα όμως βγηκαν και αλλοι και κατευθείαν ντου. Μιλάμε για 80-100 διαδηλωτές όπως αναφέρει, που προκαλούσαν-εβριζαν όλη την ώρα, αστυνομία και Χρυση Αυγή, αλλα απο την άλλη οπως θα δείτε δεν ειναι πάνω απο 20-30 Χρυσαυγίτες. Το δεύτερο video είναι το ντου και μετά στρίβουν αριστερά και ακολουθεί το 1ο video.
    Ήμουν μπροστά και τα έβλεπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!

    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

    ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατι μαθαμε τωρα! Και οι ιδιοι γνωριζουν οτι δεν μπορουν να τα βαλουν με τους Χρυσαυγιτες! Μονο μεταξυ τους τα λενε αυτα, ειναι αδυναμοι, μαστουριδες και πανω απ'ολα τους λειπουν τα ιδανικα γιαυτο δεν εχουν την ψυχη να τα βαλουν μαζι μας. ενω εμεις ειμαστε Ελληνοψυχοι με ιδανικα και δεν κολλαμε πουθενα γιατι εχουμε σαν αρχη το Εθνος και την Πατριδα. Οσο για τα ΜΑΤ οχι δεν μας βοηθησαν, παρολο που εμεις με τον απλο Αστυνομικο νιωθουμε διπλα γιατι φοραει το Εθνοσημο και πιστευει σε αξιες , αυτοι που ολο τους βριζουν να θυμουνται οτι παλι οι ''μπατσοι'' που δεν γουσταρουν τους εσωσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέποντας προσεχτικά τα σχετικά βιντεάκια θα τολμούσα να πω πώς το μεγάλο χουνέρι-έκπληξη τα πουτανάκια του σόρος δεν το έπαθαν από τους Ελληνες εθνικιστές αλλά από τα ματ και εξηγούμαι.Περίμεναν οι άπλυτες κατσαρίδες να τρέξουν τα ματ να μπουν στη μέση για να μπορούν εκ του ασφαλούς να φωνάζουν τα γραφικά συνθήματά τους και να κάνουν ποζεριές αλλά φευ...έγινε αυτό που δεν είχαν φανταστεί ότι θα γινόταν.Ηρθαν σε στενή επαφή με τους εθνικιστές καθότι τα ματ-κακά τα ψέματα-δεν έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο την στιγμη του εθνικιστικού ντου να σώσουν τον περιφερόμενο άπλυτο θίασο και φυσικά έγινε αυτό που στο στοίχημα δίνει απόδοση 1.05 στο ματσάκι εθνικιστές Vs λίγδηδες.Εφαγαν τις φάπες τους και έφυγαν σαν λαγοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ακόμα τρέχουν οι αναρχοκότες !

    Για να είναι κάποιος ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, πρέπει να πιστεύει σε Ιδανικά.

    Εμείς πιστεύουμε στο ΕΘΝΟΣ.

    Αυτοί δεν πιστεύουν σε τίποτα.

    Είναι καταδικασμένοι να ηττηθούν.

    Μόνο σε άδεια γραφεία και σε...μηχανάκια Εθνικιστών ξέρουν να ξεσπάνε τα ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

    Πάμε γερά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για ΕΘΝΟΣ - ΦΥΛΗ - ΠΑΤΡΙΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών