Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 06, 2012

Αφιέρωμα στον Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ....Ένας γνήσιος εθνικιστής - σύμβολο για το Λαό του.

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται πολύς λόγος για τη "δημοκρατία της Βαϊμάρης" και τον Εθνικισμό που αναπτύχθηκε στη Γερμανία μετά το 1933 το blog μας αποφάσισε με τη βοήθεια ενός συναγωνιστή και μεγάλου ιδεολόγου να ξεκινήσει μια σειρά αφιερωμάτων στους ανθρώπους που έμελλε να αλλάξουν το ρου της Ιστορίας και τη γενικοτερη κοσμοθεώρηση.
Πάνω από όλα θέλουμε οι αναγνώστες μας να γνωρίσουν την πραγματική Ιστορία και όχι την σημερινή που έχει υποστεί κοπτοραπτική στα "περιούσια" πρότυπα.
Πρέπει να επισημάνουμε ακόμη μια φορά πως, όπως και στην περίπτωση του αφιερώματος στον Κοντρεάνου, δε σημαίνει ότι απαραίτητα ασπαζόμαστε και τα πιστεύω του κάθε προσώπου.
Μέσα όμως στον βάλτο της (παρα)πληροφόρησης θα επιχειρούμε να καλλιεργήσουμε ένα άνθος αλήθειας, με πίστη ότι οι περισσότεροι(μακάρι όλοι) από εσάς, συναγωνιστές και μη, θα το εκτιμήσετε και δεν θα μας κατηγορήσετε.
Ξεκινάμε τον Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ 


"Ψυχή είναι φυλή ορώμενη εκ των έσω"
Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ


Ο Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ υπήρξε ανώτατο στέλεχος της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας και κορυφαίος ιδεολόγος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος.

Γεννήθηκε το 1893 στην Εσθονία από γονείς γερμανικής καταγωγής. Σπουδάζει Αρχιτεκτονική στην Τσαρική Ρωσία. Το 1917 υποστηρίζει τους αντιπάλους των Μπολσεβίκων. Μετά την επικράτηση των μπολσεβίκων εγκαθίσταται στη Γερμανία το 1918. Με την ευρύτατη μόρφωσή του και τις γνώσεις που απέκτησε από τις......
ιουδαϊκά υποκινούμενες κτηνωδίες των μπολσεβίκων, γίνεται εθνικιστής, σφοδρός αντικομμουνιστής και αντισιωνιστής. Στο Μόναχο γνωρίζεται με τον εθνικιστή ιδεολόγο Dietrich Eckart και γίνεται ένα από τα πρώτα μέλη του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος. Αρθρογραφεί στην επίσημη εφημερίδα του Κόμματος, Volkischer Beobachter (Λαϊκός Παρατηρητής) και το 1923 γίνεται ο εκδότης της, μετά τον θάνατο του Eckart. Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της Μπιραρίας το 1923 ο Χίτλερ φυλακίζεται και αναθέτει την αρχηγία του Κόμματος στον Ρόσενμπεργκ, για όσο είναι στη φυλακή.

Έχει έντονη ιδεολογική δράση, συμμετέχοντας στην εταιρία της Θούλης, που ασχολούνταν με την Γερμανική προγονολατρεία, ιδρύοντας εθνικιστικό πολιτιστικό οργανισμό, εκδίδοντας και γράφοντας στην εφημερίδα. Γράφει βιβλία και φυλλάδια εθνικιστικά με κύριο γνώμονα το φυλετικό κριτήριο, ενάντια στον σιωνισμό και στη μασονία, που ταυτόχρονα εξαίρουν την Νορδική προγονολατρεία. Οι φυλετικές του θεωρίες βασίστηκαν στα έργα των Gobineau και Chamberlain, γινόμενος θιασώτης της Νορδικής θεωρίας.

Το σημαντικότερο βιβλίο του είναι "Ο Μύθος του 20ου αιώνα", όπου αναλύει την Γερμανική ιστορία με βάση φυλετικά κριτήρια και κάνει επίθεση στον εξιουδαϊσμένο σημερινό κόσμο του χρήματος που βρίσκεται ενάντιος με τον εθνικιστική πίστη του αίματος. Ταυτόχρονα κάνει επίθεση στην ιουδαϊκά ελεγχόμενη μασονία με τη διεθνιστική, φιλειρηνική και εκφυλιστική δράση της, με σκοπό τη διάλυση των εθνών. Επίσης επιτίθεται στον Χριστιανισμό ως εκφυλιστικό με ιουδαϊκές επιρροές, στον οποίο απουσιάζει η εθνική και φυλετική συνείδηση και προτείνει μια μεταστροφή στην Νορδική προγονολατρεία, ως πιο ταιριαστή στην Νορδική ψυχολογία, εκφράζοντας παράλληλα ενδιαφέρον για τις θρησκείες της άπω Ανατολής.

Η πιο σημαντική φράση που συνοψίζει το νόημα του βιβλίου και την φυλετική θεωρία είναι:
                        "Ψυχή είναι φυλή ορώμενη εκ των έσω"

Το βιβλίο εκδόθηκε το 1929, εμφανίζει μεγάλες πωλήσεις και γίνεται το δεύτερο σε πωλήσεις βιβλίο του Γ' Ράιχ, μετά το "Αγών μου" του Χίτλερ. Ενδιαφέρουσα η κόντρα του με διάφορους προσκυνημένους παπάδες της εποχής που βγήκαν να τον κατηγορήσουν, όπως κάνουν σήμερα και κάτι γραφικοί με την Χρυσή Αυγή. Το βιβλίο είναι γραμμένο αρκετά δυσνόητα για τον πολύ κόσμο.


Το 1930 εκλέγεται στο Γερμανικό κοινοβούλιο, το 1933 γίνεται υπεύθυνος εξωτερικής πολιτικής του κόμματος και το 1934 γίνεται υπεύθυνος όλης της ιδεολογικής κατήχησης του κόμματος, όπου επιτελεί κολοσιαίο έργο. Ιδρύει Ίδρυμα για την Μελέτη του Εβραϊκού Προβλήματος με έντονη συγγραφική δράση, ιδρύει το Κέντρο Ιδεολογικών Εθνικοσοσιαλιστικών Μελετών όπου καταρτίζονται ιδεολογικά τα ανώτερα στελέχη του κόμματος και ίδρυμα μελέτης της Γερμανικής μουσικής, με σκοπό την αφαίρεση των ιουδαϊκών επιρροών στη μουσική και την επιστροφή στη Γερμανική έκφραση.

Μετά την εισβολή στην Σοβιετική Ένωση, διορίζεται Υπουργός για τα κατεκτημένα ανατολικά εδάφη από τον Χίτλερ ως γνώστης των Ρωσικών θεμάτων, καθότι μεγάλωσε στην Τσαρική Ρωσία. Οργανώνει αντιμπολσβεβικική προπαγάνδα για να κερδίσει τον Ρωσικό και Ουκρανικό πληθυσμό. Ο Ρόζενμπεργκ ζητά επιεικια για τους Σλάβους ώστε να πολεμήσουν για τον Άξονα, κάτι που όμως δεν εισακούεται από τον Χίτλερ, ο οποίος εφαρμόζει σκληρά μέτρα με αποτέλεσμα πολλοί να γίνουν αντάρτες(παρτιζάνοι) ή να αποφύγουν να πολεμήσουν τους μπολσεβίκους.


Ασχολήθηκε με το ιδεολογικό κομμάτι της διαφώτισης και μελέτης του εθνικοσοσιαλισμού και λιγότερο με το πρακτικό μέρος, αποκτώντας το προσωνύμιο του "Ιδεολόγου του Κόμματος". Άσκησε μεγάλη επιρροή στον Χίτλερ, με τον οποίο έχουν ιδεολογική ταύτιση ως προς τον σιωνισμό και τον κομμουνισμό και στον Χίμλερ, ο οποίος στα SS κάνει πράξη τις φυλετικές και θρησκευτικές θεωρίες του.

Η έχθρα του στον φιλελευθερισμό και στον κομμουνισμό ως προϊόντα της ίδιας σιωνιστικής μήτρας είναι συνεχής και σκληρή.

Για την εθνικοσοσιαλιστική του πίστη οδηγείται στην αγχόνη το 1946, μετά την ήττα του άξονα, από τους "περιούσια" ελεγχόμενους Συμμάχους, ως ένας ακόμα μάρτυρας που θυσιάζεται για την φυλή του.

Άξιος για το Λαό του...Πιστός στην Ιδέα μέχρι την τελευταία στιγμή...


Ο "Λύκος" σε συνεργασία με τον Διαχειριστή

Ζήτω η Νίκη!

υ.γ.
Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε το γεγονός ότι κάθε αφιέρωμα έχει στόχο μόνο την αποκαλύψη της αλήθειας. Όπλο στη φαρέτρα σας για περισσότερη γνώση και έρευνα, όπως αρμόζει στο αιώνιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΩΡΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ.

8 σχόλια:

  1. Εχω διαβάσει τον μυθο του 20 αιωνος, μπορω να πω οτι συμφωνω απόλυτα σε ολες του τις πολιτικες αναλυσεις, αλλα κρατάω τις αποστασεις μου εως και διαφωνω απόλυτα σε πολλές ιστορικές αναλύσεις με τον Ροσενμπερκ.
    Αν και στα ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ τα του βγαζει μια χολη για τον Φυρερ καθοτι ειχε προτιμήσει για τις υψηλότερες θεσεις τον Γκαιμπελς και τον Χιμμλερ, δεν μπορω παρα να του ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ οτι υπηρξε μη απολογητικός για τις απόψεις του σε αντιθεση με τον Σπερ που αποδείχτηκε ελεεινός προδότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι,

    ο Ρόζενμπεργκ ήταν ένας φαφλατάς καιροσκόπος και τίποτε άλλο. Διαβάστε τη "ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ" του Ίρβιγκ (μεταξύ άλλων) για να δείτε ότι στο τέλος όχι μόνο πρόδωσε και δήλωνε δημοκράτης, αλλά στην υπηρεσία των συμμάχων προσπαθούσε να υποκλέψει πληροφορίες και δηλώσεις μετανοίας των υπολοίπων κρατουμένων.

    Στον δε "Μύθο του 20ου Αιώνα" οι θέσεις του είναι και ανιστόρητες και εσφαλμένες και έντονα ανθελληνικές.

    Όχι μόνο υπήρξε απολογητικός, αλλά πρόδωσε απολύτως. Ίσως ήταν πολύ χειρότερος και από τον Σπέερ ....

    Θα πρότεινα να αποσύρετε αυτό το κείμενο ως απολύτως εσφαλμένο.

    ΕΑ 88

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρον, αυτο δεν το ηξερα , εχω την δίκη της Νυρεμβεργης του Ιρβινγκ αλλα δεν την εχω διαβάσει ακομα, θα επιδοθώ αμεσα στην ανάγνωση της.
      Παντως εξ οσων γνωριζω δεν απολογήθηκε για τον εθνικοσοσιαλισμο, πρωτη φορα ακουω οτι εκανε κατι τετοιο...
      Παντως οι θεσεις του ηταν μετρίως φιλελληνικες στην ιστορικη τους σφαίρα, αλλα αντιΕλληνολατρικες σε αμεση αντιθεση με την Ελληνολατρία του Φυρερ.

      Διαγραφή
    2. Ῥὲ ψεύτη μαυριδερὲ μεσογειακὲ ὑπάνθρωπε ΕΑ 88, ὁ Ρόζενμπεργκ δὲν πρόδωσε κανέναν Ε/Σ στὴ Δίκη τῆς Νυρεμβέργης. Ἴσα-ἴσα ποὺ αὐτὸς ἔβγαλε τὸ φίδι ἀπ'τὴν τρύπα ἐν ἀντιθέσει μὲ τὸν πρακτορίσκο ἑβραῖο Χίτλερ, πού, ἀφοῦ ὁλοκλήρωσε τὴν ἀποστολή του, φυγαδεύτηκε ἀπὸ τοὺς Ἑβραίους στὴν Ἀμερική. Ὁ Ρόζενμπεργκ ἦταν τόσο πιστὸς στὰ πιστεύω του, ποὺ ἀκόμα καὶ στὴν ἀγχόνη ἔδιωξε μὲ ἀηδία τὸν παππὰ ποὺ πῆγε νὰ τὸν εὐλογήσῃ.

      Ὁ Μῦθος τοῦ 20οῦ Αἰῶνος δὲν εἶναι ἀνιστορητος, ἀλλὰ ἐσὺ εῖσαι ἀνιστορητος. Καὶ δὲν εἶναι ἀνθελληνικός, ἁπλῶς ἐσὺ εἶσαι πολὺ χαζὸς γιὰ νὰ συλλάβῃς τὴν φυλετικὴ πεμπτουσία τῆς Ἄριας Ὁμοφυλίας: Λέει ὅτι ὅσο ἐπικρατοῦσε τὸ ἄριο/δωρικὸ βιολογικὸ στοιχεῖο στοὺς πληθυσμοὺς τῆς Ἐλλάδος καὶ τῆς Ρώμης, αὐτὲς μεγαλουργοῦσαν, καὶ ὅποτε ἐπικρατοῦσε τὸ μαυριδερό "μεσογειακό" - "πρόσῳ-ἀσιατικό" αὐτὲς παρήκμαζαν, ὅπως ἔχει συμβῇ σήμερα ποὺ ἡ Ἑλλάδα κατὰ 90% ἀποτελεῖται ἀπὸ μαυριδεροὺς τουρκο-σημιτο-πειρατόσπορους μὲ κοντὰ σώματα καὶ γαμψὲς μῦτες. Οἱ τελευταῖοι εναπομείναντες Ἄριοι σήμερα βρίσκονται στὴ Σκανδιναβία, γι' αὐτὸ καὶ ἡ νορδικὴ θεωρία εἶναι σωστή, άνιστόρητε ἑλληνόφωνε τοῦρκε.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Είσαι ένα ψώνιο της ινδοευρωπαικής θεωρίας και του ''μεγαλείου'' του νορδισμού.Είσαι επίσης τσακωμένος με την λογική και όλες τις επιστήμες που αφορούν τον άνθρωπο και ιδαίτερα τον λευκό.Είσαι ντροπή για την Ελλάδα,την λευκή φυλή και τον Ε/Σ.
      ΥΓ: Μήπως σου βρίσκεται καμιά φωτογραφία από τον Χίτλερ στις ΗΠΑ με κιπά?
      Μα τι πίνεις?

      Διαγραφή
  3. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΦΟΙΝΙΚΟΣΗΜΙΤΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών