Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14, 2012

Δεν μπορούν να το χωνέψουν... Πάλι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή!


Ακόμα μια σφαλιάρα στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο δίνει η δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύτηκε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Στην πρόθεση ψήφου δίνονται τα εξής ποσοστά:
ΣΥΡΙΖΑ 30,5%
ΝΔ 26%
Χρυσή Αυγή 10,5%
ΑΝΕΛ 9%
ΠΑΣΟΚ 8%
ΔΗΜΑΡ 6,5%
ΚΚΕ 5,5%
Για να μην νομίζουν κάποιοι ότι.....
πιανόμαστε κορόιδα και ότι δεν καταλαβαίνουμε πως αλλοιώνονται τα ποσοστά διαμηνύουμε τους πάντες και προς πάσα κατεύθυνση: α) Ξέρουμε πολύ καλά πως το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι πάνω από 15% και το ίδιο καλά το ξέρουν σε όλες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων β) Ούτε κατά διάνοια δεν έχουν 9% οι ΑΝΕΛ που ξεφούσκωσαν και 8% το ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στον πάτο της ελληνικής κοινωνίας και γ) όποιος νομίζει πως ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ έχουν πάνω από 5% ζουν σε άλλη χώρα.
Τα ποσοστά -όπως και σε όλες τις δημοσκοπήσεις- είναι στρογγυλεμένα. Ξέρουν όλοι πολύ καλά πως η απήχηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι τεράστια στην ελληνική κοινωνία κι αυτό θα το παραδεχτούν μόνο το βράδυ των προσεχών εκλογών, όταν δεν θα υπάρχουν... εκτιμήσεις, αλλά η λαϊκή ετυμηγορία που θα είναι αμείλικτη προς όλους αυτούς που πρόδωσαν τον Λαό και την Πατρίδα!
πηγή

2 σχόλια:

  1. Μερικές παρατηρήσεις, επειδή έτυχε χθες που την παρουσίαζαν στο ΣΚΑΪ να την παρακολουθήσω:

    1)Ο Αλαφούζος, προφανώς περιμένει κάποια "δωράκια" από την δόση που μόλις μας ήρθε και πανηγύριζε ο Αντουάν χθες, καθώς ποσοστό των χρημάτων θα πάει στους μεγαλονταβατζήδες-εργολάβους σύμφωνα με τις "κακές γλώσσες". Και έτσι εξηγείται και το γλύψιμο στην τριμερή - το τι άκουσα χθες δεν περιγράφεται. "Ανατρέπεται το κλίμα" "στροφή αισιοδοξίας" "εκτινάσσεται σε δημοτικότητα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ" και άλλα τέτοια φαιδρά.

    2) ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πιάσει ταβάνι, και η ΝΔ σπρώχνεται όσο δεν παίρνει. Αμφιβάλλω αν πιάσει μετά και την εφαρμογή των μέτρων η ΝΔ μεγαλύτερο ποσοστό από το 18,85% του Μαΐου. Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ με 30% δεν κάνει ούτε καν κυβέρνηση συνεργασίας, και αυτό θα σημάνει ακυβερνησία.

    3) Για γέλια το 8% του ΠΑΣΟΚ και το 9% του Καμμένου. Το ΠΑΣΟΚ είναι υπο διάλυση, χρωστάει παντού και ο Μπένυ είναι ο πλέον ισητός αρχηγός κόμματος. Μάλιστα παρουσίαζαν χθες οτι το ΠΑΣΟΚ "εκτινάσσεται σε δημοτικότητα" σε άλλο πλανήτη ζω, θα θέλα να ήξερα... Ο δε Καμμένος, διαλύεται εκ των έσω, καθώς δεν έχει καμία ιδεολογία, έχει εκτεθεί ειδικά με τα τελευταία γεγονότα ως εντελώς ασόβαρος ακόμα και στους ψηφοφόρους του και το μόνο που ξέρει είναι να σκούζει... και το γλύψιμό του στον ΣΥΡΙΖΑ, θα του κοστίσει πολύ.

    4) Όσο και να προσπαθούν να ρίξουν την ΧΑ δεν μπορούν. Το 10,5% είναι κουτσουρεμένο κατά τη γνώμη μου, εγώ πιστεύω προσωπικά οτι σε μια επόμενη αναμέτρηση θα κινηθεί στο 16%-19% και αυτό το βλέπω από το κλίμα που εικρατεί στον κόσμο. Θα είναι βέβαια τρίτο κόμμα και από την απόσταση που θα έχει με την ΝΔ θα εξαρτηθεί η διπολικότητα των επαναληπτικών εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...14 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:15 μ.μ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ!!!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών