Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14, 2012

Ο Καμίνης μαζί με μια ΜΚΟ του SOROS (τυχαίως με εβραίο πρόεδρο) επικεφαλείς της αυριανής πορείας κατά του "ρατσισμού" και "νεοναζισμού"

Συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος Βάσης (EGAM) (διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ τι εστί EGAM) πραγματοποίησε ο δήμαρχος των Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στις 13.30 το μεσημέρι.
Ο Δήμος Αθηναίων και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου(Υπάρχει τέτοια υπηρεσία του Δήμου που πληρώνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ;) μαζί με το Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα, θα πραγματοποιήσουν πορεία το Σάββατο 15 Δεκέμβρη, στις 3 το μεσημέρι, (μαζί με άλλες "δημοκρατικές" δυνάμεις όπως το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡ-CIA)από την Βουλή μέχρι την Ακρόπολη, εναντίον των ρατσιστικών επιθέσεων και κατά του αντισημιτισμού(έπρεπε να υπάρχει η πινελιά του "περιούσιου" χορηγού) και του νεοναζισμού. Στην διαμαρτυρία θα συμμετάσχει φυσικά και ο δήμαρχος κ. Καμίνης.

 Σε πορεία κατά της βίας που δέχονται οι Έλληνες θα πάτε κύριε Καμίνη;
 Στις οικογένειες των.....
ανθρώπων που σφάξανε μετανάστες και λαθραίοι, θα πάτε κύριε Καμίνη;
 Στις γειτονιές που υποφέρουν από το πλήθος των λαθρομεταναστών θα πάτε κύριε Καμίνη;

3 σχόλια:

  1. Ο Καμίνης γεννήθηκε στην Ν.Υόρκη,όπου ο πατέρας του εργαζόνταν σαν ανώτερο στέλεχος στις επιχειρήσεις της εφοπλιστικἠς οικογενείας Λιβανού. Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών με σπουδές στο «διεθνές ποινικό δίκαιο», στο οποἰο γυμνάζονται νεοταξίτες πράκτορες.
    Στο Συμβούλιο Εντάξης Εισβολέων πρωτοστατεί η μεγάλη κόρη του Κουβέλη, η οποία είναι διαμερισματική σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EGAM, Άλλη μία σιωνιστική πρακτορίστικη ΜΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκεί είναι να βρεθούν κάμποσοι ΕΛΛΗΝΕΣ να τους διασταυρώσουν σε κανένα στενό (στην πύλη του Ανδριανού ίσως; ) και να τους δείξουν απο κοντά τα αρχαία και πως τιμούσαν τον τόπο τους οι αρχαίοι μας πρόγονοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών