Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10, 2012

Σύλληψη ενός ακόμη αλβανού δολοφόνου

Ακόμη ένα στυγερό έγκλημα με θύμα Έλληνα εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ  όπου και σε αυτή την περίπτωση εμπλέκεται αλλοδαπός και πιο ειδικά αλβανός. Πιο συγκεκριμένα  στις 7 Δεκεμβρίου άνδρες της ΕΛ.ΑΣ του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής συνέλαβαν ένα 23 αλβανό κατά τη διάρκεια επιστροφής του στην Ελλάδα!
Ο 23χρονος μαζί με....
το συνεργό του επίσης αλβανό 26 ετών εμπλέκονται στην άγρια δολοφονία του 34χρονου κοσμηματοπόλη Γιώργου Αλεξόπουλου.
Ο άτυχος κοσμηματοπόλης είχε δολοφονηθεί στις 31 Μαΐου 2011 στη Λυκόβρυση όταν επιχείρησε να αντισταθεί κατά των δύο αδίστακτων αλλοδαπών στην προσπάθειά τους να ληστέψουν το κατάστημά του. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος έπεσε χτυπημένος από 2 σφαίρες κατά τη διάρκεια της πάλης του με τους αλβανούς.
Άφησε πίσω του ένα κοριτσάκι 17 μηνών ενώ η γυναίκα του ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος  τη συντελούμενη αυτή γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων από τους αλλοδαπούς εισβολείς και ιδιαίτερα τους δολοφόνους που έχουν έρθει από τα Βαλκάνια και  τις καυκάσιες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες –από τις μεγάλες «προσφορές» της κατάρρευσης του κομμουνισμού στη χώρα μας- και αυτό είναι κάτι που μέσα από το defencenet.gr έχουμε επανειλημμένα θίξει.
Μόνο το 2012 έχουν καταγραφεί 39 δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς –τη σχετική λίστα την έχουμε δημοσιεύσει πολλές φορές- και ουδείς πλην ελαχίστων δείχνει να ασχολείται ή να ανησυχεί. Αντίθετα τα γνωστά «αριστερά» και παρα-αριστερά κέντρα προπαγανδίζουν την έλευση των λαθραίων εισβολέων στη «χώρα» με τέτοιο φανατισμό που προκαλεί α μη τι άλλο αλγεινή εντύπωση.
 Σε καμία χώρα του κόσμου δεν επικρατεί τέτοια κατάσταση ανοχής, ασυδοσίας και μαζικού μαζοχισμού και καμιά σοβαρή χώρα ούτε το κράτος της αλλά ούτε και οι πολίτες της δε θα την ανέχονταν. Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα όλα είναι δυνατά.
Και μόνο το γεγονός ότι ο αλβανός επέστρεφε στη για να συνεχίσει την εγκληματική του δράση είναι από μόνο του αρκετό για να αποτυπώσει τη γνώμη που έχουν οι λάθραίοι εισβολείς για τη χώρα: Αυτή της ελεύθερης ζώνης εγκλήματος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών