Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10, 2012

Η πονηρή σιγή των media στις multi culti κοινωνίες: Οι «Ολλανδοί» δολοφόνοι που ήταν Μαροκινοί και οι «Βρετανοί» δολοφόνοι που ήταν Πακιστανοί

 Η είδηση για την δολοφονία του 41χρονου βοηθού διαιτητή στην Ολλανδία από «τρεις νεαρούς παίκτες» - που για ένα οφσάιντ, τον κτύπησαν τόσο πολύ, (μπροστά μάλιστα στον γιό του που ήταν στο γήπεδο), ώστε πέθανε μετά από λίγη ώρα -  ιδού όπως παρουσιάστηκε από τα εγχώρια μέσα μαζικής παραπληροφόρησης ενημέρωσης: 
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι Ολλανδός επόπτης άφησε την τελευταία πνοή του λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του από ανήλικους ποδοσφαιριστές σε αγώνα επιπέδου νέων.
Ο 41χρονος βοηθός διαιτητή Richard Nieuwenhuizen, δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές από πολλούς παίκτες της ομάδας του Άμστερνταμ Nieuw Sloten και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα ξεψύχησε με τα αίτια να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Οι Ολλανδικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών νεαρών ποδοσφαιριστών ηλικίας 15-16 ετών.«Είναι απολύτως εξωφρενικό ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβη σε ένα ολλανδικό γήπεδο»,δήλωσε σοκαρισμένη η Υπουργός Αθλητισμού της Ολλανδίας, Edith Schippers.
Η ολλανδική Εισαγγελία ανακοίνωσε ότι θα απαγγείλει κατηγορίες σε τρεις παίκτες -δύο 15χρονους και έναν 16χρονο-, που έχουν τεθεί ήδη υπό κράτηση εν όψει της εμφάνισής τους στο δικαστήριο την Πέμπτη. O Ρίχαρντ Νιεουβενχάουιζι, 41 ετών, δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, κατέρρευσε λίγες ώρες μετά την επίθεση, έπεσε σε κώμα και απεβίωσε στο νοσοκομείο τη Δευτέρα. Ήταν επόπτης σε αγώνα που δόθηκε την Κυριακή στην πόλη Ελμέρε κοντά στο Άμστερνταμ. Ο αγώνας ήταν μεταξύ της Μπουιτενμπόις, στην οποία αγωνιζόταν και ο γιος του επόπτη, και της Νιού Σλότεν, παίκτες της οποίας ήταν οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν αργά τη Δευτέρα. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τα αγόρια εξαγριώθηκαν μετά από υπόδειξη οφσάιντ του θύματος.
 
Η επίθεση καταδικάστηκε δριμύτατα στην Ολλανδία από τον υπουργό Αθλητισμού, την ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τον προπονητή του Άγιαξ, της πιο διάσημης ομάδας της χώρας. Ο σύλλογος της Νιού Σλότεν ανακοίνωσε ότι απέβαλε τους παίκτες και απέσυρε την ομάδα από το τοπικό πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της FIFA Sepp Blatter αφού εξέφρασε την «θλίψη του» και το «βαθύ σοκ» του είπε :  «Το ποδόσφαιρο είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας και, δυστυχώς, τα ίδια δεινά που ταλαιπωρούν την κοινωνία - σε αυτή την περίπτωση η βία- εκδηλώνονται επίσης και στο άθλημά μας». 

Και βέβαια το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας. Της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Δείτε παρακάτω την σύνθεση της ομάδας και θα καταλάβετε...

συνέχεια στον Κόκκινο Ουρανό... 

3 σχόλια:

  1. Δεν θα προβώ σε μακροσκελείς αναλύσεις.
    Απλα θα αναφέρω αυτο που θα έπρεπε να ειναι κοινο "μυστικό" μεταξυ των Ελληνων εθνικιστων και αυτο που είναι ηδη, μεταξύ των Ελληνων εθνικοσοσιαλιστών.

    Ο πρώτος, βασικοτερος ,απόλυτος μοναδικός και ύστατος σκοπός του καθεστώτος περα απο καθε προπαγανδιστική φιοριτούρα , και καθε φτιασιδωμένο "ανθρώπινο δικαίωμα" εν είδει δυνητικού και ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ διεθνισμού, ειναι η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ και ΕΞΟΝΤΩΣΗ της Ευρωπαικης φυλης.
    Μολις το κατανοήσουμε ολοι αυτο ,θα εχουμε το βασικό οδηγό, και το βασικό διαλεκτικό εργαλείο για να αναλύουμε και να αποκωδικοποιούμε τις μεθοδεύσεις του διεθνιστικού εβραιομπολσεβικοκαπιταλιστικου καθεστώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένα βρωμοκάναλο δέν ανέφερε οτι δέν ήταν ολανδικής καταγωγής, και γώ που νόμιζα οτι «χάλασαν» και οι ολανδοί, αντιπαθητικός λαός μέν αλλα σίγουρα πρωτόγνωρο γι΄αυτό τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εβραιόφιλοι, εκφυλισμένοι και πουστοποιημένοι ολλανδοί παίρνουν αυτό που τους αξίζει.

    Αυτή την κοινωνία θέλουν, αυτή είναι η ανταμοιβή τους.

    Εδώ όμως είναι ΕΛΛΑΔΑ, εδώ είναι ΒΑΛΚΑΝΙΑ, και όταν ο Εθνικισμός του Έλληνα ξυπνήσει, θα βγουν ΧΑΤΖΑΡΕΣ και θα γίνει της...Τριπολιτσάς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών