Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

Πρώην Υπουργός του Μπερίσα παραδέχεται: "Παραποιήθηκαν τα στοιχεία της απογραφής της Ελληνικής μειονότητας στην Αλαβανία.."

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το Υπ. Εξ. κοιμάται ή στην ακόμη χειρότερη περίπτωση επιβάλλει λογοκρισία στους υπαλλήλους που αναφέρουν τη λέξη Βόρεια Ήπειρος
 
Πρίφτι: Στην Αλβανία υπάρχει μια αντι-Ορθόδοξη ατζέντα!
 
 Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Μπερίσα, Ντριτάν Πρίφτι, επιστρέφει στην πολιτική σκηνή με δηλώσεις κατά της απογραφής «φιάσκο» στην Αλβανία, εξαπολύοντας κατηγορίες για την διάκριση του ορθόδοξου πληθυσμού στην χώρα.
Όντας βουλευτής της ορθόδοξης περιοχής της Μουζεκιάς, ο..... Πρίφτι δηλώνει πως η απογραφή έχει διαστρεβλώσει τον αριθμό των Ορθοδόξων και αυτό αποτελεί απόδειξη ότι στην απογραφή έχει μπει «χέρι». Ερωτηθείς από την αλβανική εφημερίδα «Tema» για τα αποτελέσματα της Απογραφής, ο Πρίφτι δήλωσε πως «στην Αλβανία υπάρχει μια αντι-Ορθόδοξη ατζέντα».
"Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι η απογραφή του πληθυσμού θα χτυπούσε τον ορθόδοξο πληθυσμό στην Αλβανία. Η δραστική μείωση του αριθμού των ορθοδόξων δεν είναι ρεαλιστικός. Οι εντολείς της απογραφής συγχέουν τους Έλληνες Μειονοτικούς με τους αλβανούς ορθόδοξους. Αυτοί δεν έπρεπε να «χώσουν» τα χέρια τους στην απογραφή ώστε να μειωθεί ο αριθμός της Ελληνικής Μειονότητας, πόσο μάλλον να μειώσουν τεχνητά τον αριθμό των Ορθοδόξων Αλβανών. Μόνο η περιοχή της Μουζεκιάς έχει περισσότερους αλβανούς ορθόδοξους απ’ όσους έχουν καταγραφεί για το σύνολο της χώρας. Αυτό με προσβάλλει εμένα ως Αλβανό Ορθόδοξο. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος στην Αλβανία έχει μια αντι-Ορθόδοξη ατζέντα. Αυτή η πρόκληση χαλάει την θρησκευτική αρμονία στην Αλβανία, για την οποία είμαστε υπερήφανοι εδώ και δεκαετίες. Κάποιος πρέπει να είναι υπεύθυνος για αυτή την ανησυχητική νοθεία που έγινε μέρα υπό το φως του ήλιου, με αποσταθεροποιητική και διχαστική ατζέντα», είπε ο Πρίφτι σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα της Απογραφής στην Αλβανία. aftonomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών