Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

Έρευνα λέει ότι οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται την TV ωστόσο ακόμη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η παρακάτω έρευνα αποδεικνύει πόσο δέσμιοι είναι οι Έλληνες πνευματικά και ¨σωματικά" στην προπαγάνδα των ΜΜΕ
 
Την δυσπιστία των πολιτών της χώρας απέναντι στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης και κυρίως την τηλεόραση καταγράφει η τακτική εξαμηνιαία δημοσκόπηση «Ευρωβαρόμετρο».

Σύμφωνα με την έρευνα το 84% των Ελλήνων στην ερώτησγη «τείνετε να εμπιστεύεστε την τηλεόραση» απαντάει «μάλλον όχι» ενώ.....
αρκετά υψηλό είναι το ποσοστό και για τον γραπτό Τύπο και το ραδιόφωνο με 77% και 70% αντίστοιχα.
Αντίθετα, οι Ελληνες εμπιστεύονται περισσότερο το Διαδίκτυο σε ποσοστό 45%, με το συνολικό ποσοστό της ΕΕ να ανέρχεται στο 35%.
Έτσι είναι, τόσο "δούλεμα" έριξε η τηλεόραση στον Έλληνα για να τον πείσει ότι είναι "κακός", και πρέπει να κάτσει φρόνιμος να του πάρουν το σπίτι, διότι ευθύνεται για την οικονομική καταστροφή. Επίσης προσπαθεί να τον πείσει ότι είναι "ντεμοντέ" να έχει παιδιά, και ότι η ζωή του σε χαρτόκουτα στους δρόμους θα είναι συναρπαστική με "σασπένς".
Το χειρότερο είναι ότι πολλοί τους πίστεψαν, τώρα όμως που θα τους πάρουν ....και τον καναπέ, και αυτοί θα αλλάξουν γνώμη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

6 σχόλια:

  1. Μας εχουν παρει τα αυτιά οι εβραιομπολσεβικοι να ομιλούν περι "Φασισμού" "εκφασισμού" "φασιζουσας νοοτροπίας" "φασιστική απειλή" "φασιστικα πασχαλινά αυγά" "φασιστικό σαββατοκυριακο" ,"φασιστικα κουνέλια", και τωρα με τις γιορτές θα μας πουν και για "φασιστικές γαλοπούλες".

    Αυτο που δεν μου αρέσει γενικώς στις ανακοινώσεις της Χρυσης Αυγης είναι οτι αποφεύγει τις ιδεολογικά προσανατολισμένες λεκτικές επιθέσεις, αντι να ομιλεί περι γενικώς και αορίστως, "Κουκουλοφόρων", "αληταραδων", "εγκληματικών στοιχείων", κλπ θα επρεπε να ομιλει περι "ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ", εβραιομπολσεβικικων συμμοριών, αναρχοκομμουνιστων, και μαρξιστοειδων.
    Εγω προσωπικά δεν θα τους άφηνα σε χλωρό κλαρί τους εβραιομπολσεβικους σε δημόσιες δηλώσεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να παραδεχθώ ότι συμφωνώ αρκετά μαζί σου στο συγκεκριμένο θέμα..
      Ωστόσο πρέπει να διευκρινίσω συναγωνιστή ότι αυτά λέγονται μεταξύ φίλων και μελών και σε δημόσιες ομιλίες

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Το γνωρίζω συναγωνιστή, απλα νομίζω οτι εκτός απο συζητήσεις μεταξύ φίλων θα έπρεπε να ειναι και δημόσιες οι δηλώσεις αυτές.

      Διευκρινίζω οτι ο μέσος μαζανθρωπος δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι εστι εβραιομπολσεβικισμος δεν εχει τι παραμικρή ιδεα τι εκπροσωπεί ο Συριζο-κομμουνισμος, και αντιλαμβάνεται ελάχιστα εως και τίποτα απο αυτα που ετσι και αλλιως θέλουν να "αντιληφθεί" τα εβραιοκαναλα.
      Ειναι τοσο έντονη η συγκεκριμένη προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου που εχουν υποστεί οι μάζες που ακομα και "εθνικως" προσκείμενα άτομα που θα έπρεπε να εχουν ιδεολογική σχέση με εμας, αναφέρονται σε κάποιον "κόκκινο φασισμό"...
      Δηλαδη πραγματικά η κατάσταση εχει εκτραχυνθεί εκτός των ορίων του ΓΕΛΟΙΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Συναγωνιστή Joachimpeiper, έδωσες μόνος σου την απάντηση στο δικό σου ερώτημα.

    Όπως γνωρίζεις, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διεξάγει έναν πολιτικό αγώνα για να προσελκύσει ευρύτερες μάζες στον εθνοφυλετικό σκοπό.

    Απευθυνόμαστε στους νεοέλληνες, δηλαδή σε έναν λαό ο οποίος :

    - Σε ποσοστό περίπου 60% δεν διαβάζει ούτε ένα βιβλίο στην ενήλικη ζωή του

    - Τα τελευταία 38 χρόνια βομβαρδίζεται 365 μέρες το χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο από προπαγάνδα "προοδευτισμού", "δημοκρατικότητας", "αντιρατσισμού" κλπ κλπ

    - Αγνοεί όχι μόνο την Αρχαία Ιστορία του, αλλά και βασικά γεγονότα των περασμένων μόλις δεκαετιών.

    Δυστυχώς καλέ μου συναγωνιστή, απλά ΔΕΝ υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να εκπαιδεύσουμε και να μυήσουμε όλον αυτό τον κόσμο στην Εθνικιστική βιοθεωρία.

    Εγώ κι εσύ μπορεί να έχουμε ψαχτεί λίγο παραπάνω, αλλά οι περισσότεροι συμπατριώτες μας πελαγοδρομούν.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λοιπόν επιλέγει - χάριν της αμέσου πολιτικής αναγκαιότητας - να επαναλαμβάνει 2-3 ΒΑΣΙΚΑ και "πιασάρικα" συνθήματα, που να μπορεί να τα κατανοεί ο μέσος Έλληνας.

    Η λέξη "αλήτης κουκουλοφόρος" πιάνει ΑΜΕΣΑ, διότι αυτή την εικόνα βλέπει μπροστά του ο μέσος Έλληνας.

    Η λέξη "εβραιομπολσεβίκος" θα χρειαζόταν ώρες - αν όχι μέρες - για να αναλυθεί, και δεν νομίζω ότι τα σιωνιστικά ΜΜΕ θα μας παρέχουν αυτή την...πολυτέλεια.

    Πάντως σε διαβεβαιώνω ότι , στις ιδεολογικές συζητήσεις και στους πυρήνες υποδοχής νέων μελων γίνεται πολύ καλή ιδεολογική δουλειά και αναλύονται επακριβώς οι έννοιες στα δόκιμα μέλη.

    Προσπαθούμε να μην αμελούμε την ιδεολογική δουλειά, παρόλο που πιεζόμαστε πολύ από τις πολιτικές προτεραιότητες του Κινήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αλλη μια φορα η απαντηση σου ηταν πληρεστατη και με καλυψε απολυτα Ελλην εθνικιστη.

      Απλα να προσδιορισουμε το εξής, ούτε το τι εστι "Φασισμός" γνωρίζει ο μαζανθρωπος, απλα μεσω των εβραιοκαναλων τον εχει ακουσει τοσες φορές να παραλληλίζεται με οτιδήποτε ειναι "αρνητικό" "καταπιεστικό" που χρησιμοποιεί την ορολογια συλλήβδην για ολες τις χρήσεις ακομα και για να "επιτεθεί" σε εβραιομπολσεβικους, δηλαδή αυτούς που εχουν δημιουργήσει εξ αρχής αυτην την ΒΛΑΚΩΔΗ και θρασυτατη συνθηματολογία.

      Διαγραφή
  3. Ευτυχώς ό κόσμος έχει αρχίσει γιά τά καλά νά καταλαβαίνει ότι ή Τηλεόραση καί ειδικά τά ιδιωτικά κανάλια προωθούν τήν παγκοσμιοποίηση καί τό όραμα τής παγκόσμιας κυβέρνησης . Αρα συμπαιρένει καί ποιοί βρίσκώνται πίσω απ αυτά ..... !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών